bekar kiz arkadasinizin sizde kalmasi?

Ben şahsen 1 haftayı uzun buldum.
Tamam gelebilir, özlem giderebilirsiniz ama 1 hafta uzun.
Güvensizlik olarak düşünülebilir belki ama hani evli çift olarak gelseler
1 hafta kalsalar daha uygun olurdu.
Bekar olunca bana ters geldi, birkaç gün yeterli bana göre.
Böyle bir durumda 3 kişinin de rahatı bozulur, ne eş ne bayan arkadaş ne de siz
ne kadar rahat olabilirsiniz ki.

4 yıllık evliyim ilk yıldan beri yatılı gelir arkadaşlarım ama bu güne kadar hiç düşünmedim eşim rahatsız olur mu yada gelecek arkadaşlarım için eşimi ihmal eder miyim diye ki senin 6 ay olmuş o gelene kadarda 3 / 4 ay geçerse neredeyse bir senelik evli olacaksın gelmesinde bence bir sıkıntı yok..
ilk aylarda biri gelse de bende evimde ağırlasam diye yol gözlüyordum ben belki de tüm ailemden uzaktayım onunla alakası var bilmiyorum
ama gelecek kişi yada eşine karşı bir güvensizliğin varsa evin dışında görüşmenizde fayda var!

Bir de zaten arkadaşı taa yazın gelecekmiş.
Bence konuşma arasında öylesine söylenmiş bir şey.
Bu da ya gelirse diye şimdiden tasalanmış.
Kocasını böyle karantinaya alan kadınları kk da anlamazsam başka hiçbir yerde anlayamam. Ama anlayamıyorum işte.

merhaba sana şunu soyleyim tercube ettım kadarıyla söyluyorum bu tür hikayeler hiç iyi bitmıyor.bir kere bekar.ikinci başka şehirden diyorsun.akrabanda degil. bence bir yalan uydur eve gelmesin.evinde kalması uygun değildir.sen bilirsin yinede.:44:

Evet akıl okuyucu yok, ama bir erkek, bir kadın kısacık dakikalar da yalnız kalmasıyla beyinlerinden neler geçtiğini düşünüyorsanız, sizin o akıl okuyucuyu hemen geliştirmeniz lazım. Ya da kendinize en acilinden bir uğraş bulun.

Ne kimseye dar görüşlü dedim (kendi adıma konuşursam) ne de kendimi çok ileri, geniş görüşlü gördüm, ama en ufak bir yalnızlıkta beyinlerinden neler geçiyor acaba şuan diye de düşünmek aklımın ucundan geçmedi bugüne kadar, geçmesini de normal bulmuyorum. Böyle düşünenlere de psikolojik destek almalarını şiddetle öneririm, hayat bu saplantılı düşüncelerin verdiği huzursuzlukla geçrilmeyecek kadar güzel çünkü, ve benim zaten asıl demek istediğim, ben böyle tuhaf düşüncelerle kendimi huzursuz edemeyeceğim konusunda, yani en ufak bir durumda aklı başka yerlere kayacaksa ben onu hiç tutmayım, benim engellediğim durumlar benim için hiç birşey ifade etmez, beni tatmin etmez zaten, kendi doğruyu yanlışı biliyor herhalde değil mi? Uymasın şeytana, Allah aşkına erkekleri bu kadar sanki düşünceden yoksun, beyinlerinin olmadığı varlıklar olduğunu düşünerek kendinizi kandırmayın. Yanlışa düşen erkek/ kadın gözetmeksizin düşüyorlar değil mi? Hepsinde akıl var ne biri diğerinden fazla, ne biri diğer cinsiyete göre az, aklın sebebi zaten kullanıp doğruyu yapmak, üşenmeyelim de kullanalım aklımızı, Emin ol o gaflete düşenler beynini kullanmak istemeyen, iradesini kurban verenlerdir. Öyle bir insanı Rabbim karşıma hiiç çıkarmasın inşallah..

Son düzenleme:
evli arkadaşlarımın evinde kaldım halada kalıyorum.1 haftada kaldığım oldu bir günnde..
hatta, geçen haftada kaldım.
biz birbirimize güveniyoruz. ve bizler dostuz. birbirimizi çok çok iyi tanıyoruz. o yüzden asla sorun olmuyor bu konu gündeme gelmiyor. gelemezde zaten.

Şirketten arkadaşlarımda gelir bizde kalır, yada eşimin de yakın arkadaşları sık olmasada gelir bizde kalır. Biz bir sorun yaşamadık bu zamana kadar. Bence arkadaşınızın kalmasında bir mahsur olmaması lazım

bence de bi sorun gibi durmuyor
zaten arkadaşınız size kalmaya geliyorsa siz ona o da size güveniyordur.yani o güven verilmiştir.

Bir hafta çok fazla bence, yeni evlisiniz ve bunu onun düşünmesi gerekirdi, bir iki gün kalsa sıkıntı olmazdı ama bir hafta bana göre fazla, ama arkadaşınız kardeşiniz derecesinde yakın olsa, tam güveniyor olsanız belki diyeceğim ama burda sorduğunuza göre tam güvenemiyorsunuz. Birşeyler uydurun çok kalmasın 1-2 gün kalsın gitsin.

Tabi canım ne de olsa bekarların tek amacı elalemin kocasını kapmak. Aman diyim dikkatli olun, Allah bu bekar kızlardan korusun kocalarınızı :18:

bende on aylık evliyken gelmişti arkadaşım....nasıl hasretle beklemiştim geleceği günü...canım dostum...iki-üç gün kaldı ama muhteşem vakit geçirmiştik.

Son düzenleme:
Sehir disindan yaklasik 6 yillik arkadasim yazin bana gelecegini soyledi.6 aylik evliyim.bende bekarken gelirdi ben giderdim.ama simdi esim rahat edermi etmezmi.kiz arkadasimla ilgilenmekten esimi ihmal edicem.ne biliyim....kafam karsik.sizce?

Çok çok samimi değilseniz, eşinizi tanımıyorsa bence gereksiz yersiz bir durum....bu şekilde kalabilecek sadece iki kız arkadaşım var. Gerçi evliler ama bekar olsalar da farketmezdi. Onlar de ben davet etmeden çıkıp gelmezler öyle.

bekar arkadaşlara vebalı gibi yaklasılmasını dogru bulmuyorum,
fakat evli ailelerin akraba da dahil olmak uzere cok uzun sure misafir kabul etmemesini savunurum (acil özel bir durum olmadıgı surece)
durum keyfi ise ve siz de agırlamak istiyorsanız birkac gun ona da size de degisiklik olur bence.

siz arkadasınızla gezerken eşiniz de size aksamları eşlik eder ya da hic ilgilenmez, onun kendi tercihi.
ama evde tanımadıgı birinin varlıgından rahatsızlık duyabilir, en basitinden coraplarını cıkaramaz esofmanla rahat rahat oturamaz. o yuzden bunu direkt eşinizle konusmanız cok daha dogru olur.

ben yeni evliyken esiminde tanidigi hatta esimin en yakin arkadsiyla srvgilidi ozaman arkadadim bizde cok sık kalirdi.esime cok guveniyordum arkadasimada.hic bi sıkintida olmadi.

suan olsa istemem.burada okadar cok aldatmalar okudumki ..bi uye vardi hatta kocasinin arkadasi onlarda kaliyomus opusmusler! herkes guvenerek evleniyor ama aldatilanlarda guveniyordu inanmak istemiyolar hatta.kimseye tasma takip ezdiremeyiz o yuzden guvenmek gerekiyor ve tedbirde

esinizin rahat etmesine gelirse
1 hafta misafir agarlamak cok sıkintili bisey degil bence .ayri odaniz varsa yatmasi icin zaten cok prob olmaz misafir gelip gitcek sonucta biraz dikjatli davranip hosgormekle kimsenin rahatsiz olcagini sanmiyorum

hiç iyi değil arkadaşınızın özellikle bekar arkadaşınızın siz de kalması başıma geldi ondan biliyorum:) birincisi evli olmadığı için ev içi kurallarını ve evli insanların durumlarını tam bilmiyorlar ikincisi eşiniz pimpirikli ise sizi deli eder
ben 4 aylık evli iken arkadaşım 17 gün bizde kaldı, üniden sınıf arkadaşım ve eşimide çok iyi tanıyor benden iyi tanıyor , neyse bu 17 gün kalınca benim koca delirdi ben şortla gezemiyorum evdeeeee tv izleyemiyorum sen mutfaktayken bana senin dedikodunu yapıyor gıcık aldım gitsin diye tutturdu bu rada arkadaşım hergece dışarı çıkmak istiyor ben işteyim yoruluyorum akşam çıkıyoruz 12den önce gelmiyoruz eşimde ben gelmem naparsanız yapın dedi ama bu arada ben çıkıyorum diye de deliriyor.neyse sonuç kız giderken uğurladım iyi de misafir ettim eşimi de susturdum sonra ne mi oldu kız eşimi aramış vedalaşmak için açmamış eşim, beni aradı neden açmıyor telini diye ben de işi vardır bilmiyorum diye kıvırdım bir daha sordu bir daha sordu ben de diyemedim senden gıcık aldı diyee sonuç benimle küstü 4 yıldır küsüz... sebep riyakarmışım eşim ona küsmüş bende bunu söylememişim............

Son düzenleme:

Yatılan uyunulan yer evet özel alan. O zaman akrabalarınıza da kalmaya gitmeyin.
Ya da onlar da size gelmesin.
Özelim özelim diye tutturacak olursak nerde kaldı arkadaşlık,akrabalık ilişkileri?

Aslında yatılı misafirlik hiç sevmem yani gitmiyorum zaten :)
Mecburi haller dışında akrabalar dahil kimsenin kalmasına sıcak bakmıyorum.
Bu yüzden kızarkadaşın kalması bana büsbütün gereksiz geliyor.

Hepiniz saka gibisiniz. Her bir yorumda gozlerim biraz daha acildi valla.

msjlarin devamini okumamisim. Zaten konu sahibi de gitmis

Son düzenleme:

arkadasiniz beni çok huylandirdi içimdeki kavgaci kiz aciga cikti sacini basini yolarim.valla.d esimi aramak vedalasmaya calismak benim dedikodumu yapmak ne be .ben çok huylandim.iyikidr kusmussunuz iyi ki de

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…