- 6 Aralık 2009
- 6.242
- 3.010
- 723
- Konu Sahibi ManzaramDeniz
-
olay erkeklerin ensesinde gezmek değil. ben kalmasını istemem dedim ki evli değilim uzun süredir sevgilim bile yok kimseye baskı yapmam takip etmem.
ama bu devirde kadınlara da güven olmuyor ki. arkadaşın iyi niyetli olduğunu nasıl bileceksin.
yok birileri yazmış birbirimizin iyi niyetini biliyoruz gibi şeyler. ya böyle akıl okuyucu niyet okuyucu bir teknoloji gelişti de benim mi haberim yok. kimse kimsenin içini bilemez.
bir banyo yapmaya gidersin, aynı odada başbaşa kalırlar. bir kadınla erkek başbaşa kalırsa üçüncü kişi şeytan olur diye bir laf vardır. bazı kadınlar çok işveli cilveli oluyorlar. arkadaşım doğru düzgün davranan bir insansa tamam. ama samimi bir tipse huzursuz olurum şahsen.
şimdi bazıları dicek ki zaten kocam iki cilveyle aldatacaksa aldatsın. aldatmaz belki ama bir aklı kaçar. erkekler o kadar duygusal saf varlıklar değiller.
şeytana uysalar anlık bir gafletle ne olucak? bunu birçok erkek kendi bile der. uygun ortam bulmaya görsünler akılları beyinlerinde çalışmadığı için çoğu aldatmaya meyillidir. burada iş ortamından bahsetmiyoruz neticede.
ayrıca aldatma olayı olmasa bile ikisinden biri bile içinden geçirse çok kötü bir şey. yabancı biriyle düşünmesinden daha beter.
herkesin kendi tercihi. böyle düşünenlere dar görüşlü diyen olmuş. huzur hayatta en önemli şey. neden huzurumu kaçırıyım. onun dışında zaten hayatımdaki erkeği öyle kısıtlamam. kendi arkadaşlarıyla görüşsün gezsin zaten herkes çalışıyor herkesin sosyal hayatı var ama benim arkadaşım ona yabancı sonuçta. bu konuda böyle düşünüyoruz diye kafese tıkmayı düşünmüyoruz.
burada kocalarına çok güvenen insanlar var valla ne şanslılar. ben kimseye kadın erkek böyle güvenemem.
merhaba sana şunu soyleyim tercube ettım kadarıyla söyluyorum bu tür hikayeler hiç iyi bitmıyor.bir kere bekar.ikinci başka şehirden diyorsun.akrabanda degil. bence bir yalan uydur eve gelmesin.evinde kalması uygun değildir.sen bilirsin yinede.:44:
Sehir disindan yaklasik 6 yillik arkadasim yazin bana gelecegini soyledi.6 aylik evliyim.bende bekarken gelirdi ben giderdim.ama simdi esim rahat edermi etmezmi.kiz arkadasimla ilgilenmekten esimi ihmal edicem.ne biliyim....kafam karsik.sizce?
Yatılan uyunulan yer evet özel alan. O zaman akrabalarınıza da kalmaya gitmeyin.
Ya da onlar da size gelmesin.
Özelim özelim diye tutturacak olursak nerde kaldı arkadaşlık,akrabalık ilişkileri?
hiç iyi değil arkadaşınızın özellikle bekar arkadaşınızın siz de kalması başıma geldi ondan biliyorum:) birincisi evli olmadığı için ev içi kurallarını ve evli insanların durumlarını tam bilmiyorlar ikincisi eşiniz pimpirikli ise sizi deli eder
ben 4 aylık evli iken arkadaşım 17 gün bizde kaldı, üniden sınıf arkadaşım ve eşimide çok iyi tanıyor benden iyi tanıyor , neyse bu 17 gün kalınca benim koca delirdi ben şortla gezemiyorum evdeeeee tv izleyemiyorum sen mutfaktayken bana senin dedikodunu yapıyor gıcık aldım gitsin diye tutturdu bu rada arkadaşım hergece dışarı çıkmak istiyor ben işteyim yoruluyorum akşam çıkıyoruz 12den önce gelmiyoruz eşimde ben gelmem naparsanız yapın dedi ama bu arada ben çıkıyorum diye de deliriyor.neyse sonuç kız giderken uğurladım iyi de misafir ettim eşimi de susturdum sonra ne mi oldu kız eşimi aramış vedalaşmak için açmamış eşim, beni aradı neden açmıyor telini diye ben de işi vardır bilmiyorum diye kıvırdım bir daha sordu bir daha sordu ben de diyemedim senden gıcık aldı diyee sonuç benimle küstü 4 yıldır küsüz... sebep riyakarmışım eşim ona küsmüş bende bunu söylememişim............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?