bekar kiz arkadasinizin sizde kalmasi?

neye göre erken 6 aylık evlilikte yatılı misafir:44:

mesela ne kadar evli olunca yatılı misafir kabul edilir:26:

evlilikleri daha çok yeni .. şahsen o ilk ayları sadece eşimle geçirmek isterim , ben sadece kendi fikrimi söyledim burası sosyal paylaşım yeri değil mi ? herkesin sabit bir fikirde buluşması saçma olurdu zaten

bir şey demedim,sadece merak ettim.ne kadar evlilikte yatılı misafir ağırlanmalı

bence 3 ay yeterli hatta maksimum gerçi bana kalsa ben misafiri çok severim

Iyide, bir hafta o isleri ihmal edersen ne olurki? Yada arkadasin yardim etsin bulasiklar ile felan.
Bence sen baze seyleri fazla büyüytüyorsun. Evlilik statüsünü fazla büyütüyorsun.

Bence arkadasin gelsin, niye olmasinki. Esinin dedigi gibi, biraz kafa dagitirsin, montonluktan kurtulursun,..
Ve esinde seni destekliyor, ne güzel. Ilerde zaten yatili misafirlerin olabilir daha, bu mesela güzel bir test olabilir.

Egem abla sen söyle süre ne kadar olmalı sence?:44:
Ben evlenmedim henüz ama şu yeni evliyim muhabbetini sırf cinsellik olarak algılıyorum.
Ben bir aylık evliyken bile misafirim gelse başka şehirden ne olur ki diye düşünürüm mesela. Bir gün değil bir hafta değil 30 gün geçmiş bi'akrabam gelse aa onlar yeni evli kalınmaz evlerinde mi demeli, bunu derken ne düşünüyo mesela yeniden kasıt ne vallahi anlamıyorum
Oyüzden çoğu evlenen arkadaşıma buldumcuk sendromuna yakalanmış diyorum. Bir yıl geçiyo hala yeni evliyim
Sanırım evlilik hiç hayal ettiğim gibi değil

bana göre her zaman yatılı misafir ağırlarım ne olacak,adı üstünde misafir.sürekli benimle yaşayacak değil ya,vakti gelince gidecek.sürekli aile büyükleriyle yaşayanlar var,onlar ne yapsın.

bana göre her zaman yatılı misafir ağırlarım ne olacak,adı üstünde misafir.sürekli benimle yaşayacak değil ya,vakti gelince gidecek.sürekli aile büyükleriyle yaşayanlar var,onlar ne yapsın.

aslında ev işinden, misafir ağırlamaktan pek anlamayanlar olabilir. yani evlenmeden önce öğrenmemiş olanlar. belki onlar için erkenden kalmak uygun olmayabilir ama
bilen insan her zaman ağırlar

Sehir disindan yaklasik 6 yillik arkadasim yazin bana gelecegini soyledi.6 aylik evliyim.bende bekarken gelirdi ben giderdim.ama simdi esim rahat edermi etmezmi.kiz arkadasimla ilgilenmekten esimi ihmal edicem.ne biliyim....kafam karsik.sizce?

Bir hafta eşini ihmal etsen ne olur etmesen ne olur. Yakın arkadasın ise ne olacak ki?

Ben de böyle düşünüyorum da yaşıtlarım yeni evli sendromunda olduklarından diyorum bende mi bi'tuhaflık var

adamın birinin oğlu olmuş tutmuş pipisini herkese göstermiş burdaki muhabete aynı işte yahu cagırmasanız nolucak yapmak isteyen adam her türlü yapar

şahsen ben zorunda olmadığım sürece kalmazdım ya, ki ben ev sahibi olarak çekinir ve rahatsız olurdum. Sonuçta bekar biri değilsiniz siz, arkadaşınız da evli ve eşiyle gelecek olsa baş üstünde yerleri olur kim ne der bilmem ama bana kalırsa doğru değil zaman ya da çağ ırgalamaz beni bu konuda.

Aslında evinizin musaitliği ve ne kadar kalacağıda önemli 2_3 gün misafirlik olabilir ama ben 1 hafta inanın kendi annemin evinde dahi kalamıyorum ,gelen misafiri de hiç anlamam mesela benim 2 çocuğum var 2+1 de oturuyorum ,oğlum salonda yatıyor ,kızımın odası ve eşimle benim bir odam var,annem ve kardeşlerim dahil kimseyi yatılı misafir alacak konumda değilim ,ama bir uzaktan eşi vefat etmiş rahat bir arkadaşım var ilişkiyi kesmem de mümkün değil ayrıca yakın olmasa da akraba arada hatırlı insanlar var kötü bir insanda değil ama çat kapı bugün sende kalacam deyip bavuluyla gelecek kadar rahat gelene kalamazsın da diyemiyorsunuz yani neler neler var ...

Evlenene kadar can-ciğer olduğumuz arkadaşlarımız evlendikten sonra TEHLİKE ise bırakın eve kabul etmeyi
geçmişimizle tüm bağımızı koparıp sadece evli kadınlarla arkadaşlık edelim!!

Ben memleketimden eşimin yaşadığı yere geldim yıllar önce,
geride canım dediğim dostlarımı bıraktım,
çoğu hala bekar,
ne kadar güzel bağlarım var ki hiç kopmadı ne onlar koparıyor ne de ben,
hatta 2 hafta sonra bekar olan arkadaşlarımdan bir tanesi gelecek evime,
sırf beni görmeye,
beni özlediği için,
uçağa erken binebilmek için işten o gün izin bile alacak,
keşke sadece haftasonu için değil o hafta için gelebilse........

Daha ne yazayım ki.....

Dostlarınıza,eşlerinize,kendinize güvenin.....
Evinize gelecek misafire hallenecek koca,
havada karada..........!!!!!!!

NOT: Her ne kadar ''eve gelen bekar kız misafir'' eşiniz için tehlike olmadığını idea etmiş olsanız da diğer mesajlarınızda,
başlıkta verilen algı bu değil üzgünüm....

Son düzenleme:

bence siz şanslı bir azınlıktansınız. ne mutlu ki size gerçekten iyi dostlar edinmişsiniz. ama günümüzde arkadaşlık ilişkilerinin çoğu yüze gülüp arkasından konuşmakla oluyor.

6 yıllık arkadaşlık uzun gibi gelebilir. ama mesela ben 7 yıllık arkadaşımla o kadar basit bir sebepten küstük kaç yıl oldu konuşmuyoruz. o kadar herşeyini bildiğim kişi şuan evli mi bekar mı onu bile bilmiyorum öyle koptuk. hiç yoktan bir sebepten seninle artık arkadaş olmak istemiyorum dedi. eh böyle olaylar göre göre ben de arkadaşlık kavramına inanç kalmadı.

ondan dolayı herkesin çevresini kendiniz gibi zannetmeyin. sizin ne güzel kardeş gibi dostlarınız varmış ama herkesin çevresi güvenilir olmuyor.

diceksiniz güvenmiyorsan arkadaş olma. gezip eğlenicek arkadaşlıklar bunlar.

Açıkcası ben şanslı çoğunluktayım diye düşünüyorum ya da benim dostlarım bu bilmiyorum...

Benim dostum dediğim,geride bıraktığım kişilerin hepsi çok çok daha eski,
Benim hayatıma giren 6-7 yıllık kişiler hep buraya taşındıktan sonra edindiğim arkadaşlarım,arasında DOST diyebildiğim kimse olmadı henüz...
Olsaydı olurdu belki ama
DOST DEMEK benim için yediği içtiği ayrı gitmemek,hayatındaki herşeyi bilmek değil,
daha güçlü ve derin bir bağ ve uzun zaman gerekir...
Arkadaş başka dost başka bence...

Sizin inancınızı yitirdiğiniz arkadaşınız,arkadaşlığınız...

ben de onu diyorum aslında 6-7 yılda dost olunmaz dolayısıyla konu sahibininki 6 yıllık üniversiteden bir arkadaş.

konu sahibinin öyle bir durumu yok gerçi ama güvenmese haklı olabilirdi.

insanların hata yapmaya meyilli olarak yaratıldıklarını düşünürsek bence hiç güveniniz sarsılmadan uzun yıllar o dostlukları koruyabildiyseniz bu özel bir şeydir.

nerede doğup büyüdüğünüzü merak ettim tabi yazmanıza gerek yok da günümüzde arkadaşlıkların çoğu çıkar ilişkisine dayalı maalesef benim gördüğüm bu. herkesin en fazla bir bilemedin iki tane güvenebildiği arkadaşı var. eğer sizin daha fazla varsa bence şanslı azınlıktasınızdır

6-7 yıldan dost olur mu olmaz mı konu sahibi evine gelecek kişiyi nasıl değerlendirdiğine bağlı
ancak benim görüşüm;
temelde güzel ve güven dolu bir arkadaşlık varsa ve FIRSAT VERİRSEN bugünkü 6-7 yıllık arkadaşın 5-10 yıl sonra can dostun olabilir

Bugün benim 2 tane can dediğim insan vardır üniversiteden,belki okul yıllarında çok sıkı fıkı olmanın verdiği coşkuyla bağlanırsın arkadaşlarına
ama asıl sonra başlar her şey,mezun olduktan sonra yani...

Neyi öğrenmek istediğiniz anlıyorum doğup büyüdüğüm yeri sorarak
Yani küçük yerlerde arkadaşlıklar dostluklar başka oluyor tespiti yapacaksınız ama ülkenin büyük şehirlerinden birinde doğdum büyüdüm...

Ve GÜNÜMÜZDEKİ arkadaşlıkların çıkara dayalı olmasından yana hem fikiriz kesinlikle,
onun için burada yaşamaya başladığımdan beri dost diyebileceğim kimse henüz çıkmadı deyişim...

bana arkadaşım gelebilir,hiçte rahatsız olmam
tabikide kalabilir bu sorun bile olmaz
eşinizi neden ihmal etmiş olacaksınızki, biraz idare ediversin neolacak
erkekleri şımartmayın bu kadar
sonra fazlasını ister,başa çıkamazsınız...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…