bekar kiz arkadasinizin sizde kalmasi?

Kim ne derse desin, nasıl rahat edecek kız arkadaşınız..
Bu durum kıskanclık yada güvensizlik değildir... Bunu bazılarınız anlamıyor... Gerek yok bence kalmaya
Nasıl ki eşinizin bekar erkek arkadaşı gelip kalamıyorsa.. buda aynı şey
Rahatsızlık olur evin içinde, kardeş değil akraba değil kan bağı yok vs.. vs....
Gerek yokkk şahsi fikrim ben kalmam.. ve hiç bir bekar arkadaşımda kalma teklifinde bulunmaz.
Çokmu gerekli yooo kasmaya ne gerek var.. herkes rahat etsin

Yanlış anlamadıysam kız arkadaşı yazın sana geleceğim demiş. Yani rahat etmekte bir sıkıntı yok anladığım kadarı ile. En azından kızın rahat etmesinde. Onun dışında gelicem diyen insana gelme nasıl denir ki? Davet edeyim mi diye sorsaydı konu sahibi yok falan denirdi ama gelmek isteyen insana da gelme demek bana çok kasıntı gelir.

Bence sizin derdiniz eşinizi ihmal etmek değil ya eşinize ya arkadaşınıza güvenmiyorsunuz ya da bir ihtimal kendinize...Ben kendimi sizin yerinize koyuyorum evliyim arkadaşım yazın bir haftalığına gelecek Allaaah nasıl sevinirdim şimdiden plan yapardım nereleri gezdirsem ona diye .Tadını çıkarın bence sorun çıkaracağınıza kendinize...

Kız arkadaşınıza ve eşinize güveniyorsanız bence gelebilir de kalabilir de.
Benim 6 yıllık ilişkim,sevgilim ve dostumu aynı yatakta yakalayınca bitmişti.
Çiğ süt emmemiş insanlarsa sorun olmaz gayet güzel eğlenirsiniz bence.

Ramazani ailemle geciricem. Oruc tutuyorum zaten. Bayramdan sonra gelsene demek zor mu? Annemde olmadigin bir tarih ayarlariz demek? Emrivakiye kizdim diye kiviriyorsun. Arkads arasinda emrivaki mi olurmus. Gelcem dedigi zaman gelme musait degilim denir. Kimse alinmaz. Ben arkadslarimla boyleyim en azindan. Benim esimin arkadslari gelir kalir bizde. Istanbulda kimde kalsinlar. Bize geliyorlar. Dikkat et bekar evli demedim. Serefsiz olan adam evli olsa ne olur. Benim tum arkadslarim istanbulda oldugundan kimse yatili gelmez.
Bekar kiz arkadaslarin cektigi su muameleden ben yoruldum. Iyi ki ilk ben evlendim arkadaslardan. Benim hakkimda boyle dusunulse cildirirdim. Esin istemiyorsa gelmesini orasi baska. Esinin yabaniligi. O zaman gelme annemden hic gelmicem yazin de bitsin..

yani eşinle konuşman gerek sonuçta ıkınızın evi ama onun dışında bı sorun yok bence

Peki şöyle düşünebilir miyiz: O adam eninde sonunda bir falso verir. Bu evine gelen bir kız olmaz ama birlikte çalıştığı bir kız olur, dükkana gelen bir müşteri olur yani o falsoyu verecek bir adamsa verir. Bunun sizin evine gitmenizle alakası yok. Daha çok adamın kişiliği ile ilgili ve o kişiği fanusa bile koysanız deler geçer. O yüzden belki de zararın neresinden dönerseniz kardır. Sizin ablanız biraz kör olmayı seçmiş ama seçmeseydi adamın ne olduğunu en başında görmüş ve çok geç olmadan kurtulmuş olabilirdi.

empati yapıp düşünmek lazım ..

Ben düşünüyorum şimdi yani bir yandan isterim değişiklik olur bana da bir yandan rahatım bozulur mu yanlış bir şey giyer söyler rahatımızı huzurumuzu kaçırır mı diye ..

Yani 1 haftalık'sa olabilir ama daha uzun sanmıyorum bende istemezdim

Eşimde rahatsız olur bence çok uzun süre kalmalara .. Herkes rahatsız olur ya misafirin kısasa makbul :) ( senin kafandan düşünürsem )

Güvendiğiniz ve sevdiğiniz çok yakın bir dostunuzsa neden sorun olabilirki böyle bişey.

Benim çok sevdiğim bi arkadaşım gelse eşimle plan yapardık nerelere götürsek gezdirsek diye onu en iyi şekilde ağırlamaya özen gösterirdim . Eşinize neden ilgisiz olasınız kız arkadaşınız geliyor diye .

Eşinizle konuştuysanız ve onun içinde herhangi bir problem yoksa dert edilcek bişey değil bence tabi ortada bi güvensizlik yoksa

Bence sıkıntı yok, ister eşimin arkadaşı ister benim arkadaşım evimin kapısı herkese açıktır. bekar yada evli sorun değildir benim için. 1-kendime güvenim var 2-eşime güvenim var. Ayrıca eşiniz neden rahat edemeyecek anlamadım, evde çıplak mı dolaşıyor normalde? Zaten işten geldikten sonra en fazla 2-3 saat aynı ortamı paylaşacaklar. Onun dışında eşiniz sabah çıkacak akşam gelecek. Herkes kapatır odasının kapısını yatar, bu kadar basit. Tuvalet banyo kullanımında da kapıyı tıklatırsın olur biter. 1 hafta altı üstü duyanda yıllığına geliyor sanacak.

Biz de lise' den 3 samimi arkadaşız, e tabii iş hayatı, sorumluluk, o evli derken İstanbul içinde ay da bir kez bile görüşememeye başladık. Diğer arkadaşım evine ilk defa gittiğinde kalsanıza diye çok ısrar etmişti mesela, eşi de bizi rahatsız etmemek adına annesine gitmişti, kız kıza rahat rahat oturun, tadını çıkarın demişti. Ha ben eşi evdeykende kalmıştım eşini arkadaşıma verdiği değerden dolayı severim, gözünün içine bakar. Sağ olsun eşi de annem hastanedeyken babamın yanından hiç ayrılmamıştı. Ben düşünüyorum şimdi, en yakın arkadaşım bende kalıyor olsa ben çok mutlu olurdum. Hayat ince hesaplarla herşeyi tehdit olarak görmekle geçmez. Kaldı ki arkadaş, akraba mutlaka kalan olacak. Sırf arkadaş diye, kan bağı yok diye paranoyaya gerek yok çünkü, hayatta hönk diyeceğimiz çok şey oluyor, insanın niyeti güzel olsun.

Adam şerefsizmiş. Kadın inanmak istediğine inanmış. Siz üzülmüşsünüz. Ama eşim böyle bir şey yapacak kapasitede insansa en çabuk nasıl anlayabileceksem öyle anlayayım isterim. Ama kadn anlamak istemeyince davul zurna az.

Şimdi bazıları hangi devirde yaşıyoruz diyecek ancak bence sizde kalması uygun değil.

neler görüyoruz neler duyuyoruz bu devirde insan kime güveneceğini şaşırmış durumda
bir hafta çok uzun bir süre
sadece gezmek maksatlı gelip kalacaksa uygun olmaz bana göre

valla cnm size aynen katılıyorum. akraba bile olsa güvenmemek gerek. benim bekar kuzenim bize geldi oturmaya. ben mutfaktayım. yanımda duracağına çıktı gitti eşimin yanına. ama bir yılışık hareketler anlatamam. eşim yorgum gelmişti. masaj yapmaya kalkmış. ben mutfaktaydım. salak eşimde bişi dememiş iyimi

bekarım ve evli arkadaşlarım değil kalmak için artık iftar gezme dışarı çıkma vs durumlarında bile evli çiftleri seçiyo davet etmiyoalr hatta uzak duruyolar demekki tehdit olarak görüyolar çok yazık bu nasıl bi düşünce tarzıdır yalnızlığımın sebebini şimdi daha iyi anlıyorum bizim toplumda bekarsan 1-0 geridesin hep çok üzdü bu konu beni üstüme alındım cidden

Sehir disindan yaklasik 6 yillik arkadasim yazin bana gelecegini soyledi.6 aylik evliyim.bende bekarken gelirdi ben giderdim.ama simdi esim rahat edermi etmezmi.kiz arkadasimla ilgilenmekten esimi ihmal edicem.ne biliyim....kafam karsik.sizce?

belki beni yadırgayacaklar ama sölemem gerekiyor "ben olsam arkadaşım bende kalamaz kıskanırım ben nolur nolmaz. ha ben eşimden eminim tabiki yanında çıplak kadında olsa bakmaz... ama arkadaşımın kalması uygun olmaz..." dolayısıyla gelsin ama kalmasın... ha 1 gün kalmasından bişey olmaz ama 2, 3 ya da daha fazla kalırsa olmaz hiç uygun değil...

Hem maddi hem manevi açıdan biraz strese sokuyor insanı bu tarz şeyler evin düzeni de kalmıyor haliyle misafirinizi gezdirmek te gerekiyor 1,2 gün sorun olmaz fakat yeni evli çiftler arasında sıkıntı oluyor erkekler evindeki düzenin bozulmasından pek hoşlanmıyor orta yolu bulacaksınız yine de tadını çıkarın derim ne olursa olsun

çok doğru söylüyorsun arkadaşım. erkekler arasında bir tabir vardır "eve bekar arkadaş getirilmez gelen bekar erkeğin gözü ya karında ya kızındadır" ben buna katılıyorum . bir erkek neden eve bekar arkadaşını getirmez. kıskanır. korkar

bizim getirmemek istememiz neden abes olsun. aynı şey bence hiç fark yok. ayrıca eşimin bir arkadaşına gittik. evli olmasına rağmen adam direk beni kesti. bir daha da gitmedim

valla riske atmaya gerek yok. insanın gözü kayabilir. biz bayan olarak birini beğensen bile dillendirmeyiz uzak dururuz. ama erkek 9 nefsinin birine bile sahip çıkama. buda benim düşüncem

Eşiniz çocuk mu ki ihmal olsun ,komik.bence siz kız arkadaşınız bekat diye rahatsız olmuşsunuz,nerden çıkardınız derseniz,başlığa bakınız.😜

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Sehir disindan yaklasik 6 yillik arkadasim yazin bana gelecegini soyledi.6 aylik evliyim.bende bekarken gelirdi ben giderdim.ama simdi esim rahat edermi etmezmi.kiz arkadasimla ilgilenmekten esimi ihmal edicem.ne biliyim....kafam karsik.sizce?

bi sorun olmaz canım ya olsun o kadarcık ihmalden bişey olmaz kız gitsin toparlarsın sen sonra

cnm aynı olayı birebir yaşadım. bir akrabamızın gelininin kız kardeşi çok sık geliyor kalıyordu ablasının yanında. bir gün gelin mutfakta yemek hazırlamış salona gelmiş bir bakmış ki kocası Ve kız kardeşi altlı üstlü. gelin düşüp bayılmış.

sonra ayılınca demişler . sen yanlış anladın fln. gelin konduramamış. kız kalmaya devam etmiş. bunlar işi iyice pişirmiş. sonunda kız kardeşi ve kocası KAÇTI. VE TE...S İLİŞKİ YAŞAMIŞLAR. KABA BİR TABİR OLACAK AMA BEN E....ĞİMİ SAĞLAM KAZIĞA BAĞLAYIMDA GERİSİ ALLAHA KALMIŞ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…