- 21 Temmuz 2018
- 987
- 806
- 103
- Konu Sahibi Minimini22
-
2023'te tek hedefim ruh sağlığımı koruyabilmek. Varsa dinleriz ama,şurda bekleyimMerhaba arkadaşlar bekarım bir engelim yok sayılır işte korku ve konfor alanından çıkmama çabaları dışında bunlar hep olur zaten neler yapardınız nasıl 0 dan hayat kurardiniz. 2023 de neler yapmak istiyorsunuz hedef belirlediniz mi merak ettim :)
Sıfırdan hayat kurmam gerekmiyorMerhaba arkadaşlar bekarım bir engelim yok sayılır işte korku ve konfor alanından çıkmama çabaları dışında bunlar hep olur zaten neler yapardınız nasıl 0 dan hayat kurardiniz. 2023 de neler yapmak istiyorsunuz hedef belirlediniz mi merak ettim :)
Ay tabi,şaka bir yana çokkk aminSıfırdan hayat kurmam gerekmiyor
Allah biricik ailelerimize sevdiklerimize sağlık versin hiç birşeyi geri almak sıfırdan başlamak istemem onlar sağ oldukça sağlıklı oldukca
Allah sağlıcakla büyütmeyi nasip etsinBen sanirim atandiktan sonra evlenirdim çünkü evlendikten sonra atandım yine eşimle evlenirdim ama
2023 hedefim yeni doğmuş kızımı ve ablasını sağlıkla büyütmek
Deliksiz uyumak da var ama o bir 2 3 seneyi bulur
Hayaller '' Yerim yurdum olmasın ömrümü dünyayı gezerek geçireyim. '' Hayatlar '' Sinir, strese girmeden, gürültünün olmadığı, doğayla iç içe bir hayatım olsun. '' artık hangisini gerçekleştiririm bilmemMerhaba arkadaşlar bekarım bir engelim yok sayılır işte korku ve konfor alanından çıkmama çabaları dışında bunlar hep olur zaten neler yapardınız nasıl 0 dan hayat kurardiniz. 2023 de neler yapmak istiyorsunuz hedef belirlediniz mi merak ettim :)
Valla haklısın hala imkan var :) bende bekarimHayaller '' Yerim yurdum olmasın ömrümü dünyayı gezerek geçireyim. '' Hayatlar '' Sinir, strese girmeden, gürültünün olmadığı, doğayla iç içe bir hayatım olsun. '' artık hangisini gerçekleştiririm bilmemTek memnun olduğum nokta bekar olmam onun dışında henüz bir hedefimi gerçekleştiremedim
Haklısınız amin.Allah gönlünüze göre versin
Benim bu aşamadan donra tek yapacağım şey çalışmaya devam etmek sanırım. Allah çocuğuma eşime ve anneme sağlık versin tamam, daha ne istenir hayattan?
AminAllah sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin
Neler var :)2023 için 20 satırlık bir hedef listesi yaptım
Yarısını hayata geçirsem yeter
ilk atandığım bekar anlarıma dönsem, gezme-yeme -içme özgürlüğümü kısıtlamayacak yatırımlar yapardım. Arsa, ev, araba ne olursa artık.Merhaba arkadaşlar bekarım bir engelim yok sayılır işte korku ve konfor alanından çıkmama çabaları dışında bunlar hep olur zaten neler yapardınız nasıl 0 dan hayat kurardiniz. 2023 de neler yapmak istiyorsunuz hedef belirlediniz mi merak ettim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?