Bekar ve evliyim

10 senedir hemde bir erkek kimseyle birlikte olmamis 😊😊😊
emin olun gununu gun ediyordur hormonlari musade etmez 10 sene durmaya

Yıllar önce biriyle beraberdik olmadı ayrıldık şimdi o hala bekar ben evliyim. Eminim aklı hala bende bende mutlu sayılırım ama o yalnız. Ve baba benimleyken eğer seni kaybedersem bir daha kimseyi hayatıma almayacam derdi. Son sözünü tutuyor ve aklım onda.

Boş hayaller, boş hevesler. Evlilik ya da ilişkinizde bir iki şey kötüye gitti mi hemen eski sevgililerinizi hatırlarsınız... Sizin gibiler mutluluğu hak etmediği gibi maalesef hayatlarına dahil oldukları kişileri de mahvediyorlar.

Söz vermek başka şeye benzemez.
Sözünü yiyen insandan hayır gelmez, isabet olmuş, siz de yolunuza baksanız iyi olur.

Hikaye üzdü:işsiz:
Belki sizinle ilgili yoktur. Bir de aradan 10 sene geçmiş. hala neden takip ediyorsunuz ne yapıp ne ettiğini?
Evlenmeyip gününü gün ediyordur belki :)

Yıllar önce biriyle beraberdik olmadı ayrıldık şimdi o hala bekar ben evliyim. Eminim aklı hala bende bende mutlu sayılırım ama o yalnız. Ve baba benimleyken eğer seni kaybedersem bir daha kimseyi hayatıma almayacam derdi. Son sözünü tutuyor ve aklım onda.
Yeni üye olanların genelde benzer konular açması kaç puan

Konu başlığından, yurtdışına gitmek için önceden nikah kıydınız falan gibi anladım. Bekar ve evliyim nasıl bir başlık?

Böyle romantizm de ne bileyim gıda zehirlenmesi gibi. Açsın ama yiyemiyorsun, üstelik kusma diyare yakanı bırakmıyor. Kustukça da o mide bozan şeyin kokusunu alıp daha çok mideni bozuyorsun. Bence böyle. Mideniz bozulmuş hanımefendi, farkında değilsiniz.

Back
X