Bekar ve evliyim

Yıllar önce biriyle beraberdik olmadı ayrıldık şimdi o hala bekar ben evliyim. Eminim aklı hala bende bende mutlu sayılırım ama o yalnız. Ve baba benimleyken eğer seni kaybedersem bir daha kimseyi hayatıma almayacam derdi. Son sözünü tutuyor ve aklım onda.
belki de kimseyi bulamadığı için evlenememiştir?

Demek ki cokta tercih edilen bi karakter degil. Eee bekarsa ne yapacaksin ara istersen dertler maziyi konusursunuz

Yıllar önce biriyle beraberdik olmadı ayrıldık şimdi o hala bekar ben evliyim. Eminim aklı hala bende bende mutlu sayılırım ama o yalnız. Ve baba benimleyken eğer seni kaybedersem bir daha kimseyi hayatıma almayacam derdi. Son sözünü tutuyor ve aklım onda.
Mottonuz bu mu
Aklım onda kocam yanımda laylaylom mutluyumda
:KK76:
Diyecek bişey bulamadım kusura bakmayın şaka gibi

Evlenmişsin daha milleti stalklama aklın karışır ben ne yapıyorum dersin pişman olacak şeyler yapma lütfen

Gitmiş bitmiş artık, takip etmeyi birakın bence.Eşiniz eski sevgilisinin profiline göz gezdirse rahatsız olmaz mıydınız

Canım yaaaaa
Hayallerini yıkmak istemem ama
Adam seni tanıdıktan sonra yaşadığı travmayla kadınlardan soğumuş olabilir. İnşallah O’na herkesin senin gibi olmadığını öğretecek, sadakatin gözle değil gönülle olduğunu hissettirecek birisiyle karşılaşır.
Aklınızı Ondan çekin, zavallı eşinizle ilgilenin. Yazık adama

Benımde unıversitede vardı oyle hala bekar. Bana evlendikten sonra bile mail atardı. Hiç cevap yazmadım. Boşandığımı duyunca yine yazmış. Umrumda da degıl açıkçası olsa o zaman olurdu

Cidden 10 sene biri için yalniz durmak aşk degil kafadan sorunlu olmaktir, takintidir. :D

Siz de normal degilsiniz. Adamin hayatina kimsenin girmedigine emin olacak derece 10 yil durmadan sosyal medyasini karistirmissiniz. 😂😂😂

Saçma sapan “romantik”leşmeden görebilsek her şeyi keşke. Öyle büyük sözler falan boş...

İnsanoğluyuz hepimiz. Hem biz değişime açığız, hem de hayatımız tercihlerimize.

Eşinize saygısızlık etmeyi bırakıp hayatınıza bakın derim.

Ne biliyorsunuz belki kacdefa ilişkiler yaşadı olmadı ayrıldı evlenmek için ya zamanı vardir yada birini bulamamıştır çok saçma neymiş senden sonra asla kimseyle olmam... İnandinizmi?? Niye sen evleniyosun o bir erkek olarak halennn senimi ? Bekliyor .. sende mutlu sayılırsın oylemi peki ne yapican sırf o bekar diye yine birlikte olabilmek için ayrilmayimi dusunuyosunuz bunun için evliliğinizi yikacaksaniz vebalı sizin boynunuza

Evlilikte sorunlar yasandikca gecmisi ozlemle anmak normal. O zamanlar evliligin agirligi, sorumlulugu yoktu. Sadece ask vardi. Simdiyse evlisiniz ve kocanizla iyi kotu herseyi yasiyorsunuz. Guzel olan olmayan.. ve bence gecmisi bekar yillarinizi o zamanki ozgurluk ve sevgililerinizi ozlemeniz normal. Sadece bu dusuncelere kendinizi cok kaptirmayin

Benim adamin da sosyal medyada hic benimle fotosu yok,nerden geldi aklima su anda ,bosayacam ben bunu 😁

Durma. Koşarak boşan ve yeni maceralara yelken aç

ay bayiliyorum boyle dizi romantiklerine... yok oyle bisey birini bulamamistir ondandir o.

Bence hayallerde yaşıyorsunuz. Nereden biliyorsunuz aklımın sizde olduğunu? Belki gayet keyifli bir hayat yaşıyordur. Bekar diye illa sizi mi dusunuyo olması lazim

Vay arkadaş kocayla sevişip sevişip koynundan çık,sonrada aklım onda de..

Back
X