Bekar ve güvenli bağlanan erkolar nerede?

Yok konu referans falan filan değil,
konu doğru insan arayanın kendisinin doğru insan olduğundan emin olması.

Bağlanma şeklini, psikolojik analizleri falan boşver. Yok kaçıngan yok kaygılı vs. Bunlara takılma. Günümüz erkekleri aşağı yukarı benzer. Sen de anlıyorsun aslında. Az daha hormonlarına yenilip sırf ten uyumu var diye klasik İstanbul sırtlanının tekiyle sevişecektin ama adamın sırtlan olduğu 1 km öteden belliydi. Ben taaaa Sivas'tan anladım da sen ghostlanana kadar anlamadın. Yapma etme gitme dedik. Adam sadece cinsellik arıyor dedik. Basuru bahane etti. Yeğenini bahane etti. Senden istediğini elde edemeyince kayıplara karıştı. Aslında direkt yeni arayışlara girdi. Stili bu adamın yani belli.

Ciddi ve olgun erkek şayet artık oturmuş ilişki arıyorsa ilk günden belli oluyor. Eve çağırma ya da cinsellik sohbetleri olmuyor. Sana deger veren erkek seni kaybetmemek için saygılı ve seviyeli oluyor. Çoğu kadın bunu soğuk buluyor ben de bunu anlamıyorum. İlk günden mıç mıç olan ilişkiler geçicidir. Tabii niyetin evlilikse bunu önemsersin.

Standartların yüksek. Sık sık doktorlarla flört ettiğini yazmıştın. Bekar bir doktor mühendis ceo vb hayalin varsa bulman elbette zor 😅 senin düzgün erko tanımın anladığım kadarıyla iyi bir geliri olan üst tabaka. Onların çoğu kapıldı dostum 😑 geride böyle basurlu ya da psikolojik sorunlu tipler kaldı. Evet iyi erkekler de çok. Senin yaş grubuna hitap edenlere anneleri kız bakıyor artık. Kamuoyu yoklamalarıma göre iyi erkekler de iyi kızlardan umudunu kesmiş. Bu noktada modern görücü usulü candır. Sağdan soldan referanslı bekar erkek bulmak çözüm bence. Eş dost referansıyla tanışılabilir. Standartların da düşerse bulursun.
Standartlarım meslek şekline bağlı değil,benm için benim mesleğime sahip olması da yüksek bir standart oluyor öyleyse.
Ailelerin kız baktıkları erkekler bana itici geliyor,onlar da ayrı bir sorunlu oluyor.
Yoksa yok,yapacak bir şey yok.Üzgünüm.

Yok konu referans falan filan değil,
konu doğru insan arayanın kendisinin doğru insan olduğundan emin olması.
Ben doğru olduğuma emin değilim,bu konuda çaba gösteriyorum.
Karşımdaki insanın da dosdoğru olmasını beklemiyorum.Bu ütopik olur zaten.
Yeterli özelliklere sahip olsun yeter.

Ben doğru olduğuma emin değilim,bu konuda çaba gösteriyorum.
Karşımdaki insanın da dosdoğru olmasını beklemiyorum.Bu ütopik olur zaten.
Yeterli özelliklere sahip olsun yeter.
yani diyorum ki olmuyorsa olmuyordur, karşınızdaki kişi istediğinizi vermiyorsa, vermeyecekse yok durumlarıma baktı yok beni takipten çıkmadı bana geri dönmedi vs vs
bunların peşinde koşmanın ve umut vadetmeyen insanların peşinden gitmenin bir anlamı yok yetişkin bir insan kendine uymayan adama direkt yol verir, yol verdikten sonra da arkasına bakmaz.
Siz çok eşeliyorsunuz adam hayatınızdan çıkıyor ama gündeminizden çıkmıyor, genel olarak bu yüzden kaybediyorsunuz diyorum kısacası.

Merhaba 35 olmak üzereyim ve maalesef son yıllarda kaçıngan ya da kaygılı erkekleri çekiyorum.

Ne istediğini bilmeyen erkeklerden artık yoruldum.
Ciddi bir ilişki istiyorum ama her denemem hüsran.Her seferinde aynı döngü ve ben çol yoruldum.
Ben de sevmek ,sevilmek ,bir aile kurmak istiyorım ama yokluktayım sanki.

Arkadaş çevrem destek oluyor sağolsun ama sınırlı.Çünkü benim yaşlarda bekar kalmadı.
En son durumumu bilenler biler adam hayalet oldu.
Kurşun döktürmeyi bile düşündüğüm bir dönemden geçiyorum.
Sosyalim de..Ama duygusal olarak yalnızım.
Kimse yok.
Çok bunaldım.Bir taktiğiniz varsa lğtfen söyleyin?🙂↕️
Erko nedir allah aşkına,bu taktikle olacak şey değil,kaçan,göçen,vazgeçen erkeklerde kusur bulmuşsunuz ama neden sizden vazgeçiyorlar,kaçıyorlar bir öz eleştiriyle kendinizede yönelebilirsiniz,ha siz kusurlusunuz demiyorum ama her kaçanda kusur ararsanız kendinizdeki eksiklikleri göremezsiniz,yaşıtlarımın neredeyse hepsi evli diyorsunuz demekki kaçmayanda kaçmıyor bağlanabiliyor,yaşıtım bir arkadaşım eşinden yıllar önce ayrıldı daha doğrusu eşi ne istersen vereyim ayrıl benden dedi,adama söylemediğimiz şey kalmadı sonrasındada dikiş tutturamadı zaman geçtikçe adamın neden kaçtığını hepimiz anladık,arkadaşmla konuşurken göz kontağı kurulmuyor,sürekli gezelim tozalım derdinde sürekli aktif bir hayat istiyor o olmadı diyelim telefonda sürekli birşeyler paylaşıp milletin paylaşımlarına bakıyor,bir yere gezmeye gitsek kolumuz felç oluyor sürekli fotoğraf çekmekten,film izleyelim desek odaklanamıyor off sıkıldım hadi balkona olmadı dışarı vs derken eşinin anlattıkları neler yaşadığı geldi aklıma ki o da eşine fazla olduğunu,eşinin sığ olduğunu onu kaldıracak adam olmadığını söylerdi,bu bir örnekti söylemek istediğim şu çeşit çeşit insan var,her kadın ve her erkek birlikteliğe uygun değildir,ya sizi öyle tipler buldu yada siz onlara uygun değildiniz,bu taktikle değil kendiniz gibi düşünen yaşayan birini bulamamanızla ilgili bir konu,umarım yardımcı olmuştur.
AdChoices
ADVERTISING​

yani diyorum ki olmuyorsa olmuyordur, karşınızdaki kişi istediğinizi vermiyorsa, vermeyecekse yok durumlarıma baktı yok beni takipten çıkmadı bana geri dönmedi vs vs
bunların peşinde koşmanın ve umut vadetmeyen insanların peşinden gitmenin bir anlamı yok yetişkin bir insan kendine uymayan adama direkt yol verir, yol verdikten sonra da arkasına bakmaz.
Siz çok eşeliyorsunuz adam hayatınızdan çıkıyor ama gündeminizden çıkmıyor, genel olarak bu yüzden kaybediyorsunuz diyorum kısacası.
Ben yol verdim zaten,gündemimden çıkmadığına dair bir paylaşımım olduğunu hatırlamıyorumZSoran üyeler için son durum güncellemesi yaptım.

Erko nedir allah aşkına,bu taktikle olacak şey değil,kaçan,göçen,vazgeçen erkeklerde kusur bulmuşsunuz ama neden sizden vazgeçiyorlar,kaçıyorlar bir öz eleştiriyle kendinizede yönelebilirsiniz,ha siz kusurlusunuz demiyorum ama her kaçanda kusur ararsanız kendinizdeki eksiklikleri göremezsiniz,yaşıtlarımın neredeyse hepsi evli diyorsunuz demekki kaçmayanda kaçmıyor bağlanabiliyor,yaşıtım bir arkadaşım eşinden yıllar önce ayrıldı daha doğrusu eşi ne istersen vereyim ayrıl benden dedi,adama söylemediğimiz şey kalmadı sonrasındada dikiş tutturamadı zaman geçtikçe adamın neden kaçtığını hepimiz anladık,arkadaşmla konuşurken göz kontağı kurulmuyor,sürekli gezelim tozalım derdinde sürekli aktif bir hayat istiyor o olmadı diyelim telefonda sürekli birşeyler paylaşıp milletin paylaşımlarına bakıyor,bir yere gezmeye gitsek kolumuz felç oluyor sürekli fotoğraf çekmekten,film izleyelim desek odaklanamıyor off sıkıldım hadi balkona olmadı dışarı vs derken eşinin anlattıkları neler yaşadığı geldi aklıma ki o da eşine fazla olduğunu,eşinin sığ olduğunu onu kaldıracak adam olmadığını söylerdi,bu bir örnekti söylemek istediğim şu çeşit çeşit insan var,her kadın ve her erkek birlikteliğe uygun değildir,ya sizi öyle tipler buldu yada siz onlara uygun değildiniz,bu taktikle değil kendiniz gibi düşünen yaşayan birini bulamamanızla ilgili bir konu,umarım yardımcı olmuştur.
AdChoices
ADVERTISING​
Sizin yanıtınız da daha farklı olmuş mesela.
Evet ben kendimde kusur arıyorum zaten,öz eleştirimi yapıyorum,destek de alıyorum.
Yüzleşiyorum da.
Ama daha yolum var sanırsam.

kaygili kacingan erkekler kendilerini cekecek kadinlari buluyorlar. benim cok genis bir flort hayatim oldu ama tatil asklarimda bile ne kaygili ne kacingan erkek almadim hayatima. netse, beni mutlu edecekse bir erkegi hayatima aliyorum, kendine deger vermeyen erkekleri ben hic sevmiyorum o yüzden boyle tipler benim etki alanima girmiyor bile.
bence sorun sende.
sen bu adamlari buluyorsun, sen cekiyorsun.
guvenli bağlanan duzgun erkekler gelse de muhtemelen sen onlarin çekim alanina girmezsin.

chatgptye sordum durumunu o da bana katildi soyle dedi;
1000092013.webp
1000092015.webp

Son düzenleme:
Merhaba 35 olmak üzereyim ve maalesef son yıllarda kaçıngan ya da kaygılı erkekleri çekiyorum.

Ne istediğini bilmeyen erkeklerden artık yoruldum.
Ciddi bir ilişki istiyorum ama her denemem hüsran.Her seferinde aynı döngü ve ben çol yoruldum.
Ben de sevmek ,sevilmek ,bir aile kurmak istiyorım ama yokluktayım sanki.

Arkadaş çevrem destek oluyor sağolsun ama sınırlı.Çünkü benim yaşlarda bekar kalmadı.
En son durumumu bilenler biler adam hayalet oldu.
Kurşun döktürmeyi bile düşündüğüm bir dönemden geçiyorum.
Sosyalim de..Ama duygusal olarak yalnızım.
Kimse yok.
Çok bunaldım.Bir taktiğiniz varsa lğtfen söyleyin?🙂↕️
sizde kaygılısınız muhtemelen ama flört ettiğiniz baya olmuş yanı kupkuruda kalmamışsınız

Yeni tanıştığınız kişilere direkt ciddi ilişki, evlilik gözüyle bakmamak lazım. Yani birbirinizi tanıyın, gezip dolaşın, sinemaya yemeye, tiyatroya gidin. Direkt ilişki evlilik diye triplere girip bunu davranışlarınıza yansıtırsanız karşınızdaki de bunu anlar ve soğur. Biraz anın hayatın tadını çıkarın. Olmuyorsa da insanları hayatınızdan çıkarmaktan korkmayın. Böyle böyle bu düşünce yapısıyla anlaşacağınız insanı bulursunuz.

Yeni tanıştığınız kişilere direkt ciddi ilişki, evlilik gözüyle bakmamak lazım. Yani birbirinizi tanıyın, gezip dolaşın, sinemaya yemeye, tiyatroya gidin. Direkt ilişki evlilik diye triplere girip bunu davranışlarınıza yansıtırsanız karşınızdaki de bunu anlar ve soğur. Biraz anın hayatın tadını çıkarın. Olmuyorsa da insanları hayatınızdan çıkarmaktan korkmayın. Böyle böyle bu düşünce yapısıyla anlaşacağınız insanı bulursunuz.
Evet ,çok haklısınız.Ben de hoşlanmıyorum direk evlilik konusu açıldığında,lakin son dört yıldır karşıma çıkanlar cinsellik peşinde koşan erkekler,bu durumdan rahatsız oluyorum.

kaygili kacingan erkekler kendilerini cekecek kadinlari buluyorlar. benim cok genis bir flort hayatim oldu ama tatil asklarimda bile ne kaygili ne kacingan erkek almadim hayatima. netse, beni mutlu edecekse bir erkegi hayatima aliyorum, kendine deger vermeyen erkekleri ben hic sevmiyorum o yüzden boyle tipler benim etki alanima girmiyor bile.
bence sorun sende.
sen bu adamlari buluyorsun, sen cekiyorsun.
guvenli bağlanan duzgun erkekler gelse de muhtemelen sen onlarin çekim alanina girmezsin.

chatgptye sordum durumunu o da bana katildi soyle dedi;
Eki Görüntüle 3611210 Eki Görüntüle 3611211
Chatgpt "bir arkadasim ayagi yav he he" muamelesi yapmis 😂😂

Olay neydi?Bir insan sevgilisine niye basurunu anlatır? Hatırlıyor gibiyim ama çıkartamadım.
Konu sahibinin eski sevgilisi evde buluşalım diye israr ediyordu. En sonunda basuru oldugunu, cok kotu oldugunu ve disarida rahat oturamadigini söylemişti.
Insallah evde basuruna krem surdurmez diye geyik donmustu forumda sonrasinda.

Ooo sen bir de g.t nasıl temizlenir konusunu okusaydın.gülmekten karnım ağrımıştı.millet sayfalarca kendisinin nasıl yaptığını anlatıp, başkalarıyla tartişmiştı.o kadar da çok yorum vardı.🤣🤣
Ya tamam burada bazi uyeleri seviyorum da nasil temizledikleri detayina kadar hakim olmasam da olurmus ahshhdd iyi ki gormemisim.

Evet ,çok haklısınız.Ben de hoşlanmıyorum direk evlilik konusu açıldığında,lakin son dört yıldır karşıma çıkanlar cinsellik peşinde koşan erkekler,bu durumdan rahatsız oluyorum.
Erkeklerin çoğu öyle ki. Ama siz sürekli birileri ile görüştüğünüz için böyleleri denk geliyor. Bazen de sürekli böyle erkekleri çekiyor olabilirsiniz. Bana kalırsa biraz kendinize vakit ayırın. Tatillere gidin, spor yapın, etkinliklere katılın. O zaman daha mutlu ve enerjiniz yüksek olacağı için doğru kişiyi çekebilirsiniz. Hayatın doğal akışı içinde bulmaya çalışın.

Back
X