Bekar ve güvenli bağlanan erkolar nerede?

Gece yatmadan okudugum son şeylerden biri buydu ve sizin yuzunuzden ruyamda 2 yillik partnerimle otelde bulustuk ve adam "kıçın kokuyor" diye sevismedi benimle. Aglaya aglaya arabada uyudum.
Mutlu musunuz?
Mis gibi fikfik rüyası gorecektim, nerelere evrildi ruyam :(

Eki Görüntüle 3611329

Janet sizi engelleyecegim valla. Ruyalarimi bozdugunuz yetmiyor, en sevdiğim tostlardan birini de elimden alacaksiniz. La bu lya size ne etti :D
Oh yooo, Gülseren Budayıcıoğlu bu travmalardan beş kitap üç de dizi çıkarır :KK53: özür dilerim sana yaşattıklarım için güzel Lya...

Öncelikle çevremdeki evli arkadaşların çoğu mutsuz,en güzel yaşların ,acele etme vs diyenler var.Çok ciddiye almasam da etkilenmiyor değilim.

Ama toksik evlilikleri olanların çok daha fazla oldupunu görüyorum ve burda açılan konularda da bu mevcut.
Yani ben evlenmiş olayım diye evlenmek değil,yol arkadaşlığı arıyorum.
Yoksa evlenmek kolay iş.
valla isteyen linç etsin ama açık konuşacağım evlilerin mutsuzum lafını ağzına sakız etme olayı var biraz. boşan desen boşanmazlar ama. yani ciddiye almayın pek. niyetiniz evlilikse gayet de yaşındasınız acele etme lafını 23-30 yaş arasına kurardım evet ama 30 dan sonra evlilik istendiği halde olmuyorsa ya da düzgün ilişki kurulamıyorsa oturup düşünmekte haklısınız.
Burası zaten bir derdim var platformu. burda mutlu evlilik hikayesi okumazsınız, baz almanız gereken yer burası değil yani. Bakış açınız olumsuz düşünmeye ve anksiyeteye zaten yatkın o tarz hikayeler dinlemek iyice olumsuza yöneltir.
her evlenen boşanıyor ya da insanlar evlenmek için evleniyor diye bir kural kaide yok. size dert anlatırlar eve gider sevişirler.

valla isteyen linç etsin ama açık konuşacağım evlilerin mutsuzum lafını ağzına sakız etme olayı var biraz. boşan desen boşanmazlar ama. yani ciddiye almayın pek. niyetiniz evlilikse gayet de yaşındasınız acele etme lafını 23-30 yaş arasına kurardım evet ama 30 dan sonra evlilik istendiği halde olmuyorsa ya da düzgün ilişki kurulamıyorsa oturup düşünmekte haklısınız.
Burası zaten bir derdim var platformu. burda mutlu evlilik hikayesi okumazsınız, baz almanız gereken yer burası değil yani. Bakış açınız olumsuz düşünmeye ve anksiyeteye zaten yatkın o tarz hikayeler dinlemek iyice olumsuza yöneltir.
her evlenen boşanıyor ya da insanlar evlenmek için evleniyor diye bir kural kaide yok. size dert anlatırlar eve gider sevişirler.
Farkındayım,olumlu olmaya çalışıyorum.
Buraya yazmamın sebebi de şu:
Bu Beyfendilerle nerede tanışabilirim?
🙂↕️Kitap kulüplerinde takılıyorum,workshoplara gidiyorum,yani bana farklı bir aktivite lazım,bu insanları kendime çekeceğim bir ortama girmem lazım.
☺️
Ortam sıkıntım var benim.
En sonuncuyla pubta tanıştık.Masama geldi.Sonra ben erken kalktım.Ortak hiç bir arkadaşımız yok ,sadece ismimi biliyordu.İki gün sonra istek geldi.Ya off,güzel olabilirdi aslında.Şimdi oraya bir daha da gidemem.🤐

🙂↕️Kitap kulüplerinde takılıyorum,workshoplara gidiyorum,yani bana farklı bir aktivite lazım,bu insanları kendime çekeceğim bir ortama girmem lazım.
☺️
En sonuncuyla pubta tanıştık.Masama geldi.Sonra ben erken kalktım.Ortak hiç bir arkadaşımız yok ,sadece ismimi biliyordu.İki gün sonra istek geldi.Ya off,güzel olabilirdi aslında.Şimdi oraya bir daha da gidemem.🤐
O zaman yazmıştım o konuna. Sadece isimden seni bulan heriften fayda olmaz demiştim. O adam bu işlerin piri demiştim. En çok da safa yatanlardan korkacaksın. İnternetin stalkın kurdu olmuşlardan korkacaksın. Bir adam beni sadece adımdan bulabiliyorsa ondan korkarım ben arkadaş. Kaç fırın ekmek yemiş de bu mertebelere ulaşmış derim. Sana da dedim ama nerdeeeeee. Şimdi az çok tecrübelisin diyeceğim ama yine olsa yine yaparsın biliyorum.

İyi erkekler aileleriyle genellikle ama onlar da sana itici geliyormuş. Workshop vs bilmiyorum ama günümüzde herkes internetten tanışıyor. Az çok insan kendini belli eder. Sen de interneti dene derim. Hep kötüler yok. Çok da mutlu örnekleri mevcut internet tanışmalarının. Elinde fazla bir seçenek yok çünkü yaşın gereği 35 üstü erkekleri bulman lazım. Altı da olur ama onlar da kendilerinden genç kadın sevdasında olduğundan onlar senle ilgilenmeyebilir. Bu yaşlarda seçenekler çok daralıyor. Boşanmış erkek çok ama çoğunun zaten karakteri bozuk olduğu için eşleri terk ediyor. İyi erkekleri eşleri kolay kolay bırakmaz, bunu da buraya not düşelim.

O zaman yazmıştım o konuna. Sadece isimden seni bulan heriften fayda olmaz demiştim. O adam bu işlerin piri demiştim. En çok da safa yatanlardan korkacaksın. İnternetin stalkın kurdu olmuşlardan korkacaksın. Bir adam beni sadece adımdan bulabiliyorsa ondan korkarım ben arkadaş. Kaç fırın ekmek yemiş de bu mertebelere ulaşmış derim. Sana da dedim ama nerdeeeeee. Şimdi az çok tecrübelisin diyeceğim ama yine olsa yine yaparsın biliyorum.

İyi erkekler aileleriyle genellikle ama onlar da sana itici geliyormuş. Workshop vs bilmiyorum ama günümüzde herkes internetten tanışıyor. Az çok insan kendini belli eder. Sen de interneti dene derim. Hep kötüler yok. Çok da mutlu örnekleri mevcut internet tanışmalarının. Elinde fazla bir seçenek yok çünkü yaşın gereği 35 üstü erkekleri bulman lazım. Altı da olur ama onlar da kendilerinden genç kadın sevdasında olduğundan onlar senle ilgilenmeyebilir. Bu yaşlarda seçenekler çok daralıyor. Boşanmış erkek çok ama çoğunun zaten karakteri bozuk olduğu için eşleri terk ediyor. İyi erkekleri eşleri kolay kolay bırakmaz, bunu da buraya not düşelim.
İnternet derken sosyal medyadan mı bahsediyorsunuz?

☺️
Evet farkli ortamlar onemli, çeşitlilik onemli ama evde oturmuyorsaniz o kismet bir sekilde cikip geliyor.

Ben eski sevgili adayimla, interaktif bir şovda onu sahneye çıkardıklarinda sacma salak dans ederken tanistim :D

Bir baskasiyla barda arkadasim sarhos olup yanlislikla iki kere adamin kucagina dusunce tanistik.

Biriyle kitapcida, raflarda kitap bakarken tanistik.

Benim cok salak sacma tanisma hikayelerim vardir. Kaldırımda tanistigim bile oldu.

Disariya, etrafa acik, sosyal bir insansaniz gercekten hic akliniza gelmeyen yerlerde bile insanlarla tanisabilirsiniz. Iliskiye doner, donmez; devam eder, etmez. O ayri.

İnternet derken sosyal medyadan mı bahsediyorsunuz?
Hayır. Yani instagram falan değil. Bildiğimiz evlilik amaçlı açılan siteler. Tek gecelik ilişki için partner arayanlar değil de evlilik için eş arayanlardan söz ediyorum. Tanıdığım pek çok çift böyle sitelerde tanıştı ve evlendi. Hepsi de mutlu. Artık dünyanın her yerinde tamamen olağan bir şey bu durum. Senin gibi yalnız olup da ortamlarda ideal sevgili bulamayan erkekler de öyle sitelerde üyelik açıyor. İnstagram vs bilmiyorum hesabım yok kullanmıyorum. Ama evlilik siteleri hakkında çok şey biliyorum. Denemeye değer. Zaten kişiler de az çok kendini belli eder.

Hayır. Yani instagram falan değil. Bildiğimiz evlilik amaçlı açılan siteler. Tek gecelik ilişki için partner arayanlar değil de evlilik için eş arayanlardan söz ediyorum. Tanıdığım pek çok çift böyle sitelerde tanıştı ve evlendi. Hepsi de mutlu. Artık dünyanın her yerinde tamamen olağan bir şey bu durum. Senin gibi yalnız olup da ortamlarda ideal sevgili bulamayan erkekler de öyle sitelerde üyelik açıyor. İnstagram vs bilmiyorum hesabım yok kullanmıyorum. Ama evlilik siteleri hakkında çok şey biliyorum. Denemeye değer. Zaten kişiler de az çok kendini belli eder.
Aslında o tip siteler, instagram tarzı platformlardan daha sıkıntılı :)

Aslında o tip siteler, instagram tarzı platformlardan daha sıkıntılı :)
Birebir tecrübe ettiğimden emin konuştum. Sıkıntılı insan her yerde. Ama ordaki üyelerin en azından amacı belli ve az çok aklı mantığı olan da iyileri ayıklar. Bodoslama dal ilk bulduğunda sevgili ol demedim.

Birebir tecrübe ettiğimden emin konuştum. Sıkıntılı insan her yerde. Ama ordaki üyelerin en azından amacı belli ve az çok aklı mantığı olan da iyileri ayıklar. Bodoslama dal ilk bulduğunda sevgili ol demedim.
Ben o sitelere hiç girmedim. Siz daha iyi bilirsiniz Ama girenler genelde o tip siteleri çok eleştiriyor. Çoğu evlilik yapma ayağına girip kadınları kandıran, dolandıran, duygularıyla oynayan kişilermiş. Çoğu da evlilik istiyorum diyip ne istediğini bilmeyen tiplermiş. Ee böyleleri zaten her yerde. İyi insan her yerde karşımıza çıkabilir, sorunlu da öyle.

Merhaba 35 olmak üzereyim ve maalesef son yıllarda kaçıngan ya da kaygılı erkekleri çekiyorum.

Ne istediğini bilmeyen erkeklerden artık yoruldum.
Ciddi bir ilişki istiyorum ama her denemem hüsran.Her seferinde aynı döngü ve ben çol yoruldum.
Ben de sevmek ,sevilmek ,bir aile kurmak istiyorım ama yokluktayım sanki.

Arkadaş çevrem destek oluyor sağolsun ama sınırlı.Çünkü benim yaşlarda bekar kalmadı.
En son durumumu bilenler biler adam hayalet oldu.
Kurşun döktürmeyi bile düşündüğüm bir dönemden geçiyorum.
Sosyalim de..Ama duygusal olarak yalnızım.
Kimse yok.
Çok bunaldım.Bir taktiğiniz varsa lğtfen söyleyin?🙂↕️
Taktik? Valla buldum evlendim. Taktik falan denemedim ben hiç

Taktik? Valla buldum evlendim. Taktik falan denemedim ben hiç
Kısmetse gelir çinden yemenden Kısmet değilse ne gelir elden
Bu gönül işlerinin taktik meselesi olduğunu ben de düşünmüyorum
Ama illa bir şey yapmak isteyen akıl almak isteyenlere verilecek tavsiyem at kulübü, spor, çeşitli sosyal faaliyetlere katılıp çevre edinilebilir

Ama illa bir şey yapmak isteyen akıl almak isteyenlere verilecek tavsiyem at kulübü, spor, çeşitli sosyal faaliyetlere katılıp çevre edinilebilir
İnsan nasibindeki nereden bulacağını bilemiyor. Belki çeşitli kulüplerde gezecek ama hiç beklemediği anda sokakta karşılaşacak. Karşısına çıkan her erkeğe evlenilir mi gözüyle bakmakta bana yanlış. Biraz akışına bırakmalı. 5 yıllık çok ciddi giden bi ilişkim bittikten sonra eşimi tanıdım onca yıl yüzüğü asla kabul etmezken eşimde 2-3 ay içinde kabul ettim. Onca yıl emeğim var deyip nasibimi zorlamadım olmuyosa yallah kafasındaydım. Eşimide sevgiliyken çok terkettiğim oldu. Çünkü hep bana tersse ters kimseyle uğraşmam kafasındaydım. Ama oldu bi şekilde

Arkadaşım arabasını yanlış park etti bu sayede biriyle tanıştı evlendi seçim zamanı depreö zamanında tanışıp evlenen var bence tamamen kader bu artık sırf birini bulcam diye gidersen bulamazsın bence hele 35te

Teşekkür ederm.❤️

Teşekkür ederm.
İnsan nasibindeki nereden bulacağını bilemiyor. Belki çeşitli kulüplerde gezecek ama hiç beklemediği anda sokakta karşılaşacak. Karşısına çıkan her erkeğe evlenilir mi gözüyle bakmakta bana yanlış. Biraz akışına bırakmalı. 5 yıllık çok ciddi giden bi ilişkim bittikten sonra eşimi tanıdım onca yıl yüzüğü asla kabul etmezken eşimde 2-3 ay içinde kabul ettim. Onca yıl emeğim var deyip nasibimi zorlamadım olmuyosa yallah kafasındaydım. Eşimide sevgiliyken çok terkettiğim oldu. Çünkü hep bana tersse ters kimseyle uğraşmam kafasındaydım. Ama oldu bi şekilde
Kendimle baş başa kalmayı öğrenmektir belki de benim imtihanımx

Arkadaşlar flört konularında problemli olabilirim,kabul ediyorum ama çok fazla flört dışında erkek arkadaşım oldu.Hepsinin kadınlara bakış açısını biliyorum.
Ghosting yapanlar mı dersiniz,kendime bağlayıp uzaklaşanlar mı dersiniz,flört ederken başka arayışlara girenler mi dersiniz…Bu insanların arkadaşlıkları iyiydi ama aşk meşk konularında sorunluydu hatta biri özel eğitim öğretmeni,psikolojiden yüksek lisans yapıyordu.
Yani benim erkeklere erko dememi çok görmeyin.
Benim bir arkadaşım var erkek, sosyal medyadan tanıştım ama normal arkadaş bana bugün dedi ki erkeklere asla güvenme 6 yıllık ilişkimin 3.yılında haberi olmadan çoğu kez aldattım sonra o beni aldattı yatakta seks yaparken o kızlara yazıyordu gibisinden iğrenç şeyler anlattı ve iyice ilişkilerden midem kalktı

Back
X