Bekaret testi yaptırmak istiyormuş

Bir ömrü geçireceği,ona eşlik,çocuklarına annelik yapacak kişinin sözüne inanmıyor da hayatında ilk kez göreceği bir doktorun sözüne inaniyorsa birlikte kadın dogum doktoruna değil,psikiyatriste gidin.Beyefendinin ruhsal yonden sağlıklı olmadığıni anladık zaten de tanısı da konmuş olur.

Seninde hangi doktora götüreceğiz demedinmi kimseye bişey ispatlamak zorunda değilsin suratına kağıt atsam falan çok saçma türk filmimi çeviriyorsun ayrıl gitsin anasını hamama yollasın bi kız bulur ona az gururlu olun ya bunu sana teklif edebilmesi bile çok sacma

Bekaret testi yapmayı size teklif etti ve siz hala onunla mısınız ? Canım benim aşk insanın gözünü kör eder doğrudur ama evlenince aşktan ziyade sevgi , saygı ve hoşgörü önemli oluyor ki bu adam saygı ve hoşgörü alanında pek de uygun görünmüyor. Şimdiden tolerans gösterirsen önünü alamazsın. Sen o testi yaptırsan da ayrılmazsın ki sana yalvarır özür diler iki ağlarsınız barışırsınız yine . Kendine eş seçiyorsun önemli olan sana saygılı olması. Sen çok değerlisin bedenin çok değerli kimsenin sana saygısızlık yapmasına müsaade etme

O kadar özsaygısını yitirmiş bi hemcinsim olduğuna inanmak istemiyorum...
İnanmak istemiyorum başka var olması başka
Adamdan kılığına girmiş canlı formundan dayak hakaret küfür bilimum işkence çekiyor burada konu açıyor aradan çok zaman geçmeden kocam melek olmuş asıl şeytan sizmişsiniz diye tepki gösterende hemcinsimiz

Sende zeka testi istesene.. zekasız 17 aydır neden benimlesin böyle bir ďüşüncen korkun soru işaretin varsa desene. .. Neyse sana diyecegim şu ki ne mesajina be telefonuna cvp bile verme , şükretki erkenden öğrenmişsın bu dengesizin sadece bacak arasına önem verdiğini. . Ay harbiden dengesiz yaa eskiden hamama götürlermiş oda bekaret testi istiyormuş ulen dengesiz zekasız hamamda bekaret kontrolümü yapıyordu eskiler☺ ay ayrılda gel bundan ☺

Diktirdim herkes diktiriyor .deyin bir ömür ablak ablak şüpheyle dolaşsın .Dengesiz .Sen bakirmisin onu napcaz deyin .

Testi yaptırıp ayrılmakta nee testi neden bekliyorsun grurunu ayak altina alan bir sevgiliye hicbirsey ıspatlamak zorunda degilsin. Ayrıl bian once bence ne düşünürse düşunsün.

Adliyeden izin gerekiyormuş benim bi arkadaşımın ablasi kızlık zarı esnek olduğu için ilk gece kan gelmemiş biraz sıkıntıya sokmuşlar kızı. Bu kız arkadaşımda acaba irsimidir bende de aynı sorun varmıdır diye doktora gitmiş doktor adliyeden kağıt lazım demiş ve reddetmiş hiç uğraşma hemen ayrıl

Ben de diger bir cok arkadasa katiliyorum birsk ne dusunurse dusunsun ayril gitsin. Boyle bir sacmalik olabilir mi

O sana,bedenine saygı duymuyor olabilir ama sen kendine saygı duy

Bakireyim diyorsun ama ilk gece kan gelmiyor bir hayal et. Bu adamla o geceyi. Aşkı sevgiyi boşver. Ona da test yapılabiliyor mu? Onun hakkından gelecek bir kızla karşılaşır eminim. Ne kızlar gördüm bakireligiyle övünen ama kaç adamla seviştigini ballandıra ballandıra anlatan. Ama ben bakireyim diyor içi rahat. Böylesi lazım ona.

Çok gurur kırıcı. Acaba kendi bakire mı. Kızların bekareti bir et parçasına mı bağlı yani çok yazık. Ve ayıp.

Keşke yönetim müsade etsede böyle herifleri burda ifşa edebilsek! Etsek ki böyle insanlardan uzak dursun kadınlar.
Vallaha dışlasak biraz sonra ben doğrusunu öğrendim diye tıpış tıpış gelseler özür dileseler tüm kadınlardan. Ben bile kadın olarak hakarete uğramış hissettim. Çok normalmiş. Eskiden böyleymiş falan.

Bir zamanlar evlenmeyi dusundugum bir gereksiz vardi. Konu acildi dedi ki benim icon onemli degil ama ailem merak ederler senin kiz olup olmadigini tekrar soyluyorum benim icin onemli degil ama annemler kapida beklerler o gun hanu turkan soray in bir filmi var ya kv de kanli carsaf bekliyor falan ayni o senaryo. Bu neyin kafasi acaba ne iciyir bu insanlar? Kafayi yemis o sen kac ufaktan ufaktan. Ben Allah in sevgili kuluymusum diyorum simdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…