Bekaret testi yaptırmak istiyormuş

Alıp suratına atıp ayrılmayı hiç bekleme bi an önce bitir.

Bu testi yapmak isteyen babanız olsa karşı çıkar ve bana zorla test yaptıracak diye hüngür hüngür ağlayıp bunalıma girersiniz.

Peki bu testi bir erkek yapmak istediğinde neden bu onur kırıcı duruma maruz kalıyorsunuz?

Bildigim kadariyla doktor mahkeme karari olmadikca boyle bir rapor vermiyor. Sozel soyler mi bilmem. Bu cok asagilayici bir durum. Gelmesini beklemek de normal degil. Direk bitirmek en mantiklisi. Bu kafadaki bir insanla evlilik koleliktir. Insan gibi gorse idi karsisindakini boyle birseyi istemeye cesaret bile edemezdi.

Sozune guvenmiyorsa ilerde hic guvenmez. Kiskancliktan evden bile cikarmaz. Eve hapis eder boylesi.

" Biliyorum ama yaptirmak istiyorum " gibi sacma bir soz olamaz. Biliyorum kelimedi sirf sizi kirmamak adina soyluyor ama dangalaklik yapiyor farkinda degil..

Doktora gitmen kendine hakaret değil mi? Kendine neden bunu yapıyorsun? Vicdanı yerin dibine batsın rahat olsa ne olmasa ne? Bırak pisliği.

Bir insan karşındakinin bakir-bakire olmasını isteyebilir ama bu da ne

Rapor istiyormuş kütük.
Küfür etsem banlanır mıyım acaba.

sana güvenmeyen biriyle evlenme. yapma bunu kendine. bu erkekler de saf biyerde ya. zar diktirme denen bişey de var sonuçta. o da berbat bişey. erkek takılsın etsin ama kadın olamaz. çünkü zina yapmamak ve ahlaklı olmak sadece kadının boynunda (!) milletçe bu konuda saçma davranıyoruz

Ben dr
Ben de kesinlikle sizin gibi düşünüyorum. Raporu görünce kız kıymete bincek o mahlukun gözünde. 10 erkekle yattım sana yalan söyledim desin daha iyi.

O lafı söylediği anda benim sözüme kıymet vermeyip zarıma kıymet veren adamla isim yok deyip def edecektin.

Hatta şimdi hemen yarın ara de ki ben senden gizli doktora gittim bakire değilmişim zarim yokmuş sen git zarı olan birini bul.

Koşarak uzaklaşın.
Bu ne hadaizlik bu me terbiyesizlik. Sözünüze inanacak eşşek gibi inanmak zorunda.
Ben de olsam sizin yaptığınızı yaparım.
Terbiyesize bak. Kendisi nasıl kanıtlayacakmış bakir olduğunu lavuk.

Bırak ya ne düşünürse düşünsün. Kesinlikle güvenmiyor ki tek kelimeyle iğrenç bir insan.

Saçmalamayın ya. Bi de gidip ispatlayacakmışsın. Öyle birine kanıtlasan ne kanıtlamasan ne. Aileniz yapmaya kalksa intihar etmeye kalkışıyorsunuz. Elin adamına her şey serbest!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…