Bekaret testi yaptırmak istiyormuş

Sırf lüzumsuzun biri sizden böyle bir şey talep etti diye ne diye kendinize bu eziyeti ediyorsunuz? Çatala çıkmak evli bir kadını bile geren bir olay zaten ne diye kendinize bu saçma travmayı yaşatacaksınız.

Ayrıl kurtul, böyle manasız işlere kalkışma.

Kendinize niye bunu yapıyorsunuz
İnanmıyorsa inanmasin defolsun gitsin ahmak mal
Doktorun karşısına geçip bakire miyim değil miyim kontrol eder misiniz demek ağriniza gitmeyecek mi

++10000

Şu iğrenç adam gibilere ben ne bileyim senin aids li olmadığını git test yaptir gel desen suratina küfreder hastalıklı bile olsa

Biz kadinlar kendimize neleri reva görüyoruz

Sevgili şiddeti bu. Şiddet hee zaman dayakla olmuyor. Doktora gidersen yaşadığın bu deneyime dolayı hayatın boyunca pişmanlık duyarsın. Bis ver gitsin yoluna, ne düşünürse de düşünsün

Bakireyim demissin, biliyorum ama rapor istiyorum demis. Eh yani bir ton lafi hak ediyor kusura bakma. Evlenince goreceksin ya de, kabul etsin. Etmiyor mu? Yol ver. Ya da senden once iliskiye girdigi kizlarin tlfnunu, gorusmek istedigini soyle. Neler yapabildigini, evlilik icin yeterli olup olmadigini bilmen gerektigini soyle. Erkek oldugundan eminim ama yine de istiyorum de Hey Allahim...

Adam bağira bagira ben evlenince de bu tür eziyetlere isteklere devam edecegim diyor resmen guvenmiyor. Siz doktora gidip o muayeneyi yaptirmayi hic dusunmeyin bile, bakire halinizle o masaya yatmak kolay mi bunu bir erkek icin asla goze almayin. Sizi seven guvenen bunu dile bile getirmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…