Bekaret testi yaptırmak istiyormuş

Askerden gelmeden yani askerliği bitmeden ayrılacağını düşünüyorum . Sanmam ama belki ders alir

Ben anlamadım burada niçin hakarete uğradığımı neden özsaygımı yitişmişim acaba? Üzüntümü paylaşmak istedim beni dinleyenlere teşekkür ederim ama bazıları ilk mesajdan sonra ayrıldık dememe rağmen ayrılmazsın sen buraya yazıyorum demiş başkası gider o testi yaptırır sonra ayrılmaz evlenir demiş bilmiyorum gerçekten yorum yapanlara çok teşekkür ederim ama hakaret duymak isteseydim buraya konu açmazdım. Konu nasıl kapatılıyor bilmiyorum lütfen kapatır mısınız Mune

Ayni seyi anneniz babaniz yaptiracak olsa kiyametleri koparirsiniz gitmemek icin dik durup her lafi soylersiniz. Elalemin adami soyleyince mi gitmek bu kadar kolay geliyor? Oncelikle kendine saygin varsa kendini boyle kucuk dusurmezsin. Hic dusundunmu ordaki doktorun hakkinda ne dusunecegini? Oysa o kisi suan senin nisanlin bile degil bu konulara girmenin sscmaligini anlayamadim?
Seni asagiliyor resmen ve sen de sirf onu ikna edip sonra ayrilmak icn kendini kucuk dusureceksin. Ayrilacagim adam icin merdiven basamagina adim bile atmam
Ha ayrilmayacaksan o ayri.

Öncelikle senin adına çok üzüldüm. Senin durumunda olmak istemezdim hem güvenmiyor hemde güveniyorum imajı verip seni kandırıyor bence. Doktordan sonra asla görüşme bir ömür boyu vicdanı yesin bitirsin onu.

Ve hala sevgilin mi? Ne yazdi arkadaşlar bilmiyorum ama beklemene ona kendini ispat etmene gerek yok biliyorsun değil mi? Hadi onu geçtim, böyle bir zihniyetle zaten evlenilmeyecegine göre ispata gerek te yok mantıken değil mi?

Allah askina kendini niye kucuk dusuruyosun senin namusun senin hayatin kimseye ispatlamak zorunda degilsin. Seninle sirf bakire olmadigin icin evlenmeyecek adam evlenmesin zaten. Bide doktora goturuyomus terbiyesiz kendini bilmez. Ayril kizim ayril aklini kullan boylesi insandan sana ne yar olur ne diyar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…