Bekaret testi yaptırmak istiyormuş

Doktora bile gitme böyle yobaz pis birine hiç bişey ispat etmek zorunda değilsin.hadsiz çocuk gibi elinden tutup bekaret testine götürecekmiş lafa bak hele.hemen ayrılmalısın zihniyeti mide bulandırıcı çünkü

Bana öyle geliyor ki sen evet şu an samimi olarak çocuk rahat etmesin diye gidip yaptırmak istiyorsun, ama sonra bence ayrılamayacaksın. Neden dersen, çocuk istediği cevabı alınca peşinden koşacak, yalvaracak, belki neden kadınlara güvenmediğine dair totosundan saçma hikayeler uyduracak... Senin bir şekilde gönlünü çelecek istediğini öğrendikten sonra. Bu yüzden kendi iyiliğin için gidip yaptırma. Bir de beraber gidecekmişsiniz beyefendiye bak gittiğiniz yetmiyor doktorun ağzından duymazsa da rahat etmeyecek. Kendine bunu yapma lütfen.

Evlenincede çocuklarına babalık testi yaptırır.
Böyle güvensiz adamlardan uzak durun. Size sürekli şüpheyle yaklaşır evlensenizhapis hayatı yaşarsınız.
Önce karşındakinin dürüstlüğüne inanması gerekiyordu diktirende var, herşeyi yaşayıp bakire olanda var.

İstemiyor musun artık beni evlenmeyecek misin diye sordu istemiyorum yemin ederim ki beni kaybettin dedim bitti o zaman Allah’a emanet ol dedi ayrıldık öyle kolay değil önce o doktora gideceğiz ondan sonra sen yoluna ben yoluma dedim gelmiyorum doktora sen git diyor sanki böyle bir şeyi ben ondan istedim bi de beni engellemiş

Ne yani sırf adam utanacak diye gidipvajinal muayene mi olacaksınız? Sebepsiz yere sağlık sorunun yok bişeyin yok. Böyle bi adam için değer mi arkadaşım önce bu soruyu sor kendine. Doktor sevgiliniz bakire dediği zaman adam size ah hayatım teşekkür ederim falan mı diyecek? Beş para etmez adamın teki işin gidipmuayene olmazdım şahsen istediğini düşünebilir karaktersiz herif. Bunu kanıtlamaya uğraşmanız bile halen onu umursadığınızı gösteriyor umarım bu kadar küçülmezsiniz o adamın karşısında.

En iyisi olmuş, manyak mısın elin adamıyla doktora gidip bekaret testi yaptırıyorsun?
Ben böyle birşey duysam herhalde birşey yaşadılar zara birşey oldu mu diye baktırdılar diye düşünürüm.

Hem suçlu hem güçlü Allah’ın kılıklısı... Bana kalırsa hayatının geri kalanını kurtardın. Hiç kafaya takıp gurur yapma, umursama bile...

Arkadas bu matematik kurami mi , bekaret teorisini ispatliyorum filan.

Hic bir sekilde bu yanlisa dusmeyin. Ayrilin. Oyle ki ayrildiginizdan bile haberi olmasin.

Yahu böyle adamlara prim vermeyin
Bunlarla olup üremelerini sağlamayın
Hayır gerçekten normal adamları bulun ki yarın obur gun saçma sapan seylerle uğraşmayın
Gerçekten böyle adamların varlığını kkda öğrendim ben,hic bir sevgilim karşıma çıkıp bunun imasını bile yapmadı ki yapamaz alnını karislarim musait bir yerini koparır eline veririm böyle bir hakaret mi olur
Kendinize değer verin ve engelleyin.

Kendisi bakir bir erkekmiymiş peki.. bu ne geri kafalılık yobazlık...

Ayrılmak istediğini söyleme bile ona.
Engelle her yerden ulaşamasın sana.
Ona açıklama yapmana bile lüzum yok.
O da her bulduğu kızla hastane hastane gezsin ahhaa

Peki ailen senden istediği şeyi ve senin onayladığını biliyor mu ?
Kendini küçük düşürme , düşürmesine de izin verme lütfen .

Asla evlenme bu adamla

Ayrıldık devam etmem kendime saygısızlıktı benim annem babam beni bir erkek bu şekilde aşağılasın diye doğurup büyütmediler

Ayrıldık devam etmem kendime saygısızlıktı benim annem babam beni bir erkek bu şekilde aşağılasın diye doğurup büyütmediler
Benim kızıma gelecek çapsızın teki elinden tutup bekaretini tasdiklemeye götürecek o adamın alnını karışlarım. Hakkınızda en hayırlısı olmuş üzülmeniz bile kendinize saygısızlık olur bu saatten sonra. Yazık hala bu mantıkta adamlar var ve nefes alıyorlar. Valla sinirlerim hopladı

Hem fantezi dünyası geniş hem de cahil.
Ne komik, hamamda annelerin gelini yatırıp apış arasını incelediğini mi zannediyormus? Madem bir bakışta anlaşılıyor doktora ne gerek var?
Ayyy ne salak adam ya.
Bu zihniyette bir insandan ayrılmak için hala dönsün etsin mi bekliyorsunuz
Bu adam tam da askerde terkedilmeyi hakediyor, hakettigine hakettigini vereceksin. Engelle gitsin her yerden , bırak ne olduğunu sasirsin

ne sacma sey
adam sapık o ayrı da sızın yapmak ıstedıgınız sacmalık neden ?
ne munasebet ya
neyı ıspatlayacaksınız ne dıye ıspatlayacaksınız ne munasebet

gorusmeyı kesın olsun bıtsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…