Bekaret testi yaptırmak istiyormuş

Kufur gibi!
Ne cahil ne saygisiz insanlar var yarabbim!!
Bugun bununla gelen yarin allah korusun iftira da atar,lutfen biraz sayginiz olsun kendinize bu kotulugu yapmayin..

hemen ayrıl hemen ben hayatımda böyle aşağılayıcı bişey duymadım sen götür onu doktora bi baksınlar bakalım beyni var mı yok mu yuh ya namus bacak arasında mı kim ki o doktor bakire diye rapor verince ne olacak yani sağda solda millete mi göstercek raporu gelenek görenek sayıklamış bi de pislik cahil insanlar ölsün ya valla bak ölsünler utanmaz arsız ay çok sinirlendim

Günah onun boynuna kendinden emin olamayan. Baskasininda kendisi gibi olacağını sanır.

kendi bedeninizle ilgili ispatlamak zorunda değilsiniz kimseye sakın yaptırmayın böyle bi testi... zihni bulanıkmış belliki sevgilinizi denicek yaratığın. açıklama bile yapmanıza gerek yok uzatmadan kendi yoluna bak canım. ne demek test ya nasıl sinir oldum okuduğumda mal mı bu neyin kalite kontrolü

21 yaşındayım 17 aydır beraberdik ayrıldık bu kadar hakarete uğradıktan sonra devam edemem

Neremle okuduysam pardon

Ayrıl tabi, hakaretin alası bu. Hayır bakire olmasan nedir yani? Bakire değilim desen ne olacaktı?
Sevdiği kişiden önce bekarete bakan/arayan erkek gözümde sadece erkektir, insan değil.
Yirmili yaşlar da en deli dolu çağlar, ayrıldım diye karalar bağlayıp oturma, iki dakika bile senden almamalı bu yaratık, üzüntüye değmez. Şıkır şıkır gezmelere tozmalara başla hemen ^_^

Kafası çok güzelmiş, gelin hamamında zar yokladıklarını sanan rezil bebeden ayrılmakla en iyisini yapmışsın. Adam olan adam eşini mal gibi görmez.

21 yaşındayım 17 aydır beraberdik ayrıldık bu kadar hakarete uğradıktan sonra devam edemem
En doğru kararı vermişsin.Tebrik ediyorum.Umarım pişman olup seviyomuşum diyip de tekrar birleşmeye kalkmazsın.Böyle bi insanla hayat geçmez ki daha çok gençsin,en güzel çağlarını böyle dangozlarla heba etme lütfen

Iyide guzelim annenin butun olanlardan haberi varmi?
Gizlimi gidecektiniz doktora?
Sakin boyle bir hataya dusme,bak adam blof yapiyor ayrilacak guya kestirip atacak sende pesine duseceksin onu bekliyor prim verme sakin, haa bitti mi dedi?bitsin o zaman sende engelle onu soran olursada benim namusumdan suphe edenle isim olmaz dersin olur biter..

Böyle bir şeyi kabul etme senin sözüne güvenmeyen insanla nasıl bir hayat paylaşmayı düşünüyorsun? İlerde senin başka bir sözüne de güvenmez. Söz senettir kabul etmiyorsa kendi bilir. Kendinden taviz verme ve ayrıl.

Bu insan demek istemiyorum insan artigi simdiden senden bunu istiyor..cok afedersin ama yarin evlenirsen kizlik zari falan kalmayacak istedigin herkesle iliskiye girebilecek duruma gelirsin hic de belli olmaz(bunu yapacaksin diye demiyorum) o zaman napacakmis? Cocugunuz olsa babalik testi de ister bu aklin varsa kac kurtul bu hanzodan

Oha diyorum. Ya kizim sen nasil olurda buna izin vermek istiyorsun? Ben böyle sacmalik duymadim. Güya testi yaptirip ayrilacaksin. Ama bence test "pozitif" cikarsa bi sekil ikna olur devam edersin sen. Böyle hakarete ugradiktan sonra hemen ayrilmadigina göre. Eskiden hamama gidilirmis....Hey Allahim.

Ne olur böyle adamlarla evlenmeyin, soyları kurusun, bitsinler. Bunu sorma haddini kendinde nasıl buluyor bunlar onuda anlamıyorum. Sakın bu insanımsı yaratıkla bir daha görüşmeyin. Sevgi, aşk biten şeyler. Biter gider, üzülürsünüz şimdi ama bunun gibilerle birlikte olursanız bir ömür üzülürsünüz. Sakın doktora falan gitmeyin. Ne düşünürse düşünsün p.slik herif.

Arkana bakmadan kaç. Kesinlikle doktora giderim ayrılırım gibi şeylere girme çok gurur kırıcı bir şey. Hayatın boyunca pişmanlığını yaşarsın.

Bakın bu zihniyetler yüzünden bu ülkede bir çok kadın cinayetleri işleniyor. Kadına saygısız dar görüşlü bencil biri bu insanla gerçekten mutlu olmazsınız. Ayrıca bekaret testi kafasına göre yaptıramaz. Benim bildiğim savcının izni olması gerekiyor. Sakın buna izin vermeyin şayet verirsiniz bir ömür mutsuz bir hayat sizi bekliyor olacak. Ayrılın

Hic prim verme... doktora dahi gitmeyi düşünmek bile çılgınlık...

İkinci çocuğuma hamileyim
İlk zamanlar alttan ultrasona giriyordum bebek için
Gideceğim zaman stresten strese giriyordum
Bu dangalak için değmez o sıkıntıya girmeye
Sırf canı yansın diye de çekilmez o olay
O kadar kolay değil

Yaşın kesin 19-20 falan doktora gidip öyle ayrılacağım dediğine göre. Ne kadar gurur kırıcı iğrenç bir şey olduğunun farkında mısın? Kimse için muayene olmak zorunda değilsin. Direkt terk et doktora falan gitme, ayrılırken de barışmak istiyorsan doktordan bakir olduğuna dair rapor getir bizde böyle de.

Kimseye bir şey kanıtlamak zorunda değilsiniz. Bırakın b*okunda boğulsun.

Sana daha şimdiden bunu direten adam, yarın bigün evlendiğinde kendi dediği olana dek neler yaptırmaz, nelere mecbur etmez seni. İnan ki değmez .. Bakire olsan da ne olmasan da o senin kalbinle evli olacak öyle bişey olmamış olsa bile, kendini bu konuda ona kanıtlamak seni kendine küçük düşürür. Doktora gitmeyi düşünmek bile çılgınlık, sen kendini biliyorsan doktora gidip o adama pozitifmiş negatifmiş bunu kanıtlamak zorunda bile değilsin şimdiden bu baskıyı üzerinde kurmaya başlamış bile.. Ne kadınlar var boşanmak istediği için bile öldürülen ipleri o adamın eline verme hele ki kendi mahremiyetin için asla verme sen kendinden eminsen gerisi onun muhakemesine kalsın eğer o düşünce aklına düştüyse şüphe duyuyorsa yok ben yapamam ayrılalım derse de canıma minnet de ayrıl. Değil bu insana kalbini vermek , kendini de verip ziyan etme kendini. Şimdisi için gider yaparsın ama sonrası için hep pişmanlık duyarsın bence çek kendini daha yaşın gencecik. Seni sen olduğun için sevecek tonlarca insan çıkacaktır karşına..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…