Bekaret testi yaptırmak istiyormuş

Şu erkekleri anlamıyorum kendileri yapınca milli oluyor evlenmeye gelince bakire isterim ayrıl gitsin adam olamamış seni her türlü kabul edecek birini bul

Hiç bir doktor yanında bi adamla giden kıza bakire olmasa bile bakire değil demez ki.. ya kıza adam bişey yaparsa diye..

Bu çok büyük bir traöba olur senin için.. 10 yıllık evliyim 2 çocuğum var hala kadın doktoruna gitmekten hoşlanmıyorum ..

Sakım ha sakın yaptırma..

Bu tarz bir insanla zaten hayat geçmez, sen kendinden eminsen doktora bile gitmene gerek yok sana güvenmeyen bir insanı ne yapacaksın o bence bahane arıyor ve seni çok fazla sevdiğini düşünmüyorum seven insan her şeyinle kabul eder.

uzatmadan bence direkt ayrıl

Kimseye birşey kanıtlamak zorunda değilsin bikere. Sakın ama sakın gidip bekaret testi yaptırmaya kalkışma bir densiz için! Bu senin bedenin ve sen bakire olmasan da senden ayrılacak biri için de kendini üzme.
Ayıp yani o da yaptırsın o zaman bekaret testi nedir bu kadınlara karşı olan bakış açıları? O kimseye dokunmamış mı bugüne kadar pis iğrenç yaratık!!!!

Ya bu adam öyle bile değil rapor istiyo pess..

Yapmasın ona neyi kanitlicam onun lafiyla gidicem test yaptircam baksın işine bana güvenmeyen adami ben yanımda adam diye bile gezdirmem

bırakın kendi kendine geleneklerinde boğulsun..

Böyle bir insan için doktora gidip çile çekmene değmezdi.o senden ayrılmış isabet olmuş yoksa boşuna kendini yıpratacaktın.zaten böyle insandan kimseye hayır gelmez.o soruyu sordugunda yol verecektin geç bile kalmışsın.

çok aradın mı sen bu adamı ya.askerden dönüşünü bekliycen ve onla beraber gidicen muayeneye öyle mi?ya gururunuzu kadınlığınızı bu kadar ayaklar altına almayın lütfen.o kim ki senden böyle bişey istiyo.kimsenin bizden böyle bişey istemeye hakkı yok.Yol ver kızım sen bu adama dönmesini falan bekleme.ben sana söyliyim bu adamla evlenirsen bütün hayatın ona bişeyleri kanıtlamakla geçicek.haa oldu da evlendin diyelim başına gelecek ikinci olay da düğün gecesi kapıya birini koyarlar çarşafını da isterler senden benden söylemesi

Ya güzelim adam normal değil farkındaysan! Ben hamilelikte bile muayeneye girerken geriliyorum.
Öyle bir test yaptırmak kolay mı ayrıca 17 yaşındasın doktor bu testi sana yapmayadabilir ailen olmadan. Elin pisliği için kendini niye üzüyorsun? Bçyle bir insanla hayatını çürütmeyi düşünme sakın! Doktordan sonra ayrılıcam diyorsun ama bana pek inandırıcı gelmedi o zaman da seni kandırır ve barışırsın gibime geliyor. Bu erkeklerin ne kadar pislik olduklarını şimdi anlayamazsın. Her dediğini yapma bu şekilde! Bu lafları duyduğun an sen ayrılmalıydın. O kim ya sana bekaret testi yaptırmaya götürecek? Hakaret bu sana resmen. Nasıl kabul edebilirsin böyle birşeyi?

"Sana inanıyorum beynin vardır ama işte ben de emin olmak istiyorum anla beni" deyip Nörolojiden mr çektirmesini isteyin. Üstüne de terk edin bi zahmet.

Yazık yav 17 yaşındaki kız, tabi saf bulmuş ister elin dağ yaratığı. Gitsin 30undaki bi kadından istesin ya, tokat yemeyen yeri kalmaz.

Zihniyeti iğrenç. Onun beyni bakir değil ve bunu görmek için teste de ihtiyacı yok. Erkenden belli etmiş kendini. Sende sırf yüzüne atmak için gururunu kırıp yaptırma o testi. Zerre dokunmayacak çünkü ona. Ayrıl gitsin.

Ne münasebet doktora gidiyorsun? Bol küfürlü bir mesajla hemen ayrıl. Gerizekalı adam/ kendini nasıl bir b.k sanıyor acaba?

ben seni anladim canin felan yanmasin bu kadar supheci insanla asla evlenme benim kocam bile o kDar dikkat eden biri bana bunu sormaya curret edemedi edmezdi etseydi biterdi ne lan bu

Doktorlar oyle bekaret raporu istiyorum denilince , adli bir vaka değilse vermiyorlar en azindan devlet hastanelerinde olay böyle. Bir erkeğin bu şekilde size davranmasina nasil izin veriyorsunuz adam resmen sizofrene bağlamiş askerde ..

Güzelim bence şu an o adamı kendi b.. çukuruna at ve yoluna bak. Her yerden engelle iğrenç yaratık... O pisliğe hiçbir şey ispatlamak zorunda değilsin... Banlanmaya değmez yoksa kapağı açılmamış küfürler edesim geldi.

21 yaşındayım 17 aydır beraberdik ayrıldık bu kadar hakarete uğradıktan sonra devam edemem

Kendisi bakir mi? Öyle olup olmaması hiç bir türlü haklı çıkarmaz ama bir de değilse tam ......ymış. (Buraya istediğiniz hakareti koyun, banlanmak istemiyorum:) )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…