- 27 Ocak 2015
- 4
- 0
- 1
- 38
- Konu Sahibi beyhudebir1
-
Hımm... Açıkçası olmuş bir kere keşke meşke demek saçma ve yararsız olur.
Ama ben bu kadar tabu yapan, kızlık zarını benden önemli gören biri ile evlenmezdim.
Ne bileyim bana çok ama çok korkunç ve saçma geliyor.
eski nişanlın kızlığını yırtamamış (bu ne demekse) klitoral orgazm nasıl yırtsın bacım
ben normolde yapmiyordum masturbasyon ilk defa ruyamda gordukten sonra oldu orgazm oldum. Orgazm olmak kasilmalardan dolayi kizliga zarar veriyor mu bilginiz var mi. Ben iliski yasadigimda da olmamistim cunku
diğer sorularına cevap veremiycem bilmiyorum
Kan gelince huuoooww diye bağırıp, göğsünü yumruklayan bir tip geliyor gözümün önüne, böyle beyaz atletli, slip donlu bir şey... Çeri biz herif beğenmeye beğenmeye evde kalacağız haberin olaBenimde gozumde Gestapo kilikli bir herif canlandi , neyse.
Gercekten b8lmiyorum googledan gordum klitoral olan vajinaya birsey girmeden olunan orgazmmis. Bu kizlik zarini bozar mi vajinam cok kasildi cunkuKlitoral orgazmi biliyorsan bunun zari yirtip yirtmayacagini biliyorsundur.
Soylesen nolacak soylemesen nolacak ki yine kan gelmeyecektir ve esnek oldugunu ogrenecektir.Daha desmeye ne gerek var konuyu.
Bozmaz merak etme zaten esnekmiş doğumda bozulur ancak. Yeterli mi cevap senin için?Gercekten b8lmiyorum googledan gordum klitoral olan vajinaya birsey girmeden olunan orgazmmis. Bu kizlik zarini bozar mi vajinam cok kasildi cunku
Gercekten anlamaz mi. Siz evli misiniz uzun zaman iliski yasamayinca eski hali gibj mi oluyor. Ilk gunden cok korkuyorum eger hemen iliski olursa suphe kalir mi diye. Bi hata yaptim kabul ediyorm ama butun hayatima mâl olmasina izin vermek istemiyorum. Tesekkurler yardiminz icin.Vajinandan bişey anlamaz yıne kan gelmezse doktora gidersiniz birlikte doktorda esnek olup kan gelmeyecegını söyleyecektir muhtemelen.eskıleri karıştırma unut gitsin soylemeyıde düşünme bence
Gercekten b8lmiyorum googledan gordum klitoral olan vajinaya birsey girmeden olunan orgazmmis. Bu kizlik zarini bozar mi vajinam cok kasildi cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?