bekaret

hay ben sizin bakireliğinize.........her haltı yemişsin bakire olsan kaç yazar ? yapmışsın tam yap bari parmak sokmak falan ne ya neyin kafası

Yani şimdi şöyle;
İlk öncelikle bekaretin namus kavramıyla bir alakası olmadığı gerçeğini artık kabullenelim.
Sonra da bakire olmamanın basit kadın olmadığını, basit kadın ve namussuz kadın olmanın, birine aitmiş gibi davranıp diğer tarafta başkaları ile ilişki yaşamak olduğunu veyahutta misal insanın en yakın arkadaşının kankasına göz koymak olduğu vs gibi örnekler olduğunu anlayalım.
Yani demek istediğim şu, şimdi değil parmak durumunda, bir erkeğe tişörtünü çıkardığın ve ona dokunması için izin verdiğin anda bile bakireliğini kaybediyor insan.
Yani bunun beşi de bir, onu da bir bana göre.
Hiç parmak olayına bile girmem yani. Seni çıplak gördüyse, -yanlışlıkla olmadığı sürece- bekaret diye bir şey kalmamıştır.
Bekaret sırf zar olarak diye adlandırılmamalı.
Ha şöyle, mesela oldu ya düşerek, spor yaparken (nasıl oluyor bilmiyorum) , ya da kendi kendine zarar veren bayanlar hala bakire bence. Çünkü karşı cinsle hiçbir münasabetleri yok.
Yani sen daha önce karşı cinsle bir yakınlaşma yaşadıysan bile zaten bakire değilsin.
Ha o zar orada duruyordur, orası ayrı bir mevzu.
Ama bunun için hayatını mahvetmeye gerek de yok.
Çünkü ben karşı tarafla yakınlaşmaya girmeden aklı bakire olmayan insanlar gördüm. En basitinden, insanların namuslarını ağzına diline dolayan insanlar ne kadar suçladıkları kötü sıfatın aksi olabilirler ?
Ben şimdi sana "tü kaka" yaparsam bu benim ne kadar ahlaklı bir insan olduğumu gösterir .
O yüzden her şey ALLAH ile senin aranda ve sana tavsiyem bu konudan kimseye bahsetme.
Ha ben eşim olacak adama söylerdim açıkçası ama sen bahsetmek istemiyorsan kızamam ya da yargılayamam. O ALLAH ile senin aranda .

waaoowww bakireyim tertemizim namusluyum acılmamış goncayım hiçbişeyden haberim yok filan

öncelikle neye göre bakirelikten bahsediyorsunuz onu anlamadım

nasıl derlerrr... hmmm..

bekaret yerinde ama beden bakire değil maalesef..

Doktorun verdiği cevap sizi tatmin etmiyorsa başka bir doktora daha görünün bence,belki o zaman içiniz rahatlar...

Erkekler salak yani salak erkekler seçiliyor zaten yedirmek için zira dediğin gibi üniversite de neler gördük hele son sene... bu arkadaşa herhalde saf salak sandı nişanlısı olacak kişiyi ama tam tersi çıktı galiba. Çok çelişkili konu fake olabilir ama yaşanan şeylerde bunlar.

bence jinekolog dan önce psikoloğa gidiniz.
zaten sevgilin koymuş teşhisi

tam ne yaşadın diyecektim sendeki bekaret takıntısı değil nişanlın baskı yaptığı için suçluluk hissediyorsun ona karşı

her yeri mıncıklanmış
öpülüp koklanmış
AMA KİZLİK ZARLARİ SAPASAGLAM YERİNDE olduğu için bakire sayılan kızlar ve bunu yutan erkekler ile dolu
zavallı iki yüzlü ülkemin insanları

yalancı hırsız şerefsiz dedikoducu ikiyüzlü kıskanç insanların arkasından kuyu kazan biri bile olsan önemi yok zarın duruyorsa namuslusun

kendini insanlığa barışa açlığa hizmete adasan bile zarın gittiyse hiç faydası yok at hepsini çöpe namussuzun önde gidenisin

Herhalde laf olsun ya da dalga geçmek için açılmış bir konu yoksa gerçekten böyle bir soru sorulduğuna inanmak istemiyorum!! Umarım geyik yapmak için sorulmuştur..

doktor bakiresin diyince inanmaman çok garip.Acaba o kadar şey yaptım nasıl bakireyim diye mi şaşırdın?

Kardes sen dedigin noktada bakire olsan ne olur olmasan ne olur..bir kere senin Ruhun bakire degil. Baksana nisanlindan once yasamisin yasayacagini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…