bekaret

aynen katılıyorum.. O yüzden konu açıp yazan zar mağdurlarına acımıyorum.

bende acımıyorum tecavüz hariç başka cinsel birlikteliği yüzünden korkan zarının peşine düşenlere hiç acımıyorum diğeriydi galiba ordada üç yıl beraber olmuşlar ama doktor bakiresin dedi diye havalara uçuyor arkadaş aklım almıyor nasıl bir düşünce bu ?

Madem zarlarınız kıymetli adamlarla sevişecek ortamlarda bulunmayın kardeşim..yanlış da anlaşılmasın ben kimseyi yadırgamıyorum isteyen evlenmeden sevişir isteyen sevişmez ama birşeyleri yapıyorsan adam gibi arkasında dur..bu dalavereler bu kandırmacalar kendini bakire ilan etmeler bence zarının gitmesinden daha büyük utanç...

Her insan hatalar yapar hata olarak görürseniz yaşadıklarınızı hatanızıda sahipleneceksiniz ve sizi siz olduğunuz için seven biri ile olacaksınız zarınız yerinde olduğu için sevenle değil..!

bu son cümleye bayıldım..
bir de sözüm meclisten dışarı tamamen bu zarı yerinde olup da her şeyi yapan kişiler gün gelir evlenir de sonra da namus abidesi kesilir.. el değmemiş kız olurlar...

Aynen beğencem beğenemiyorum canım.
Bu işler böyle yürüyor demek
Doktora rağmen ikna olmadı ya , evlenene kadar azap , süphe.
Bu bedeli ödemeye değer mi.

Arkadaşım daha önce de söylenmiş ben bir daha söyleyeceğim esnek zar diye bir şey var. Yani bazı insanlarda kanama olmuyor. Hatta bazı insanların sadece doğumda zar yırtılıyor. Yani o gece kan gelmeme ihtimali de var. Sen şimdi bu psikoloji ile o gece suçlu gibi de davranırsan zaten mimlenirsin. Bir silkelen kendine gel.

konu almış başını gitmis ayrıntıları anlatmıssındır ama sana ilk soyleyecegim şu:

bakareti temel alan iliskilere guvenmem ama karsılıklı olarak ozen gosterdiginiz bir sey ise;
senin sözün yeterli olmalı. bir de ustune doktora gitmissin hala inanmıyor.
bu insan yatakta kan görmeyince seni alnın ortasında vurup bırakır.

ayrılmak yerine neyin yardımını bekliyorsun anlamıyorum...

Aynen beğencem beğenemiyorum canım.
Bu işler böyle yürüyor demek
Doktora rağmen ikna olmadı ya , evlenene kadar azap , süphe.
Bu bedeli ödemeye değer mi.

bunları bilen erkekler de bu numaraları yemek için can atıyorlar. ya da yemek zorunda oldukları için bu şekilde oluyor süreç bilemiyorum ama...
tüm erkekler dünyadaki bütün kadınlarla yatmak ister, ama kendi karısı el değmemiş olsun ister..
ve kendi fikrince de bulur o el değmemiş kadını...eee bu noktaya gelen kadınlar nerede? kaç kişi el değmeden evleniyor. şimdi köylerde bile o kadar aleni ki bazı şeyler...erkek de bu hikayeyi mutlu sonla bitirmek için üstüne düşen görevi itinayla yapıyor..

Ooooo en önemli detayı bilmiyorsun canım.
Eski erkek arkadaşıyla kilotla sevişmişler fakat birden ayıptır sülemesi parmağını sokmuş,
Doktor bakiresin demiş ama ikna olmuyor bir türlu

tüm sayfaları okuyamadım, bu acıklamayı başlarda mı yaptı?

biz de saf saf ayrıl o psikopattan moduna giriyoruz... boyle durumlarda tencere kapak diyorum ben.

konu sahibi siz bakire olup olmadığınızı bilmiyor musunuz ? neden dr a gitme gereği duydunuz
ilginç bir konu olmuş

herkes birbirinin egosunu tatmin etmek için birbirlerini kandırıyor ..işte bu bana çok utanç verici geliyor her ne olursa olsun ama her ne olurs aben her zaman dürüstlükten yanayım ..böyle oyunlara gelemem midem bulanır sevdiğim adam ona tüm dürüstlüğümle geldiğimde beni hatamla günahımla kabullenemiyorsa sevmesin kapı orda..

bence zaten çocuk takmıyor ki bakire mi değil mi diye; evlenecek mi sanki..
kız korkuyor ya bozulduysa ne halt yerim diye...bozulmadıysa her şey yolunda pampa..
erkek için de bozulmadıysa iyi, bozulduysa şimdi yok yere sorun, uğraş dur…

tüm sayfaları okuyamadım, bu acıklamayı başlarda mı yaptı?

biz de saf saf ayrıl o psikopattan moduna giriyoruz... boyle durumlarda tencere kapak diyorum ben.

Evet ondan dolayı şüpheliymiş arkadaş.
Emin olamayınca doktora gitmiş.
Oda bakiresin demiş ama hala şüpheleri var.
Nişanlısı sormuş bakiremisin diye, ailelerde tutucu , dert olmuş işte.
Ama doktora rağmen inanamıyor bir türlü.
Başka detaylar var diye düşünmeden edemiyorum

Yok takıyor canım , ailelerde meseleymiş.
Buna rağmen , neyse canım diyeceğimizi dedik

ay evet, az once bir yorumu gordum şaşırdım zaten.

kendi dogruları ile toplumun deger yargıları örtüşmez endisesi bu olur, bir nebze anlarım.
ama durum bambaşka, aynen dediginiz gibi, devam pampa...

Yok takıyor canım , ailelerde meseleymiş.
Buna rağmen , neyse canım diyeceğimizi dedik

ne kadar çok konu açılıyor son zamanda nişanlı olup dayanamayan. yanan tutuşan.
geçende de nişanlı bir kız vardı. birlikte olmuşlar. gelmiş konu açmış buraya "bizim oralarda çarşaf önemlidir. şimdi düğün günü ben nasıl kan akıtacağım. kadınlar gerçek kan mı, o kan mı, bu kan mı, miktarını ayrt ederse naparım" diye..

töbe töbeee diyorum...
bunların libidosunu azaltmak lazım o zaman düğüne kadar..pişman olacaklarını biliyorlar ama yine de yapıyorlar.

Şu sıralarda "Zar" ne favori konu oldu..Açan açana top 1 'e çıktı yani Bdv'de...

Madem ilişki yaşıyorsun ya içinde olacaksın kabulleneceksin yaptıklarını.. ya dışında olacaksın çizgini çekeceksin evlenince ne yaparsan yapacaksın bu kadar basit.

nişanlısı da birden nasıl şüpheye düşüyor o da ilginç...

baska seyler demissiniz ya aynı seyi dusunuyoruz sanırım,
yakınlaştılar adam baktı kız tecrubeli davranıyor noluyor len diye başladı sorgulamaya

siz kendinizden eminsenisz üstelik doktorda tasdik etmiş daha şüphe duymanız çok yersiz rahat olun psikolojinizi bozacak bunda bir problem yokki birde nişanlınıza sorun oda bakirmi

bence hepsi ayrı trajedi.. kız tecrübesiz gibi davransa ki yapan çok insan var neler gördük üniversitede bu sefer kotarmış mı oluyor? ya bu erkekler gerçekten çok salak ya da kızlar fazla zeki de kendilerine inandırıyorlar.

Evet benimde aklıma geldi ki, ilk ve tek sevgili değil bu son olayı yaşadığı.
Var ya arkadaşım o kan herşeyi temizliyor bazılarına göre.
Gerisi yalan, onun için zar peşinde insanlar, namusu kanla aklıyorlar

katılıyorum!
yine begen butonunuz azizligine ugradım...

ben bunu yaşayanlara karşı degilim, kendi tercihi,
fakat sonra neden kandırma girisiminde bulunuyorlar, şaşıyorum.. diyelim ki bunu sorun etmenin nedeni toplum vs. saklıyorsun. madem oyle bu kadar zar düşkünü adamla neden evlenmek istiyorsun o da ayrı konu.

hayır ben nısanlımla cınsel bırsey yasamadım

ben yazılanları yanlışmı anladım bu arkadaş nişanlısını aldatmış mı??
şu bir erkek arkadaşım olayına çok takıldım bir erkek arkadaşla çok enteresan
15. sayfaya kadar okudum sonra sabredemedim yazdım
olayın ertesi günü doktora gidiyo bu da nişanlıya bişey yaşamadım dedikten sonra oluyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…