aynen katılıyorum.. O yüzden konu açıp yazan zar mağdurlarına acımıyorum.
bu son cümleye bayıldım..
bir de sözüm meclisten dışarı tamamen bu zarı yerinde olup da her şeyi yapan kişiler gün gelir evlenir de sonra da namus abidesi kesilir.. el değmemiş kız olurlar...
merhaba arkadaşlar ben 22 yaşındayım nişanlıyım nişanlım bakirelık konusunu sorun ediyor bunun uzerıne supelendıgım bırsey vardı doktora gıttım bakıre oldugumu söyledi ama yınede supelerımı yenemıyorum psıkolojım bozuldu yardım edin lutfen bana
merhaba arkadaşlar ben 22 yaşındayım nişanlıyım nişanlım bakirelık konusunu sorun ediyor bunun uzerıne supelendıgım bırsey vardı doktora gıttım bakıre oldugumu söyledi ama yınede supelerımı yenemıyorum psıkolojım bozuldu yardım edin lutfen bana
bende acımıyorum tecavüz hariç başka cinsel birlikteliği yüzünden korkan zarının peşine düşenlere hiç acımıyorum diğeriydi galiba ordada üç yıl beraber olmuşlar ama doktor bakiresin dedi diye havalara uçuyor arkadaş aklım almıyor nasıl bir düşünce bu ?
Madem zarlarınız kıymetli adamlarla sevişecek ortamlarda bulunmayın kardeşim..yanlış da anlaşılmasın ben kimseyi yadırgamıyorum isteyen evlenmeden sevişir isteyen sevişmez ama birşeyleri yapıyorsan adam gibi arkasında dur..bu dalavereler bu kandırmacalar kendini bakire ilan etmeler bence zarının gitmesinden daha büyük utanç...
Her insan hatalar yapar hata olarak görürseniz yaşadıklarınızı hatanızıda sahipleneceksiniz ve sizi siz olduğunuz için seven biri ile olacaksınız zarınız yerinde olduğu için sevenle değil..!
Aynen beğencem beğenemiyorum canım.
Bu işler böyle yürüyor demek
Doktora rağmen ikna olmadı ya , evlenene kadar azap , süphe.
Bu bedeli ödemeye değer mi.
Ooooo en önemli detayı bilmiyorsun canım.
Eski erkek arkadaşıyla kilotla sevişmişler fakat birden ayıptır sülemesi parmağını sokmuş,
Doktor bakiresin demiş ama ikna olmuyor bir türlu
bunları bilen erkekler de bu numaraları yemek için can atıyorlar. Ya da yemek zorunda oldukları için bu şekilde oluyor süreç bilemiyorum ama...
Tüm erkekler dünyadaki bütün kadınlarla yatmak ister, ama kendi karısı el değmemiş olsun ister..
Ve kendi fikrince de bulur o el değmemiş kadını...eee bu noktaya gelen kadınlar nerede? Kaç kişi el değmeden evleniyor. şimdi köylerde bile o kadar aleni ki bazı şeyler...erkek de bu hikayeyi mutlu sonla bitirmek için üstüne düşen görevi itinayla yapıyor..
konu almış başını gitmis ayrıntıları anlatmıssındır ama sana ilk soyleyecegim şu:
bakareti temel alan iliskilere guvenmem ama karsılıklı olarak ozen gosterdiginiz bir sey ise;
senin sözün yeterli olmalı. bir de ustune doktora gitmissin hala inanmıyor.
bu insan yatakta kan görmeyince seni alnın ortasında vurup bırakır.
ayrılmak yerine neyin yardımını bekliyorsun anlamıyorum...
tüm sayfaları okuyamadım, bu acıklamayı başlarda mı yaptı?
biz de saf saf ayrıl o psikopattan moduna giriyoruz... boyle durumlarda tencere kapak diyorum ben.
bence zaten çocuk takmıyor ki bakire mi değil mi diye; evlenecek mi sanki..
kız korkuyor ya bozulduysa ne halt yerim diye...bozulmadıysa her şey yolunda pampa..
erkek için de bozulmadıysa iyi, bozulduysa şimdi yok yere sorun, uğraş dur
bence zaten çocuk takmıyor ki bakire mi değil mi diye; evlenecek mi sanki..
kız korkuyor ya bozulduysa ne halt yerim diye...bozulmadıysa her şey yolunda pampa..
erkek için de bozulmadıysa iyi, bozulduysa şimdi yok yere sorun, uğraş dur
Yok takıyor canım , ailelerde meseleymiş.
Buna rağmen , neyse canım diyeceğimizi dedik
Evet ondan dolayı şüpheliymiş arkadaş.
Emin olamayınca doktora gitmiş.
Oda bakiresin demiş ama hala şüpheleri var.
Nişanlısı sormuş bakiremisin diye, ailelerde tutucu , dert olmuş işte.
Ama doktora rağmen inanamıyor bir türlü.
Başka detaylar var diye düşünmeden edemiyorum
nişanlısı da birden nasıl şüpheye düşüyor o da ilginç...
baska seyler demissiniz ya aynı seyi dusunuyoruz sanırım,
yakınlaştılar adam baktı kız tecrubeli davranıyor noluyor len diye başladı sorgulamaya
nişanlısı da birden nasıl şüpheye düşüyor o da ilginç...
baska seyler demissiniz ya aynı seyi dusunuyoruz sanırım,
yakınlaştılar adam baktı kız tecrubeli davranıyor noluyor len diye başladı sorgulamaya
bence hepsi ayrı trajedi.. kız tecrübesiz gibi davransa ki yapan çok insan var neler gördük üniversitede bu sefer kotarmış mı oluyor? ya bu erkekler gerçekten çok salak ya da kızlar fazla zeki de kendilerine inandırıyorlar.
Hayır en başındaa ben bakireyim dedim zaten nişanlıma oda tamam dedii bunun uzerınden benım suphelendıgım bır durum oldu ve o gece problem olmasın dıye doktora gıttım orda alttan muayne ettı doktor ama ben korkuyorum o gece bır problem olacak dıye korkuyorum doktorun yanılma ıhtımalı varmıdır felan dıye
hayır ben nısanlımla cınsel bırsey yasamadım
bakın daha önce bırıyle tensel bırsey yasamadım en fazla kılodum uzerımdeydı fakat bır erkek arkadasımla yıne kılodum uzerımdeyken surtunme olayı oldu o anda parmak soktu ertesı gun acıdı telasım bundan bu yuzden supelendım ve doktora gıttım doktorda bakıresın dedı ama ben kendımı rahatlatamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?