bekaret

Geçenlerde çok güzel bir söz okudum sosyal paylaşım sitesinde diyorki

erkeklik için el değmemiş kız peşinde koşacağınıza
önce adam olup her güle el uzatmayın !!!!!

Geçenlerde çok güzel bir söz okudum sosyal paylaşım sitesinde diyorki

erkeklik için el değmemiş kız peşinde koşacağınıza
önce adam olup her güle el uzatmayın !!!!!

bu erkekliğin kitabında yazmaz ki.. her çiçekten bal alacaksın. öyle bir çiçek bulacaksın ki ilk balı sana vermiş olacak. onu da nikahına alıp kaldığın yerden devam edeceksin..

zaten tek sevgili değilmiş

ben okudum da sizin kadar takip edememistim.
her yeni bilgi entrikalarla dolu...

fakat aldatmamış sanırım,
daha onceden yaşamış bitmis. nişanlısı sorunca yaşamadım demis.
ama oncesindne kendini bildigi icin emin olamayıp bir de doktora gitmis.

doktora gittikten sonra ne ara onu tekrar nisanlısıyla paylastı da, adam inanmaktan vazgecti. orayı anlayamadım iste.

bu erkekliğin kitabında yazmaz ki.. her çiçekten bal alacaksın. öyle bir çiçek bulacaksın ki ilk balı sana vermiş olacak. onu da nikahına alıp kaldığın yerden devam edeceksin..

bide şöyle tipler var : şehirde yaşıyorlar ama evlenme zamanları gelince köylerinden kız getiriyorlar :)
bu kız namusu olarak evinde otutup yemek temizlik çocuk bakımını yaparkende
kendileri hala başkalarının namusu olanlara göz koyuyorlar
tiksinçççç insanlar nefret ediyorum hepsinden.

demek her ayrılık yeni bir başlangıç..
anladık işin raconunu..

Canımm şu anlattığın o kadar saçmakii.. hele nişanlının bunu sorması daha da saçma..

madem şüpheleri var nedn ewliliğe adım atıosun die sorarlar adama !!!

senin de dr.a gdip bunu sorman bilemiorm ne diym kii sanaa cnmm... sen eğer bi ilşki yaşamadysan kendiliğinden bozlck hali yok yaa.. ha yaşadysan şüphelenrsin zaten..

şuan hem nişnlının bunu sorması hem de senin kendinden bir türlü emin olamama halii fln çok saçma..

kafandan bu düşnceleri at.. kendini kçk düşürp nasl dr.a gttn onu da anlamş deilm hani ??

kendine gel.. madm nşnlın senden şüphe edio yaa kendine güwenp adam akıllı snlatcksın ya da bu işi btrn ewliliğe kadr bu belrsizlklerle yaşanr mı yaaa....

Bakire değilsin bence...Ama bakire olmayan yerin başka bir organın.O da boynunun üst tarafında..

Fake değilsen eğlence peşindesin değilsen mutlaka ama mutlaka psikoloğa gitmeni öneririm annattıkların gitgide bir hal almaya başladı bazı sürtünmeler yaşamışsın madem arkasında dur dceşitli erkek arkadaşlarımla yaşamışsın yok kilosun varken parmak sokmuş bulandı valla.hem Dr dedi bakiresin inanmıyorsunda sandalda kadınların yazdığı jinokolojik tahmini muamelemi inanıcaksın.kusura bakma üslubum biraz sert gelebilir ama içimden geçenleri söylemeden edemedim.

tari bu yazı sana canım. daha çok rengin atık gezecek misin canım???

yok o istemedi o bu konuyu en basta sordu bana öylemisin degilmisin felan diye bunun üzerine ben doktora gittim

Söylenecek pek söz kalmamış aslında, nişanlın sana bunu sormuş sen de yüzüğü onun kafasına atıp başın dik ayrılman gerekirken; gururunu ayaklar altına almış doktora gitmişsin yetmemiş bir de bilgi vermişsin. Kusura bakma ama nişanlın olacak insan 5 kuruşluk bile adam değil.
Sana gelince, bakire değilsin canım. Zarın duruyor olabilir ama, bakire değilsin. Sen nasıl bir insansın ya, bir ömür aynı yastığa baş koyacağın adamı kandırıyorsun. Nasıl rahat uyku uyuyacaksın, ileride doğacak çocuklarına nasıl dürüstlük dersi vereceksin. Korkunç gerçekten. Madem bu kadar önemli senin namus, yapmayacaktın öyle fan fin fon...

Bakire değilsin ,doktor seni kandırmış .

Bu çok iyidi

zaten nısanlımın masallahı var zamanında cok fındık kırmıss!

Yazık sana, bu nasıl bir cümledir ya. Sen nasıl bir bayansın, lafa bak "fındık kırmışmış nişanlısı".... O zaman nişanlın zamanında kırdığı fındıkların cezası olarak seni bulmuş. Hayat boyu kendisini bakireyim diye kandıran bir kadınla yaşayacak. Bakire ama namus kavramından bi haber bir kadınla.

Daha fazla okuyup sinirlerimi zıplatmak istemiyorum.

Bazı insanlar bekaretin kandan ibaret olduğunu sanıyorlar bu devirde, ilişki yaşadıysan bakire değilsin yaşamadıysan bakiresin. Olay bu kadar basit.
İlişki yaşadıktan sonra bakire miyim diye sormak ne saçma belki o anda kan gelmedi, belki zar esnek onları bi geç olan olmuştur yani. Zarın esnek diye, kanamadı diye hiç sevişmemiş kızla kendini aynı durumda görmek ne saçma.
Ayrıca yaşadıklarının arkasında duramayacaksan yaşamayacaksın, sonra böyle düşünür durursun. Doktor bile şaşırmıştır bu devirde nelerle uğraşıyoruz diye.

Şüphelendiği birşey var derken? Hayır beraber mi oldunuz da bozuldu diye şüphe duyuyor?Ya da farklı biriyle beraber oldunuz diye mi?Doktora gittiniz bakiresin dediyse bakiresinizdir bunun başka açıklaması yok.

Sevgilinizle aynı kafa yapısındaymışsınız anladıgım kadarıyla yazdıklarınızı hayretle okudum

Son düzenleme:
doktora inanmadın burda nasıl onaylatılmayı planlıyorsun acaba merak ettim??
açıp gösterecek misin?
sinirlerim hopladı yerinden..

butun hıslerıme tercüman oldun su sozlerınle ... imzamı atıyorum bu cumlelerının altına ...

Canım,korkularını,kaygılarını yen.Doktor sorun yok diyorsa yoktur.Yanılma olamaz.Ayrıca nişanlının bakire bir kızla evlenmesi tercihtir.Yadırganacak birşey yok.Genel olarak Hemen hemen herkesin kocası da bu ayrıntıya dikkat eder.Günümüzde etmeyenler de olabilir.Ama biz Türk toplumu olarak bu konuyu henüz aşmış durumda değiliz.

Yaşın çok küçük,bunları dert edip kendini bunalıma sürükleme.erkek arkadaşlarınla daha önceden yaşadığın şeyler seni ilgilendirir.Bu namussuzlukta değildir ayrıca.Gençlik zaafı.
İlla için rahat edecekse,başka bir doktora git.Ama bunu saplantı haline getirme.

cnm hiç korkma. kan gelmemiş bişey olmamış. zar yerinde duruyor panikleme. benim bir arkadaşım da yüzeysel bişiler yaşamış. afedersiniz biraz girmiş kan gelmiş. kız günlerce ağladı. sonra doktora gitti. dr bakiesin demiş. hafif zedelenmiş kanamış evlenince kanar demiş. yinede evlenene kadar korktu kız. evlendi normal kanadı. kendine kuruntu yapma

ama nişanlında ayıp etmiş. sormakta ne oluyor. sana güveni yok sanırım. benim eşim bana hiç sormadı. sormaz çünkü güvenir. bu konu geçmedi bile aramzda . nasıl açıldı bu konu merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…