Geçenlerde çok güzel bir söz okudum sosyal paylaşım sitesinde diyorki
erkeklik için el değmemiş kız peşinde koşacağınıza
önce adam olup her güle el uzatmayın !!!!!
zaten tek sevgili değilmişEvet benimde aklıma geldi ki, ilk ve tek sevgili değil bu son olayı yaşadığı.
Var ya arkadaşım o kan herşeyi temizliyor bazılarına göre.
Gerisi yalan, onun için zar peşinde insanlar, namusu kanla aklıyorlar
söyle bırsey genel olarak erkek arkdslarımla yuzeysel yasadım hep tensel bır durumda olmadı en fazla kılot vardı uzerımde yanı ama bı erkek arkdsmla uzermde kılot vardı normal surtunme anında parmagını soktu ertesı gun canım acıdı kan görmedım ama ben
ben yazılanları yanlışmı anladım bu arkadaş nişanlısını aldatmış mı??
şu bir erkek arkadaşım olayına çok takıldım bir erkek arkadaşla çok enteresan
15. sayfaya kadar okudum sonra sabredemedim yazdım
olayın ertesi günü doktora gidiyo bu da nişanlıya bişey yaşamadım dedikten sonra oluyor
bu erkekliğin kitabında yazmaz ki.. her çiçekten bal alacaksın. öyle bir çiçek bulacaksın ki ilk balı sana vermiş olacak. onu da nikahına alıp kaldığın yerden devam edeceksin..
ben okudum da sizin kadar takip edememistim.
her yeni bilgi entrikalarla dolu...
fakat aldatmamış sanırım,
daha onceden yaşamış bitmis. nişanlısı sorunca yaşamadım demis.
ama oncesindne kendini bildigi icin emin olamayıp bir de doktora gitmis.
doktora gittikten sonra ne ara onu tekrar nisanlısıyla paylastı da, adam inanmaktan vazgecti. orayı anlayamadım iste.
merhaba arkadaşlar ben 22 yaşındayım nişanlıyım nişanlım bakirelık konusunu sorun ediyor bunun uzerıne supelendıgım bırsey vardı doktora gıttım bakıre oldugumu söyledi ama yınede supelerımı yenemıyorum psıkolojım bozuldu yardım edin lutfen bana
yok o istemedi o bu konuyu en basta sordu bana öylemisin degilmisin felan diye bunun üzerine ben doktora gittim
Bakire değilsin ,doktor seni kandırmış .
zaten nısanlımın masallahı var zamanında cok fındık kırmıss!
zaten nısanlımın masallahı var zamanında cok fındık kırmıss!
Yazık sana, bu nasıl bir cümledir ya. Sen nasıl bir bayansın, lafa bak "fındık kırmışmış nişanlısı".... O zaman nişanlın zamanında kırdığı fındıkların cezası olarak seni bulmuş. Hayat boyu kendisini bakireyim diye kandıran bir kadınla yaşayacak. Bakire ama namus kavramından bi haber bir kadınla.
Daha fazla okuyup sinirlerimi zıplatmak istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?