Nişanlınız sordu bakirenin dediniz. Ustune şüphelendiğiniz bir durum oldu. Bu yzden korkuyorsunuz.
Buraya kadar ok. Şüphelendiğiniz durumu açıklayın demicem de nişanlınızla olmadı mı o durum ? Yani neden korkuyorsunuz birlikte yaptıysanız ?
Hayır en başındaa ben bakireyim dedim zaten nişanlıma oda tamam dedii bunun uzerınden benım suphelendıgım bır durum oldu ve o gece problem olmasın dıye doktora gıttım orda alttan muayne ettı doktor ama ben korkuyorum o gece bır problem olacak dıye korkuyorum doktorun yanılma ıhtımalı varmıdır felan dıye
ama benim ailemde bu konuya önem verıyor ve cok takıntılı bırısıyım ben bunları bende dusundum elbette ama korkuyorum
Korkuyusan sen de onem veriyorsan yapmicaktin o zaman. Hey allahim yaa. Yok kilotla surtunmusler de filan falan.
söyle bırsey genel olarak erkek arkdslarımla yuzeysel yasadım hep tensel bır durumda olmadı en fazla kılot vardı uzerımde yanı ama bı erkek arkdsmla uzermde kılot vardı normal surtunme anında parmagını soktu ertesı gun canım acıdı kan görmedım ama ben
siz ne yaşadınızda şüpheye düştünüz bilmiyorum ama genelde bazı kızlar hiçbirşey yaşamamış olsalarda kendinden şüpheye düşüyorlar
nedeni tabikide yetiştirilme tarzı yüksekten atlama kızlığın bozulur banyoda temizlk yaparken dikkat et kızlığın bozulur gibi saçma sapan düşünceler beyinlere yerediyor ve bekaretin birşekilde küçükken kazara falan bozulmuş olabileceğini düşünüyorlar
benmde bu tarz korkularım vardı evlenmeden önce regl olmaya başladığım gün ağaçtan atlamıştım kanı görünce kızlığım gitti diye korktum evlenince anladımki kızlık zarı öyle kolay bozulmuyor herkeste aynımı bilmem ama en az 5 santim falan içerde zorlamak gerek bozulması için ayrıca doktor sağlam demiş kafana takmana gerek yok
Bekareti cinsel organda arayan bir sevgiliye bu kadar kafa yormak niye.
Doktor zaten bilimsel olarak cinsel organınızın hymene sahip olduğunu söylemiş.
Beni değil basit bi zarı önemseyen bir erkek için bu kadar psİkolojimi bozmazdım ben olsam
benı bu sekılde yargılamak yerıne bır akıl versenız bana ?
benı bu sekılde yargılamak yerıne bır akıl versenız bana ?
bakın daha önce bırıyle tensel bırsey yasamadım en fazla kılodum uzerımdeydı fakat bır erkek arkadasımla yıne kılodum uzerımdeyken surtunme olayı oldu o anda parmak soktu ertesı gun acıdı telasım bundan bu yuzden supelendım ve doktora gıttım doktorda bakıresın dedı ama ben kendımı rahatlatamıyorum
Hafizani kaybetmediysen gecmisinde bisey yasamamissin, doktora da gitmissin bi sorun yok demis ee o zaman sorun ne? Bekaretin buharlasip ucmadigina gore, bakiresin korkma. Ki su korkma isinide anlamadim zaten kendi degerini iki damla kanla mi veriyosun?
ama benim ailemde bu konuya önem verıyor ve cok takıntılı bırısıyım ben bunları bende dusundum elbette ama korkuyorum
söyle bırsey genel olarak erkek arkdslarımla yuzeysel yasadım hep tensel bır durumda olmadı en fazla kılot vardı uzerımde yanı ama bı erkek arkdsmla uzermde kılot vardı normal surtunme anında parmagını soktu ertesı gun canım acıdı kan görmedım ama ben
öyle kolay değil bu işler
panik yapmana gerek yok
hem zaten doktorda söylemiş bakiresin diye
tadını çıkar nişanlılığın kafana takma böyle şeyleri
Namus 2 bacak arasında mı arkadaşım? Maşallah her şeyi yaşamışsın ama bi tek o birleşme olamamış ya bakiresin ya namus senden mi sorulur ? Nişanlın madem böyle şeylere çok önem veriyo bu durumda onuda kandırmış olmuyo musun ? Anlatabilir misin ona ben hiç birlikte olmadım ama seviştim diye ? Böyle kandırdığınız bi adamla nasıl bi ömür geçirceksiniz merak ediyorum açıkcası.Sen ona hiç sordun mu sen bakir misin diye ? Erkekler her kızı yatağa atma peşinde ama evleneceği kız bakire olacak çünkü kadının namusu sadece bi zardan ibaret ![/QUO ınanın bunu ben kımseye anlatamıyorum ıste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?