bekaret

Hafizani kaybetmediysen gecmisinde bisey yasamamissin, doktora da gitmissin bi sorun yok demis ee o zaman sorun ne? Bekaretin buharlasip ucmadigina gore, bakiresin korkma. Ki su korkma isinide anlamadim zaten kendi degerini iki damla kanla mi veriyosun?

hayır ben nısanlımla cınsel bırsey yasamadım

Birçok kadin kanamiyor. Yani kanamazsan nisanlin seni geri baba evinemi yolluyacak?
Bir erkek için kendini bu kadar küçültme! Gözünüzü seveyim, bu genç yasta böyle odun erkeklerle evlenip hayatiniz heba etmeyin! Gerçekten degmiyor. Sana güvenmeyen insan ile, böyle saçma konulara fazlasindan deger veren biriyle gerçekten ömür geçmez.
Bundan baska erkeklerde var, sana güvenen, deger veren, böyle bir saçma konu için seni korkularda birakmayan, sadece sabir edip bulacaksin.

siz ne yaşadınızda şüpheye düştünüz bilmiyorum ama genelde bazı kızlar hiçbirşey yaşamamış olsalarda kendinden şüpheye düşüyorlar

nedeni tabikide yetiştirilme tarzı yüksekten atlama kızlığın bozulur banyoda temizlk yaparken dikkat et kızlığın bozulur gibi saçma sapan düşünceler beyinlere yerediyor ve bekaretin birşekilde küçükken kazara falan bozulmuş olabileceğini düşünüyorlar

benmde bu tarz korkularım vardı evlenmeden önce regl olmaya başladığım gün ağaçtan atlamıştım kanı görünce kızlığım gitti diye korktum evlenince anladımki kızlık zarı öyle kolay bozulmuyor herkeste aynımı bilmem ama en az 5 santim falan içerde zorlamak gerek bozulması için ayrıca doktor sağlam demiş kafana takmana gerek yok

bakın daha önce bırıyle tensel bırsey yasamadım en fazla kılodum uzerımdeydı fakat bır erkek arkadasımla yıne kılodum uzerımdeyken surtunme olayı oldu o anda parmak soktu ertesı gun acıdı telasım bundan bu yuzden supelendım ve doktora gıttım doktorda bakıresın dedı ama ben kendımı rahatlatamıyorum

Yaa kusura bakma arkadaşım ama sen bir hayli şey yaşamışsın, nişanlın şimdi senin bekaretine inansa ne Allah aşkına?

Ayrıca parmak sokmak nedir yaa

Bekareti cinsel organda arayan bir sevgiliye bu kadar kafa yormak niye.
Doktor zaten bilimsel olarak cinsel organınızın hymene sahip olduğunu söylemiş.
Beni değil basit bi zarı önemseyen bir erkek için bu kadar psİkolojimi bozmazdım ben olsam

bakın sız evlıymıssınız bana da yardımcı olun yanı ben annemle paylasamıyorum bu konuyu doktor saglam dedı ama nedense bır guvensızlık var aşamıyorum bunu

bılıyorum bunları emın olun bende dusundum ölçtüm tarttım ama aılemde önem verıyor benım sadece doktor yanılırmı falan dıye korkularım var

benı bu sekılde yargılamak yerıne bır akıl versenız bana ?

Guzelim daha ne akil versin herkes sana. Doktora gitmissin, bakiresin demis. En basitinden rapor yazdir adama, o gece kanamazsan raporunu gosterirsin nisanlina.

Ama senin asil sorunun bu mu yoksa kendini suclu hissetmen mi, baska sevgilinle yasadiklarindan dolayi. Bu konuda birsey yapamayiz. Bu bukadar onemliydiyse yasamamn lazimdi diye dusunuyorum, ama oneli deyilmis ki yasamissin. Artik olan olmus unut gitsin ne onemi var ki ?

Tamam anladım ama doktorun rahatlatmadigi seni biz nasıl rahatlatalim simdi yani muayene eden yapamamış
Bak bir arkadasta yazmış cogu kadının zarı oldugu halde kanaması olmuyor diye. O zaman hepimiz oturup ağlayalım ya kanamazsa ya bakire degilsek diye.
Zaten sürtünme olayı basta nişanlımla olmadı dedin bana simdi onunla olmus diyorsun.

hayııırr tabıkı de benım degerım 2 damla kan degılll ama ben korkuyorummm genc kızım sonuctaa aılemde önem verıyo

ama benim ailemde bu konuya önem verıyor ve cok takıntılı bırısıyım ben bunları bende dusundum elbette ama korkuyorum

O kadar onem veriyosun okadar takintilisinda madem nediye bu islere karisiyosun yahu? Hadi onu gectim yuzeysel yaptik dedigin yorumunu okudumda aslinda sen bakire degilsin kuzum, bakirelik sadece bacak arasinda olmaz. Bu zihniyeti anlamiyorum zara dokunma ama hersey mubah. Hey Allah'im...

öyle kolay değil bu işler
panik yapmana gerek yok
hem zaten doktorda söylemiş bakiresin diye
tadını çıkar nişanlılığın kafana takma böyle şeyleri

Namus 2 bacak arasında mı arkadaşım? Maşallah her şeyi yaşamışsın ama bi tek o birleşme olamamış ya bakiresin ya namus senden mi sorulur ? Nişanlın madem böyle şeylere çok önem veriyo bu durumda onuda kandırmış olmuyo musun ? Anlatabilir misin ona ben hiç birlikte olmadım ama seviştim diye ? Böyle kandırdığınız bi adamla nasıl bi ömür geçirceksiniz merak ediyorum açıkcası.Sen ona hiç sordun mu sen bakir misin diye ? Erkekler her kızı yatağa atma peşinde ama evleneceği kız bakire olacak çünkü kadının namusu sadece bi zardan ibaret !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…