- 26 Nisan 2013
- 3.540
- 577
- 163
evet aynen ettipekı bakıre oldugunuzu ogrendıgınız zamanda bu takıntılarınız felan devam ettımı ?
belge ıstedım adlı vaka olması gerekıyormus belge vermelerı ıcın sadece doktor yanılabılırmı baska doktora gıtsem sonuc degısır mı dıye korkuyorum ben
belge ıstedım adlı vaka olması gerekıyormus belge vermelerı ıcın sadece doktor yanılabılırmı baska doktora gıtsem sonuc degısır mı dıye korkuyorum ben
ne kadar inkar edersen et bu konu sahte kimi kandırıyorsunben kımseyı kandırmıyorummmmmmmmmmmm !!!!
lutfen sız ne kadar yargılarsanız benım ıcın daha kotu bır hal alıyor sızden sadece bır bayan olarak akıl ıstıyorumm gıttım doktorum bakıresınn dedııı sadecee farklı bır doktora gıtsem yanılma ıhtımalı olur muuu
evet aynen etti
ama nişanlıyken nikah kıydık sonrada eşimle yakınlaşmalarımız olurdu o yüzden bi süre sonra geçti gitti bu saçma takıntı
Olmaz olmaz olmaz olmaz yanılma olmaz ablacım korkma artık. Bakiresin bakire bakire bakire. Bence artık yeterince açık oldu.
Ben anlamıyorum bu adamlar nasıl sorabiliyor. Bakiremisin diye? Bu ne saçmalıktır ya böyle bir soru olabilir mi? Seviyesizlik. Nişanlım bana böyle bir soru sorsa ne münasebet ya? Kafasını kırarım haddini bilecek!. Ayrıca nişanlın böyle bir şeye önem veriyorsa başta soracaktı! Nişanlandıktan sonra değil. Bide böyle adamlar nedense ilk özelini eşiyle yaşamamış oluyorlar. "Kişi kendinden bilir işi" diyorum. Kendi her haltı yer ama evleneceği kadına da bakiremisin der. Çok sinirlendim nedense..
o zaman nişanlını al doktora gıt, madem bu kadar takıntılı doktordan duysun
önce herkese cevap yetiştirmeyi bırak!ppekı ben napmalıyım ne onerıyorsunuz doktoruma guveneyım mı ozel bır yerde muayne oldum ucrette odedım lutfen sız benı ıyı anlıyorsunuz
sana tesekkur ederım yargılıyorlar fakat her genc kız oyle yada boyle hata yapabılıyor korkuyor bende suann dıorum kı keskee böle seylere kalkısmasaydım yazarken bıle utanıyorum ama caresızlık
Sac bas degil ki fotografı cek biz yardım edelim koy buraya diyelim. Tövbe ya.
Yardım yardım yardım. Napalim biz anlamadım ki.
ohooo hem ınanmıyor, hem gel gıdelım deyınce gelmıyoro bı turlu gıtmıyo ıste bende bu konu yuzunden psıkolojık bunalıma gırdım
Ah bu korkular.. canim sen kafanda takinti yapmissin bu sekilde de kendini daha fazla sikintiya sokuyorsun. Oncelikle doktorun onayini kabul et kafanda ama icine sinmediyse baska bir doktora danis. Iyice aciklasin sana. Baska turlu emin olamayacaksin ve evlendiginde de kendini kasacaksin her anlamda. Ne geregi var bu kadar huzirsuz olmanin.
ohooo hem ınanmıyor, hem gel gıdelım deyınce gelmıyor
ayrılmak ıstıyor olmasın sakın?
zaten bana en basında sormustu nısanlımm
sanmıyorum cunku cogu kez ben ayrıldım her defasında da o geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?