bekaret

Ayrica herkes kanamiyor gercekten de. Bir kac arkadasimin basina da geldi bu. En kotu ihtimalle sor nisanlina istersen doktora gidelim beraber icin rahatlasin de.

bılıyorum bunları emın olun bende dusundum ölçtüm tarttım ama aılemde önem verıyor benım sadece doktor yanılırmı falan dıye korkularım var

Ailen önem veriyor da beden senin bedenin değil mi?Sen önem vermiyorsun demek ki versen sevgililerinle yakınkaşmazdın değil mi ?
Başka bir doktora daha git için rahat edecekse.

hayırr demek ıstedıgımı anlatamıyorum ben yapmayın yargılamayın lutfen

Öyle kızıyorum ki böyle kızlara. Sen kendini bi et parçası olarak görmelerine müsade ediyosun zaten.Evleneceğin adam aptal bi zarın olmasa seninden vazgeçicek.Böyle biriyle evlenmek istediğine emin misin sen dicem ama bu kadar takıntılı olduğuna göre eminsin.Gerçekten çok yazık bu zihniyete

benı anlamıyorlar sanırım yanılma ıhtımalı felan olabılırmı?
kimseye kendini anlatmak zorunda değilsin
bende senin gibiydim nişanlıyken hiç bişey yaşamamama rağmen böyle bir korku ve endişe oluştu
ya kanamazsa bilmem ne diye..
saçma sapan bişeydi işte
bende başıma buyruk davrandım bi başıma doktora gittim muayene oldum falan o kadar taktım yani..,
neyse evlendim 1 ay eşimle tam anlamıyla beraber olamadık.
1 ayın sonunda kanamam oldu ama eşim dönüp bakmadı bile
bunun lafını bile etmedi hatta

Son düzenleme:
Sinirim zıpladı yeminle. Sakinleşeyim öyle yazacağım.

Vay be 2014 senesine girdik hala bir zar parçası namus oluyor. Siz bir şeyler yaşadınız mı böyle düşünüyorsunuz ? Şayet yaşadıysanız adamı kandırıyorsunuz, adam da size güvenmez gibi al sana böyle bir ömür.

Ha yargılamaz bir şekilde bilmek istemiş sormuştur anlarım sizde hadi kontrol dediniz öyle dediniz böyle dediniz kontrol ettirdiniz. Peki doktordan şüpheniz ne oturun oturduğunuz yerde kuruntu yapmayın bakiresiniz işte.

Böyle konularda hep sinirleniyorum fakat insanlara çıkışmaya kıyamıyorum lakin buna dayanamadım. Bu arada ablam sayılırsınız üslubum ağır olduysa affola. İyi akşamlar

Son düzenleme:
Sen bizimle dalga mi geciyorsun? Iliski yasamadim diyorsun e o zaman suphelenecek ne var? Aklindan zorun mu var durduk yere doktora gidiyorsun.O soz de hala devam ediyor,bravo.Yahu adam bunu sorar sormaz firlatacaksin yuzugu hadsize Ayni soru kendine sorulsa ne der acaba luzumsuz isler muduru.Bunlara prim verme, vereceksen de gereksiz takinti yapma..

pekı bakıre oldugunuzu ogrendıgınız zamanda bu takıntılarınız felan devam ettımı ?

utanmıyormusun insanlarla alay etmeye
bekaretine baktırmış peh peh
senin vajinandan haberin yokmu
yalandan konu açıp insanların iyi niyetlerle verdiği cevaplarla resmen alay etmişsin
bu kadar insanı kandırmaya hakkın yok!!!

lutfen sız ne kadar yargılarsanız benım ıcın daha kotu bır hal alıyor sızden sadece bır bayan olarak akıl ıstıyorumm gıttım doktorum bakıresınn dedııı sadecee farklı bır doktora gıtsem yanılma ıhtımalı olur muuu

bakın sız evlıymıssınız bana da yardımcı olun yanı ben annemle paylasamıyorum bu konuyu doktor saglam dedı ama nedense bır guvensızlık var aşamıyorum bunu

kesinlikle takıntı yapmışsın doktor sağlam demişse doğrudr yinede kafanı rahatlatmak adına başka bir doktora görün ama oda aynısını söyleyecektir eminim yani parmak sokmak derken parmağın nekadarı girdiki dediğim gibi herkeste farklıdır ama kızlık zarı kolayca bozulmuyor

ayrıca erkek arkadaşından biran önce kurtul derim seni bu piskolojiye o sokmuş anlaşılan

ayrıca kızlık zarı bozulunca kan gelmek zorunda değil benden gelmedi mesela doktorada gitmedik hiç eşim bana güveniyordu çünkü ben teklifettim hatta kafana takıldıysa gidelim dedim yok dedi

ayrıca erkekte kadında hissediyor zarın yırtıldığını genelde yeterince açıklayıcı oldumu tahriş olmuş olabilir ondan canın yanmıştır belki

garipmiş, sen kendinden emin olduğun halde doktora gıtmıssın ve hala aklın kalmış
garip hemde çok garip

Sac bas degil ki fotografı cek biz yardım edelim koy buraya diyelim. Tövbe ya.
Yardım yardım yardım. Napalim biz anlamadım ki.

emın degıldım parmak konusu vardı o aklımı karıstırdı o yuzden gıttım
ee doktor demiş diyeceğini
başka yapılacak bişi yok. nişanlın inanmak zorunda

bir belge ısteseydın doktordan o zaman

Son düzenleme:
ya ben kımseyı kandırmıyorum yargılamanızı ıstemıyorum arkadaslar lutfen sadece yardım ıstıyorum

ee doktor demiş diyeceğini
başka yapılacak bişi yok, nişanlın inanmak zorunda

bir belge ısteseydın doktordan o zaman

belge ıstedım adlı vaka olması gerekıyormus belge vermelerı ıcın sadece doktor yanılabılırmı baska doktora gıtsem sonuc degısır mı dıye korkuyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…