- 13 Eylül 2013
- 4.185
- 2.582
- 178
bılıyorum bunları emın olun bende dusundum ölçtüm tarttım ama aılemde önem verıyor benım sadece doktor yanılırmı falan dıye korkularım var
Tamam anladım ama doktorun rahatlatmadigi seni biz nasıl rahatlatalim simdi yani muayene eden yapamamış
Bak bir arkadasta yazmış cogu kadının zarı oldugu halde kanaması olmuyor diye. O zaman hepimiz oturup ağlayalım ya kanamazsa ya bakire degilsek diye.
Zaten sürtünme olayı basta nişanlımla olmadı dedin bana simdi onunla olmus diyorsun.
Ailen önem veriyor da beden senin bedenin değil mi?Sen önem vermiyorsun demek ki versen sevgililerinle yakınkaşmazdın değil mi ?
Başka bir doktora daha git için rahat edecekse.
kimseye kendini anlatmak zorunda değilsinbenı anlamıyorlar sanırımyanılma ıhtımalı felan olabılırmı?
kimseye kendini anlatmak zorunda değilsin
bende senin gibiydim nişanlıyken hiç bişey yaşamamama rağmen böyle bir korku ve endişe oluştu
ya kanamazsa bilmem ne diye..
saçma sapan bişeydi işte
bende başıma buyruk davrandım bi başıma doktora gittim muayene oldum falan o kadar taktım yani..,
neyse evlendim 1 ay eşimle tam anlamıyla beraber olamadık.
1 ayın sonunda kanamam oldu ama eşim dönüp bakmadı bile
bunun lafını bile etmedi hatta
bakın sız evlıymıssınız bana da yardımcı olun yanı ben annemle paylasamıyorum bu konuyu doktor saglam dedı ama nedense bır guvensızlık var aşamıyorum bunu
utanmıyormusun insanlarla alay etmeye
bekaretine baktırmış peh peh
senin vajinandan haberin yokmu
yalandan konu açıp insanların iyi niyetlerle verdiği cevaplarla resmen alay etmişsin
bu kadar insanı kandırmaya hakkın yok!!!
garipmiş, sen kendinden emin olduğun halde doktora gıtmıssın ve hala aklın kalmış
garip hemde çok garip
ee doktor demiş diyeceğiniemın degıldım parmak konusu vardı o aklımı karıstırdı o yuzden gıttım
ee doktor demiş diyeceğini
başka yapılacak bişi yok, nişanlın inanmak zorunda
bir belge ısteseydın doktordan o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?