bu nasıl bir takıntı olmuş ikinizde de. kim nerden gıdıp söyleyecek . sen sevgılıne söylemıssın en basından. sevgılınden sorun cıkmazsa kimseden çıkmaz merak etme :=)
e alnında da yazmadığına göre...
böyle seyler düşünüp kendınızı yıpratmayın. olan olmus biten bitmiş. dürüstçe anlatmıssınHaklısınız fakat ben yaşadığım olayların pişmanlığına üzülürken onun korku duyması beni daha çok hırpaladı. Yorumunuz için teşekkür ederim..
böyle seyler düşünüp kendınızı yıpratmayın. olan olmus biten bitmiş. dürüstçe anlatmıssın
o konulara gırmemeye çalışın. bır müddet sonra zaten o da unutacak
Hayatım bak şu söyleyeceklerime çok iyi kulak ver . Sen baştan dürüst olmakla kazanmışsın zaten. Hayat senin ve artık hayat arkadasının. Senin yada onun ailesinin haddine düşmez siz evlendikten sonra bunları sorgulamak. Yalnız burada cok iyi düşün. Bir gün o güvendiğin insan senin yüzüne bınu vurursa paramparça olursun. Bak bunu iyi ölç tart. ve emin olmadan sakın ola evlenme.
Hayatım bak şu söyleyeceklerime çok iyi kulak ver . Sen baştan dürüst olmakla kazanmışsın zaten. Hayat senin ve artık hayat arkadasının. Senin yada onun ailesinin haddine düşmez siz evlendikten sonra bunları sorgulamak. Yalnız burada cok iyi düşün. Bir gün o güvendiğin insan senin yüzüne bınu vurursa paramparça olursun. Bak bunu iyi ölç tart. ve emin olmadan sakın ola evlenme.
Kesinlikle katiliyorum dusunecegin tek sey bu olsun gerisini umursama kimse duymaz.
Ayrica Ordu'luyum bizde boyle adetler yok, en azindan ben hic duymadim
Rahat olun hic biseycik olmaz:) Mutluluklar♡Merhabalar. Çok teşekkür ederim yorumunuz için. Sevgilimin ailesiyle az çok tanışıyorum fakat adetlerini bilmediğim için bende korkumuzdan sormak istedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?