Bekaret...

Cynthia24

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2015
118
3
98
32
Öncelikle herkese merhaba. 23 yaşındayım. 19 yaşındayken aşık olduğum(ya da o zamanlar öyle sandığım) kişi ile birlikte oldum. Senelerce pişmanlık duydum fakat bu aralar kendimi mahvolmuş bitmiş tükenmiş hissediyorum. Yaklaşık 8 aydır harika bir insanla harika bir ilişkim var. Bakire olmadığımı ve yaşadığım şeyi kendisine ilişkinin en başında anlattım çünkü yalanlarla dolu bir ilişki kurmayı asla istemedim. O da geçmişin geçmişte kaldığını ve beni her halimle kabul ettiğini belirtti. Benim sizlere yaşıtlarıma ve ablalarıma sorum şu; sevdiğim kişi Ordu'lu. Biz ailesinin bir şekilde bu durumu öğrenmesinden çok korkuyoruz. Özellikle sevdiğim kişi korkuyor. Durumumu bilen birkaç arkadaşım var fakat onun ailesiyle yan yana gelip de benim durumumdan konuşabilecek kişiler değil. Hatta bir kısmı hayatımda bile değil. Lütfen bana bir yol gösterin. Biliyorsunuz ilk gecede gelen kanı kontrol etme gibi olaylar duyuyorum bunlar artık var mı? Ne yapmalıyım? Şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim..

Sevgilin ailesine söylemediği sürece onların haberi olmaz merak etmeyin .

Kanı kontrol etme konusunda da kan gelecek olsa gösterecek misiniz sanki . Böyle iğrenç karanlık çağdan kalma adetleri varsa uzak dur zaten o aileden.

Son düzenleme:
Yorumlarınız için çok teşekkür ederim. İnsan yaşamayınca bilmez. Yaşamayana da başka gelir ya öyle bişey işte. Pişman olmak bile bazı şeyleri değiştirmeyince insan kahroluyor.

Haklısınız fakat ben yaşadığım olayların pişmanlığına üzülürken onun korku duyması beni daha çok hırpaladı. Yorumunuz için teşekkür ederim..

İnsanlar bu konuyu ağızlarına almaya yeltenebiliyorsa, bakire olun ya da olmayın bunun adı iğrençliktir, ahlaksızlıktır.
Sevgilinizi bile ilgilendirmeyen bir konuyu başkaları duyacak mı diye endişe etmek, oldukça gurur kırıcı bir durum olmalı.
Sevgiliniz de adam olsun, sizin bekaretinizin değil onu, babasını anasını ve diğer 6 milyar insanı hiçbir şekilde ilgilendirmediğini idrak etsin.
Yola çıkacaksa, korkuyla değil, göğsünü gere gere ve sevdiği kadına asla laf ettirmeyerek yola çıksın.
Değilse siz onla o yola çıkmayın zaten.

Haklısınız fakat ben yaşadığım olayların pişmanlığına üzülürken onun korku duyması beni daha çok hırpaladı. Yorumunuz için teşekkür ederim..
böyle seyler düşünüp kendınızı yıpratmayın. olan olmus biten bitmiş. dürüstçe anlatmıssın
o konulara gırmemeye çalışın. bır müddet sonra zaten o da unutacak

Hayatım bak şu söyleyeceklerime çok iyi kulak ver . Sen baştan dürüst olmakla kazanmışsın zaten. Hayat senin ve artık hayat arkadasının. Senin yada onun ailesinin haddine düşmez siz evlendikten sonra bunları sorgulamak. Yalnız burada cok iyi düşün. Bir gün o güvendiğin insan senin yüzüne bınu vurursa paramparça olursun. Bak bunu iyi ölç tart. ve emin olmadan sakın ola evlenme.

Yorumunuz için çok teşekkür ederim. Sevdiğim kişinin sevgisinden hiç şüphe duymadım bugüne kadar. Bir şey söyleyecek bile olsa beni üzer mi kırar mı bunları bin kere ölçüp tartarak söyler bana. Çok anlayışlı bir insan çok şükür. Öyle bir şey söyleyeceğini o duruma geleceğini düşünmüyorum..

Kesinlikle katiliyorum dusunecegin tek sey bu olsun gerisini umursama kimse duymaz.
Ayrica Ordu'luyum bizde boyle adetler yok, en azindan ben hic duymadim

Sevgisinden süphe etme ama insan bi sinir anında çirkinleşebiliyor. Dikkatli ol. Çok kırılabilirsin. Buda bi gerçek. Bunu da tart diye yorumladım canım ama diğer konuyu kafana takma. Senide kimsenin üzmesine izin verme. Birbirinizi seviyosanız olay bitmiştir

Kesinlikle katiliyorum dusunecegin tek sey bu olsun gerisini umursama kimse duymaz.
Ayrica Ordu'luyum bizde boyle adetler yok, en azindan ben hic duymadim

Merhabalar. Çok teşekkür ederim yorumunuz için. Sevgilimin ailesiyle az çok tanışıyorum fakat adetlerini bilmediğim için bende korkumuzdan sormak istedim :)

ben bu kabul etme meselesine takıldım ne demek kabul etme sen vebalı mısın radyasyonlu musun nedir yani bedenin sana ait ve başkalarına bu konuda söz düşmez.. erkek arkadaşın mesela bakir mi emin misin yani ailesi vs. sana bir ederse önce kendi oğlunuza bakın diyeceksin?
cinsellik sadece erkeklere has bişey değil..
cinsellik yaşadın diye hayattan bu kadar soyutlama kendini sen bir kadın olarak dik duracaksın ki başkaları da ezmeye yer aramasın.. hele çarşaf falan saçma yani.

benim eşimde ordulu çarşaf filan kontrol etmediler. hatta ben el öpmeye gittiğimde ilişkiye bile girememiştim piskiyatri yardımıyla oldu. küçükken sen kızsın şöyle otur sen kızsın böyle dur demeleri bende böyle etki yaratmış neyseki atlattık. zaten olsa bile çarşaf filan yanımızda götürüp göstermezdik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…