Bekaret...

merhaba, arkadaşlar yukarılarda yorumlar yapmışlar ilk yorumlara katılıyorum da ben bir şeyi merak ettim, erkek arkadaşınız ailesinin nerden haberi olacağını düşünüyor? onlara ne diyemiyor mu?

Ne münasebet yahu?!Sevdiğin adamdan başka kimseyi ilgilendirmez bu durum.
Ailesinde de hala öyle saçma gelenekler varsa üzerine düşeni yapsın erkek adam gibi.

sevgilin ailene söylemesse kimse söylemez canm. ama çok dillendirme sevgiline. Bi kere söyledin okey bi daha uzatma. Tamam mı canm. allah mutlu mesut etsin inşallah. çarşaf gösterme olayıda sana kalmış. ama yerinde olsam asla öyle bişeyi dillendirmelerine bile izin vermem. sevgilinle konuş bu konuyu. böyle bişeye karşı oldugunu anlat. helal olsun bu arada sevgiline. çogu erkek duyunca terkeder

Siz soylemeyeceksiniz alninda da yazmadigina göre..

Hadi biri çıksa bi şey söylese sana ne demek de zor olmadığına göre

Kendini kötü hissetmeee hayat çok güzel kimseye de hesap vermek zorunda değilsin

Benim eşim de Ordu'lu. Ordulularda saçma sapan adetler olduğunu hiç duymadım, kan kontrol etme vs hangi çağda yaşıyoruz allah aşkına? Sevgilin de enteresanmış yani. Kendi gidip demediği sürece nasıl öğrencekler ki?

merhaba, arkadaşlar yukarılarda yorumlar yapmışlar ilk yorumlara katılıyorum da ben bir şeyi merak ettim, erkek arkadaşınız ailesinin nerden haberi olacağını düşünüyor? onlara ne diyemiyor mu?

Canım merhaba. Bende bilmiyorum nerden öğrenebilirler ki başkalarından öğrenmeleri imkasız. Kendi kendine korku yaratıyo kafasında sanırım..

çok iyi bir insanla tanıştım deyince o kişiye muhakkak doğruyu söyleyin diyecektim ki, söylemişsiniz zaten.
ve bakın sizi salak bir zar için bırakmamış.geri kalanını da çıkarın hayatınızdan gitsin. en önemli insan gerçeği bildikten sonra takılmayın

Saçmalaymayın yahu köylerde bile kalmadı. Ayrıca beden sızın hayat sızın nıye yasadıgınız seyi deneyım deyıp gecmek yerıne ah vah ederek pişmanlıklarla anıyorsunuzki. Soylemişsinizde ne olmuş bakın!! İlk gece kan gelmeyebiliyor sahsen kuzenımden arkadasımdan gelmemiş. Ben bu konuları yasadıktan sonra acıte edıldıgını dusunuyorum. Özelınız dıye bırsey var . Yalanlarla baslamadıgınız ilişkide herkese yalan soyluyorsunuz yasadıgınızı pişmanlık hata olarak degerlendırıp sevgılınızede bır yuk yukluyorsunuz. Herkes bişiler yasıyor szde kalsaydı suandan daha ıyı olurdu durumunuz

b
bu arada o fatma girik filmlerinden aklımıza kazınıp psikolojimizi bozan sahneleri lütfen unutun :) yok öyle birşey. kimse çarşaf felan kontrol etmiyor. eşiniz olacak insan buna müsaade edecek bir tip değil ona güvenin.

Varmi hala diyorsunuzta var bizim doğulu komşunuz her gelinde kapinin arkdasinda gerdek bezi bekledi evet yanlis duymadiniz kapinin arkdasinda....

Yanliş anlamayin ama özelikle kürtlerde hala bu adetler var cok kürt komsum var. Saat söyleyip bez alandsn kapinin arkdasinda durandan ertesi sabah kapiya dayananlar ... insan şok oluyor resmen hala var evet bu cahil insanlar ama konu sahibi erkek arkdasin niye korkuyor ki hic anlamadim. Bence dikkatli ol. Beraber olup atmasin seni bir köseye. Artik erkeklerede güven yok

Benim eşim de Güneydoğulu Kürt.
Ben bakire evlendiğim halde kimse bunu sormaya cesaret edemedi.
Eşim müsade etmezdi de zaten böyle bir kontrole...

Diyeceğim o ki olay kayınvalide falan değil.
Oğlu müsade etmezse biraz zor bekler kapı arkasında.

Senin bu korkun manasız ama bi derece haklı görebilirim fakaaat..

Sevgilin neden korkuyor! Kim onun karısına laf edecek cesareti bulabilir!

Kimin ne haddine!

Biraz kendine gelsin sevgilin!

Aynen öyle tabiki este bitiyor ama inan gencecik cocuklar en sonki hatta modern bir türk kiziyla evlendi ve bezini göstermek ona cok normalmis gibi gelip kabul etti. Hala kizlarimiz bu gibi sacma seyler kabul etmeleri inan zoruma gidiyor. Kürtlere karsi birsey degil di dedigim seylrr ama dogulularda hala bu tür seyler var başlık parasi bile veriyorlar ailelere.

Tabi ki böyle şeylerin hala var olduğunun ben de farkındayım.
Resmen taş devri gibi...

Tabi ki böyle şeylerin hala var olduğunun ben de farkındayım.
Resmen taş devri gibi...
Bu dedigim insanlar böyle kız alırken para ödüyorlar kızlara kayınvalde birde o bezleri alip sakliyorlar cok sacma selyer ayip ne dinimizde yeti ver nede insanliga sığar. Cahililten başka birşey değil cahilik diyirsunuz ama istanbulun ortasinda yapiliyor bunlar ...

Velev ki biri geldi söledi ailesine. Sen "siz karışmayın ben neyin ne olduğunu biliyorum" diyemeyecek tıynette bi adamla mı Evlenmek istiyorsun?

Karşındaki adam ya olgunlaşmamış Henüz, yada seni bırakacakta yolunu yapıyo yok ailem, yok millet söylerse diye.

Karsilikli birbirinizi anlayisla karsiladiginiza gore kimsenin ailesine duyuracagini sanmiyorum.
Ayrica oyle bir talepde bulunurlarsa asla kabul edilmemeli bakire bile olsan bu kimsenin haddine degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…