merhaba, arkadaşlar yukarılarda yorumlar yapmışlar ilk yorumlara katılıyorum da ben bir şeyi merak ettim, erkek arkadaşınız ailesinin nerden haberi olacağını düşünüyor? onlara ne diyemiyor mu?
Saçmalaymayın yahu köylerde bile kalmadı. Ayrıca beden sızın hayat sızın nıye yasadıgınız seyi deneyım deyıp gecmek yerıne ah vah ederek pişmanlıklarla anıyorsunuzki. Soylemişsinizde ne olmuş bakın!! İlk gece kan gelmeyebiliyor sahsen kuzenımden arkadasımdan gelmemiş. Ben bu konuları yasadıktan sonra acıte edıldıgını dusunuyorum. Özelınız dıye bırsey var . Yalanlarla baslamadıgınız ilişkide herkese yalan soyluyorsunuz yasadıgınızı pişmanlık hata olarak degerlendırıp sevgılınızede bır yuk yukluyorsunuz. Herkes bişiler yasıyor szde kalsaydı suandan daha ıyı olurdu durumunuzÖncelikle herkese merhaba. 23 yaşındayım. 19 yaşındayken aşık olduğum(ya da o zamanlar öyle sandığım) kişi ile birlikte oldum. Senelerce pişmanlık duydum fakat bu aralar kendimi mahvolmuş bitmiş tükenmiş hissediyorum. Yaklaşık 8 aydır harika bir insanla harika bir ilişkim var. Bakire olmadığımı ve yaşadığım şeyi kendisine ilişkinin en başında anlattım çünkü yalanlarla dolu bir ilişki kurmayı asla istemedim. O da geçmişin geçmişte kaldığını ve beni her halimle kabul ettiğini belirtti. Benim sizlere yaşıtlarıma ve ablalarıma sorum şu; sevdiğim kişi Ordu'lu. Biz ailesinin bir şekilde bu durumu öğrenmesinden çok korkuyoruz. Özellikle sevdiğim kişi korkuyor. Durumumu bilen birkaç arkadaşım var fakat onun ailesiyle yan yana gelip de benim durumumdan konuşabilecek kişiler değil. Hatta bir kısmı hayatımda bile değil. Lütfen bana bir yol gösterin. Biliyorsunuz ilk gecede gelen kanı kontrol etme gibi olaylar duyuyorum bunlar artık var mı? Ne yapmalıyım? Şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim..
bu arada o fatma girik filmlerinden aklımıza kazınıp psikolojimizi bozan sahneleri lütfen unutun :) yok öyle birşey. kimse çarşaf felan kontrol etmiyor. eşiniz olacak insan buna müsaade edecek bir tip değil ona güvenin.Öncelikle herkese merhaba. 23 yaşındayım. 19 yaşındayken aşık olduğum(ya da o zamanlar öyle sandığım) kişi ile birlikte oldum. Senelerce pişmanlık duydum fakat bu aralar kendimi mahvolmuş bitmiş tükenmiş hissediyorum. Yaklaşık 8 aydır harika bir insanla harika bir ilişkim var. Bakire olmadığımı ve yaşadığım şeyi kendisine ilişkinin en başında anlattım çünkü yalanlarla dolu bir ilişki kurmayı asla istemedim. O da geçmişin geçmişte kaldığını ve beni her halimle kabul ettiğini belirtti. Benim sizlere yaşıtlarıma ve ablalarıma sorum şu; sevdiğim kişi Ordu'lu. Biz ailesinin bir şekilde bu durumu öğrenmesinden çok korkuyoruz. Özellikle sevdiğim kişi korkuyor. Durumumu bilen birkaç arkadaşım var fakat onun ailesiyle yan yana gelip de benim durumumdan konuşabilecek kişiler değil. Hatta bir kısmı hayatımda bile değil. Lütfen bana bir yol gösterin. Biliyorsunuz ilk gecede gelen kanı kontrol etme gibi olaylar duyuyorum bunlar artık var mı? Ne yapmalıyım? Şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim..
Sana suraya yaziyorum seninle evlenmicek sakin beraber olmaHaklısınız fakat ben yaşadığım olayların pişmanlığına üzülürken onun korku duyması beni daha çok hırpaladı. Yorumunuz için teşekkür ederim..
Yanliş anlamayin ama özelikle kürtlerde hala bu adetler var cok kürt komsum var. Saat söyleyip bez alandsn kapinin arkdasinda durandan ertesi sabah kapiya dayananlar ... insan şok oluyor resmen hala var evet bu cahil insanlar ama konu sahibi erkek arkdasin niye korkuyor ki hic anlamadim. Bence dikkatli ol. Beraber olup atmasin seni bir köseye. Artik erkeklerede güven yok
Aynen öyle tabiki este bitiyor ama inan gencecik cocuklar en sonki hatta modern bir türk kiziyla evlendi ve bezini göstermek ona cok normalmis gibi gelip kabul etti. Hala kizlarimiz bu gibi sacma seyler kabul etmeleri inan zoruma gidiyor. Kürtlere karsi birsey degil di dedigim seylrr ama dogulularda hala bu tür seyler var başlık parasi bile veriyorlar ailelere.Benim eşim de Güneydoğulu Kürt.
Ben bakire evlendiğim halde kimse bunu sormaya cesaret edemedi.
Eşim müsade etmezdi de zaten böyle bir kontrole...
Diyeceğim o ki olay kayınvalide falan değil.
Oğlu müsade etmezse biraz zor bekler kapı arkasında.
Sana suraya yaziyorum seninle evlenmicek sakin beraber olma
Aynen öyle tabiki este bitiyor ama inan gencecik cocuklar en sonki hatta modern bir türk kiziyla evlendi ve bezini göstermek ona cok normalmis gibi gelip kabul etti. Hala kizlarimiz bu gibi sacma seyler kabul etmeleri inan zoruma gidiyor. Kürtlere karsi birsey degil di dedigim seylrr ama dogulularda hala bu tür seyler var başlık parasi bile veriyorlar ailelere.
Bu dedigim insanlar böyle kız alırken para ödüyorlar kızlara kayınvalde birde o bezleri alip sakliyorlar cok sacma selyer ayip ne dinimizde yeti ver nede insanliga sığar. Cahililten başka birşey değil cahilik diyirsunuz ama istanbulun ortasinda yapiliyor bunlar ...Tabi ki böyle şeylerin hala var olduğunun ben de farkındayım.
Resmen taş devri gibi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?