Bekaret...

Bende senin gibi düşünüyorum konu sahibi bu adamlada beraber oldunmu bilmem ama oldusyan hatta sende simdide bahaneler ariyor gitmesi yakindir....

Bir insanın İstanbul'un ortasında yaşaması cahil olmadığını göstermez ki...

duymazlar ya kimsenin işi gücü yok bunu mu yetiştircek
hiç öyle birşey olmaz merak etme ..

3. şahısların evlendiği/evleneceği kadının vajinası hakkında konuşmasına izin verecek adamla evlenmeyin zaten. annesine babasına ne sizin geçmişteki ya da gelecekteki seks hayatınızdan? böyle şeyleri dillendirmeye utanmayacak aileyle her şekilde işiniz zor.

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim. İnsan yaşamayınca bilmez. Yaşamayana da başka gelir ya öyle bişey işte. Pişman olmak bile bazı şeyleri değiştirmeyince insan kahroluyor.
Oncelikle sevgiline bravo çok taktir ettim gerçekten inşallah hakkınızda hayırlısı olur canım. Eşin veya sevgilin diyeyim senin arkanda olduğu sürece hiç bişey den korkma umarım hiç bir zaman bu durumu asla yüzüne vurmaz

Çarşaf da neymiş ya.. bende eşimle evlenmeden yaşadım biseyleri ama eşim öyle bi tavır koydu ki carsafin ç sini soramadilar ama eltim evlendi ona baktilaar yani hersey senin hayatindaki insana bakar :)

Şunu da soyleyeyim nerdeyse 5 yılim doldu evliligimde bin birturlu sorunlar yaşadım ama esimden asla ama asla çirkin bi itham duymadim o konuyla alakali

her gelenek uygulanir diye bi kural yok ,boyle sacma adetleri surdurmemek adina olsa bile istenildigi takdirde resti cekmek en dogru hareket olacaktir.

Ne alaka canım bir defa herks de kan gelmeden de bozulabiliyor. Kaldı ki esnek de olabiliyor onlarda bunu bilir yanı mutlaka öyle olan da vardır içlerinde bir araştırsınlar. Bence bir balayı ayarlayın ve uçak biletlerinin resmini çekip açtığınız düğün etkinliğine profile falan ekleyin . Düğün biter bitmez üstünüzü değişir uşunuzu alır doğru şehir dışına balayına gidersiniz :)

Bende senin gibi düşünüyorum konu sahibi bu adamlada beraber oldunmu bilmem ama oldusyan hatta sende simdide bahaneler ariyor gitmesi yakindir....

Hayır kendisi dinine bağlı evlenmeden önce böyle birşey yapacak ve isteyecek biri değil. Ben de o eski ben değilim çok şükür.

Sen sevgilinden ve evlendikten sonra bile senin arkanda durmasından emin ol gerisi olur gider. Olduki duydular ? Sevgilin onların karisinda sevgisi icin duramayacksa basta o korkuyorsa ailesinden asıl büyük sıkıntı bence o değil mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…