Bende senin gibi düşünüyorum konu sahibi bu adamlada beraber oldunmu bilmem ama oldusyan hatta sende simdide bahaneler ariyor gitmesi yakindir....Velev ki biri geldi söledi ailesine. Sen "siz karışmayın ben neyin ne olduğunu biliyorum" diyemeyecek tıynette bi adamla mı Evlenmek istiyorsun?
Karşındaki adam ya olgunlaşmamış Henüz, yada seni bırakacakta yolunu yapıyo yok ailem, yok millet söylerse diye.
Bu dedigim insanlar böyle kız alırken para ödüyorlar kızlara kayınvalde birde o bezleri alip sakliyorlar cok sacma selyer ayip ne dinimizde yeti ver nede insanliga sığar. Cahililten başka birşey değil cahilik diyirsunuz ama istanbulun ortasinda yapiliyor bunlar ...
Sana suraya yaziyorum seninle evlenmicek sakin beraber olma
Demek istedigim bu olaLar dlgzda yasanmiyor hala ayni seyleri istanbulun ortasinda yapiliyor.kizlarida görseniz modern vs iste kafa cahilBir insanın İstanbul'un ortasında yaşaması cahil olmadığını göstermez ki...
Bunuda unutum birde rapora yoluyorlar ben inanin bu mahelede sok uzerine sok yasadim☺☺☺Bir insanın İstanbul'un ortasında yaşaması cahil olmadığını göstermez ki...
Bunuda unutum birde rapora yoluyorlar ben inanin bu mahelede sok uzerine sok yasadim☺☺☺
Evet kendi kizini evlenmeden önce rapor almaya yolladıEvlenmeden önce mi rapora yolluyorlar?
Bu rapor her isteyene veriliyor mu yahu?
Daha neler duyacağız, tövbe...
Evet kendi kizini evlenmeden önce rapor almaya yolladı
Aynen kendi öz kızı...
Kendi kızını bir de...
Oncelikle sevgiline bravo çok taktir ettim gerçekten inşallah hakkınızda hayırlısı olur canım. Eşin veya sevgilin diyeyim senin arkanda olduğu sürece hiç bişey den korkma umarım hiç bir zaman bu durumu asla yüzüne vurmazYorumlarınız için çok teşekkür ederim. İnsan yaşamayınca bilmez. Yaşamayana da başka gelir ya öyle bişey işte. Pişman olmak bile bazı şeyleri değiştirmeyince insan kahroluyor.
Bende senin gibi düşünüyorum konu sahibi bu adamlada beraber oldunmu bilmem ama oldusyan hatta sende simdide bahaneler ariyor gitmesi yakindir....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?