Bekaret...

Kendisinin ilk sevgilisi benim

sen dürüst olup sevgiline söylemişsin gerisi seni ne ilgilendirir ki? sevgilinin korkusunu çok saçma buldum gelip sizin gerdek gecenizi mi izleyecekler

Kendisinin ilk sevgilisi benim

emin misin diye sormuştum yani ilk sevgilisi olman bakir olduğunu göstermez malum hayat kadınlarına falan gidiyorlar erkekler sıkça. ha bakir olması söylediklerimi değiştirmez yanlış anlama. bedenin senindir. değerini cinsellik değil hayattaki duruşun belirler. kendini üzme.

önemli olan sevgılınızın tutmu o da bunu anlayısla karsılamıs, aılesının duyup duymaması tamamen sevgılınıze kalmıs hem duysalar ne olur kı?????
bız evlenmeden herseyı yasadık esımle, aynı evı yatagı paylastık hala da palasmaya devam edıyoruz, bunu her ıkı aılede bılıyordu kımsede bırsey demedı , dıyemezdıde bızler yetıskın ınsanlarız sonucta ılıskı secımlerımız yasadıklarımız bızı ılgılendırır..
ayrıca o tarz adetler kalmadı artık, ordu da oyle gerı kalmıs bır yer degıl.. ıcınızı ferah tutun..

ailesi duymaz sanmıyorum ki duysa bile oğulları kabul etmiş ki bu kabul etme mevzusuda saçma erkekler sütten çıkma akkaşık değiller toplum olarak şunu aşamadık hala namusu bacak arasında aramayı ufacık et parçasına takılıp kaldıkça milletçe bizden bi cacık olmaz sende sakın üzülme dik dur geçmişin kimseyi ilgilendirmez

Ya Allah aşkına sevgilinizin ailesi nerden ögrenıcek. Birisi dese bile yalan söyluyorlar dersın. Doktora götürcek değiller ya.
Takıntı yapmışssın sen bu konuyu .

normalde eşe karşı sorumluluğunuz vardır bence, söylemeniz iyi olmuş.
ama ailesine karşı bir sorumluluğunuz yok, elbette bilmesinler.
olur da kötü niyetli kişilerden bir söz duyarlarsa iftira deyip yalanlayın. kimseyi ilgilendirmez.

Keşke böyle hayatına yön verecek şeyleri daha erken düşünseydin ya da düşünülseydi..
Pişman olma olasılığın milyonda bir bile olsa bir insan nasıl göze alır bunu?
Olan olmuş tabi.
Şu an birlikte olduğun insana bunu söylediysen ve uzlaştıysanız çarşaf gösterme falan son derece aşağılayıcı.
Bu noktaya getirme elbette olayı. İki kişi arasında kalan özel bir durumdur.

Düğün gecenizi evde olmayın balayı ayarlayın o çarşaf stresinden dolayı ilişkiye giremeyen bile var eşiniz bilirse en önemlisi ileride bunu başıniza kalkmayacak olduğuna emin olun derim sonra kırılmaktan iyidir

O değilde umarım evlendikten sonra esinle olurda ters düşersen ailesine ve etrafa ilk yumurtlayan ve geçmişini yüzüne vuran o olmaz...Hiçbir erkeğin bunu tamamen beyninden silecegine inanmıyorum acı saçma ama maalesef gerçek...hakkinizda hayırlısı olsun inşallah kardeşim...

Dürüstçe anlatmış olman güzel.
Sevgilin de zaten gayet medeni bir şekilde kabul etmiş.
Ailesini ilgilendiren bir durum değil bu.
Kan kontrolü yapanlar halen var evet (malesef) ama sonuçta eşin bunu da engelleyebilir.

aha bende Ordu luyum bizde bazı ailelerde vardır canım. Bunu bi hata olarak görme bence. O zamanki duyguların sana bunları yaşatmak istemiş ve yaşamışsın. kimsenin bunu sorgulamaya hakkı yok. Sevgilin e başta söylemişsin eğer bu durumu kullanmayıp doğru kişi olduğuna inanıyorsan, bunu zaten ailenin bilmesine gerek yok.
Evet bizde hala dikkat edilir. Ama bu senin ile sevgilin arasında kimseyi bilgilendirmeye kimseye birşeyleri kanıtlama zorunluluğu hissetme kendinde.

İnanır mısınız gerçekten artık psikolojim bozuldu benim. Bilmiyorum tabi ki dikkat ediyolarsa nasıl ediyolar nasıl öğreniyolar bakıyolar falan ama artık kendimi çok tedirgin hissediyorum..

İnanır mısınız gerçekten artık psikolojim bozuldu benim. Bilmiyorum tabi ki dikkat ediyolarsa nasıl ediyolar nasıl öğreniyolar bakıyolar falan ama artık kendimi çok tedirgin hissediyorum..

Rahat ol canım bunun için kendinle olan iletişimini koparma ve hata yaptığını düşünme. Sana eğer bunu soran olursa da o benimle kocamı ilgilendir de çık işin içinden. Kimseye hesap verme. Evleniceğin adam seni kabul ediyorsa gerisi tırt. Sen eline çarşafı vermediğin sürece kimse anlamaz diye düşünüyorum. Yani bunu başka nasıl anlarlar bilemedim. O yüzden sende baştan tavrını koy. Hala bakire olsaydın bile bence kimsenin bunu bilmeye hakkı yok.

Hala çarşaf bakan aileler var mı bilmiyorum çok eskiden varmış ama. Çok iğrenç bir olay. Bunun bakire olmanızla bir ilgisi yok bence. Bunu isteyecek bir aile bakire bir kızdan da gayet asabi bir cevap alabilir günümüzde.

Bunun dışında yaşadıklarınız sizi ilgilendirir. Eşiniz bunu kabullenmişse geri kalankara saygı duymak düşer. Zaten eşiniz gidip söylemediği sürecede kimse duymaz.

Bütün bunların dışında evleneceğiniz insanın bunu ilerde kullanmayacağından emin olun. Bir arkadaşım bu şekilde evlendi hamileyken bile eşinden neler gördü neler yaşadı. Yani bu konudaki tavrınız net olsun ki adam gelip 2 gün sonra bunu yüzünüze vuramasın.

Sevdiğin adam kabul etmiş kendini niye üzüyorsun kafana takma o dediğin adetler eskilerde kaldı. Öyle bir durum bile istense eşin gerekli cevabı verir herhalde.

Eşin olacak adam herkese..
Ben karıma güveniyorum.
Kendi gördüklerim yeter size bir şey göstermemiz gerekmiyor diyemeyecek mi?

Diyemiyorsa başka şeyler için endişelen bence bunun için değil..

sen ve erkek arkadaşın istemediği sürece kimse anlayamaz. bence içini ferah tut...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…