Bekaret...

Hayır kendisi dinine bağlı evlenmeden önce böyle birşey yapacak ve isteyecek biri değil. Ben de o eski ben değilim çok şükür.
Hem bu adam hiç kimseyle birlikte olmamış hem evlenmeden bişey yaşanmasına karşı hemde senin durumu kabul etmiş bi tezatlik var bence gitmez inş da evlendikten sonra dilini tutsa bari çünkü en ufacık ima bile seni derinden sarsar bence

Çarşaf da neymiş ya.. bende eşimle evlenmeden yaşadım biseyleri ama eşim öyle bi tavır koydu ki carsafin ç sini soramadilar ama eltim evlendi ona baktilaar yani hersey senin hayatindaki insana bakar :)
Hala bu tip seyler nasil var aklim almiyor bu kocalar nasil izin veriyor böyle terboyesizligi. Kocalardada suc var kadinlardada ben asla kabul etmezdim asla

Çarşaf da neymiş ya.. bende eşimle evlenmeden yaşadım biseyleri ama eşim öyle bi tavır koydu ki carsafin ç sini soramadilar ama eltim evlendi ona baktilaar yani hersey senin hayatindaki insana bakar :)
Birde bak siz bile bakildigini duymusunuz bence okadar itici ve asayilici durunki mahrem konu bu boyle insanlari allah islah etsin baska birsey demiyorum

Hakikaten bu adam bana güven vermedi.
Kendisini olduğu gibi göstermiyor bence.
Günahını almak istemem ama ben böyle düşündüm.

Hala bu tip seyler nasil var aklim almiyor bu kocalar nasil izin veriyor böyle terboyesizligi. Kocalardada suc var kadinlardada ben asla kabul etmezdim asla

Cesit cesit koca var iste... Kimi boyle terbiyesizliklere izin verir. Kimi baska seyler yapar ya da yapmaz :)))

Allah islah etsin gercekten katiliyorum canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…