Hanımlar,
umarım beni yormaz rapor edilmesi gereken tüm yorumları butona basarak bildirirsiniz.
İçerik bekaret olunca topikte yazılanları tahmin etmek güç değil, 19 sayfa boyunca kelime kelime neler yazdınız bilmiyorum çünkü okuma fırsatım olmadı henüz, en azından ilk birkaç sayfası dışındaki yorumlardan bi'haberim lakin dediğim gibi tahmin etmek güç değil.
Bazılarımıza tabudur, bazılarımıza değildir ama şu bir gerçektir ve sanırım bir kadının birliktelik yaşaması söz konusu olunca çoğumuz tek bir noktada hemfikiriz, eğer birliktelik yaşayacaksak sonrasında asla pişman olmamalıyız, pişman olacaksak da birlikte olmamalıyız çünkü bir erkekle birlikte olmak demek=evlilik demek değildir.
Konu sahibesi sonradan yaşayacağı pişmanlığı düşünememiş, ne yaşadıysa yaşadı bu bize onu ayıplama, hesap sorma, hatta dalga geçme hakkı vermiyor, zaten pişmanlığıyla kendi kendini yiyip bitiren bir kadının üstüne gitmek bize yakışmıyor inanın, dalga geçip bozulan psikolojisini daha da bozmaya neden olan alaycı yorumlarınıza ne diyeceğimi de bilemiyorum, ders çıkartır mısınız veya başka aynı içerikli konuda tavrınızı değiştirir misiniz bilemem, o sizlerin bileceği bir şey ama burada insanlar sizlere içini açıyor, üzüntülerini, yaşadıkları pişmanlıkları, keşkelerini anlatıyor çünkü çevrelerine anlatamıyorlar, sırtlarının sıvanmasını beklemiyorlar, size sırt sıvazlayın da demiyoruz ama bence istiyorlar ki umutsuz oldukları anlarda onlara ışık olun, kendilerince hata olarak gördükleri şeylerde bunu da aşabilirsin deyin, uçurumun kenarındaymış gibi hissettiklerinde tutacakları el olun.
Biliyor musunuz bence kolay olan ayıplamaktır, insanların pişmanlıklarını defalarca kere yüze vurmaktır kolay olan, hatta bize çok ters gelen yaşam biçimlerini kötü ilan etmektir, zor olansa kabul etmediğimiz bizce kırmızı çizgi olan şeyleri yapan insanların pişman olduklarını görünce yol gösterici olabilmektir.