Bir arkadaşım aynı senin durumunda intihar etti ve öldüMerhaba arkadaşlar
Erkek arkadaşimla 2 yıldır birlikteyiz. ikimizi de isteğiyle cinsel münasebetimiz oldu ve bekaretimi kaybettim. Bu ikimizin kararı olmasına rağmen benim psikolojim alt üst oldu. Artik büyük kaygılar yaşıyorum. Kimseye derdimi anlatamıyorum. Erkek arkadasim benimle evlenmek istemiyor. İntihar etmeye karar verdim. Arkadaşlar ailemin olmasını çok istiyorum ve canım çok yanıyor ölmek istiyorum hergun bana bir yol bir umut gösterin lütfen gerçekten çok kötü durumdayım birgün benimde ailem olur mu ? Bende mutlu olabilir miyim ?
Bekaret olayina bukadar takiktin neden seninle evlebmek istemeyen biriyle birlikte oldunki uzuldum senin adinaMerhaba arkadaşlar
Erkek arkadaşimla 2 yıldır birlikteyiz. ikimizi de isteğiyle cinsel münasebetimiz oldu ve bekaretimi kaybettim. Bu ikimizin kararı olmasına rağmen benim psikolojim alt üst oldu. Artik büyük kaygılar yaşıyorum. Kimseye derdimi anlatamıyorum. Erkek arkadasim benimle evlenmek istemiyor. İntihar etmeye karar verdim. Arkadaşlar ailemin olmasını çok istiyorum ve canım çok yanıyor ölmek istiyorum hergun bana bir yol bir umut gösterin lütfen gerçekten çok kötü durumdayım birgün benimde ailem olur mu ? Bende mutlu olabilir miyim ?
Evlenmek isteyen erkek sevismez düşüncesi nereden geliyor bilmiyorum. Cevremdeki cogu arkadasimin ustelik evlendikleri kisilerle evlenmeden cinsel hayatlari vardi, ayni evde yasayanlar da oldu.
Evlenmek isteyen erkek niye sevismesin? Sevişmek de iliskinin bir parcasi, aylarca yillarca sevgili olan insanlar liseliler gibi el ele gezmekle mi kalacak? Sizin cevreniz oyle olabilir ama benimki degil mesela. Dolayisiyla sizin ve sizinkine benzer yapıdaki cevrelerde bulunan erkekler oyle olabilir ama her erkek oyle degil. Seks ayip bir sey degil ki adam evlenmeyi dusundugu kadinla yapmasin.
Bir de evlenmek zaten pat diye ikinci ayda verilen bir karar degil. Belki sevisirken iliski evliliğe gitmiyordu ama iki yil sonra evlenmeye karar verdiler nolacak. Baştan evlenecegim diye baslamaz ki ilişki.
Ikinci konuya gelirsek yani kizinizin basina gelse diye. Benim annem evli olmadigim halde cinsel hayatim oldugunu biliyor. Hic de dunya basina yikilmadi. Aksine iliskilerimde sorumlu hareketlerde bulunacağıma ve kimlerle iliskiye girecegim konusuna dikkat edecegimi bildigi icin ici rahat.
O seni denemek istedi bence ama sen kabul edince böyle işler ters oldu. Arkadaş hemcinslerimi anlamıyorum biraz kadınlık değerinize sahip çıkın değer verin kendinize bu kadar ucuz musunuz yahu? Namus ne için var? Bende erkek olsam karşımda ki sevgilim dahi olsa bekaretini vermeye niyetliyse asla evlenmem böyle biriyle niye evlenilir ki zaten mantıklı mı? Kusura bakma ama çok büyük bir hata yapmışsın intihar mintihar geç bunları otur adam akıllı vicdanını sorguya çek. Bir yol bul kendine.
Hanımefendi sizin şu hayattaki tek anlamınız bekaretiniz, kıymet verilecek tek özelliğiniz zarınızsa, bekaretinizi kaybedince ucuzluyorsanız sakın evlenmeyin. Olur da boşanırsınız eşiniz ölür falan 5 para etmezsiniz sonra sizin mantığınızla.O seni denemek istedi bence ama sen kabul edince böyle işler ters oldu. Arkadaş hemcinslerimi anlamıyorum biraz kadınlık değerinize sahip çıkın değer verin kendinize bu kadar ucuz musunuz yahu? Namus ne için var? Bende erkek olsam karşımda ki sevgilim dahi olsa bekaretini vermeye niyetliyse asla evlenmem böyle biriyle niye evlenilir ki zaten mantıklı mı? Kusura bakma ama çok büyük bir hata yapmışsın intihar mintihar geç bunları otur adam akıllı vicdanını sorguya çek. Bir yol bul kendine.
Senle evlenmek istemeyen biri ile neden yaşadın madem bu durumuMerhaba arkadaşlar
Ne aşağılaması ne saçmalıyorsunuz siz? Kadın daha böyle bir durumda nasıl aşağılanabilirdi ki zaten? O kişi bu kızı böyle bir duruma sokarak zaten aşağılamadı mı? Bu durum değil Benim lafım mı zorunuza gitti? Evlilik öncesi ilişkilerin garantisi var mı söyleyin o halde etik boyutuna açıklık getirin saçma sapan konuşmayın asıl sizin yorumunuz mide bulandırdıHanımefendi sizin şu hayattaki tek anlamınız bekaretiniz, kıymet verilecek tek özelliğiniz zarınızsa, bekaretinizi kaybedince ucuzluyorsanız sakın evlenmeyin. Olur da boşanırsınız eşiniz ölür falan 5 para etmezsiniz sonra sizin mantığınızla.
Evlilik öncesi cinsel ilişkiye karşı biri olqrak bile yorumunuz midemi bulandırdı. Kadınları daha fazla aşağılayamazdınız.
Birlikte olan kadınla evlenilmez ama erkek isteyebilir, istediğini alınca da değerinden kaybetmez. Evlenilmeye layıktır. Ama ucuzlayan kadınla evlenmezse hakkıdır yani. Çünkü erkeğin zarı yok, oh ne ala memleket.
Evliliklerin de garantisi yok.Ne aşağılaması ne saçmalıyorsunuz siz? Kadın daha böyle bir durumda nasıl aşağılanabilirdi ki zaten? O kişi bu kızı böyle bir duruma sokarak zaten aşağılamadı mı? Bu durum değil Benim lafım mı zorunuza gitti? Evlilik öncesi ilişkilerin garantisi var mı söyleyin o halde etik boyutuna açıklık getirin saçma sapan konuşmayın asıl sizin yorumunuz mide bulandırdı
Anlaşır veya anlaşamazsın en azından resmi bir etiği var.Evliliklerin de garantisi yok.
Boşverin anlamak istemiyorlar onlara kalsa bu çağdaşlıkHerkese özgür, istediğini yapabilir. Benim tek tavsiyem ilerde evleneceğiniz kişi için bu durum önemli ise ve siz bunu ona farkettirmemeye çalışırsanız büyük vebal altına girersiniz ve ömrünüzün sonuna kadar yük olur size, vicdan azabı çekersiniz, bazı arkadaşlar diktirirsin falan yazmış çünkü miğdem bulandı.
Hayır canım benim kimseye birşey dediğim de yok zaten ama kimse karşısında ki kişiyi aldatamaz. Sen evlilik öncesi ilişkiye olumlu bakarsın ve yaşarsın kimse bişiy demez, yarın bir gün evleneceğin kişi içinde bu sorun değildir, evlenirsiniz gül gibi geçinip gidersiniz. Ama şunu derse yok ben yapıcam sonrada diktiricem falan artık her ne ise şu tabiri kullanırken kendimden nefret ettim, saf birini bulurum anlamaz zaten 2 damla kan gördümü tamam der bende yırtarım. ben bu zihniyetin bir insan olabileceğine inanmıyorum, ilerde çocuklarının yüzüne eşine ve eşinin ailesinin yüzüne nasıl bakıcak bilmiyorum. Benim eşim bile çok kızar böyle durumlara. Arkadaşının başına geldi benzeri bir durum çocuk problem etmemiş bile ama kızın onu kandırmaya çalıştığını öğrenince kesip attı 1,5 yıllık ilişkisini.Boşverin anlamak istemiyorlar onlara kalsa bu çağdaşlık
İşinize gelmemiştir. Erkek denemiştir, bekaretini verince de terketmiştir, haklı, ben de erkek olsam senle evlenmem demedin mi yorumda? E bu kız kimle ilişki yaşadı, bekaretini kimle kaybetti? Erkek sevişince sıkıntı yok, ucuzlamadı, evlenilmeye hala layık ama kadın denendi bekaret gitti terkedilmeye layık öyle mi? O zaman kendisi niye bu kızla birlikte oldu madem evlilik öncesi ilişkiye karşıydı. Namus sadece kadın için mi var? Erkeğin namusu yok mu? Erkeğe haram yok mu din sadece kadın için mi var? Bi kadın olarak siz zina yapan erkeği artık seni tercih etmez ben de olsam etmem diyerek yüceltip göklere çıkarırken, kadına bozuk iade edilecek mal muamelesi yapmaya utan mıyor musunuz gerçekten? Bu iki yüzlülük değil de ne? Erkeğe haksa kadına da hak, erkeğe yasaksa kadına da yasak. Ben evlilik öncesi ilişkiye karşıyım diyorsanız dürüst olun iki cinsiyetin yaşamasına da karşı olun. Sen bu adamla evlenme senle ilişkiye girmiş ucuzlaşmış değerini düşürmüş diyin. Neden sadece kadın değerini kaybediyor. Erkek de kaybetsin ya hu.Ne aşağılaması ne saçmalıyorsunuz siz? Kadın daha böyle bir durumda nasıl aşağılanabilirdi ki zaten? O kişi bu kızı böyle bir duruma sokarak zaten aşağılamadı mı? Bu durum değil Benim lafım mı zorunuza gitti? Evlilik öncesi ilişkilerin garantisi var mı söyleyin o halde etik boyutuna açıklık getirin saçma sapan konuşmayın asıl sizin yorumunuz mide bulandırdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?