Bekaretimi kaybettim

Bunu dost bilip asla asla kimseyle patlasma ne kadar dunyanin sonu degil desekte kulturumizde kabul edilir bisey degil zamana birak yasin kucukse okulunu oku işe gir ilerleyen zamanlarda diktirir ya da karsindaki adama bunu anlatirsin ama suan kimseye asla anlatma

Çok sağolun.Allah dürüstlerle karşılaştırsın hepimizide.
Amin canım bekaret konusunda bisey demiyorum ama sevgili ko
En ms
Aynı gikirdeyim9

Anlaşilan cok guvendin ve sevdin.
Bunun icin kendini suclama, erkek arkadaşin iliskiye senin kadar ciddi bakmiyormuş.

Bu yuzden intihar etmek cok sacma.
Kendine gel bence.
Ne olacak hic birsey senin canindan kiymetli degil.

Zamanla hersey gecer bu neymis ki dersin suandam itibaren yapacaklarin onemli en azindan hayati biri olursa korunmaya bak bide oyle canin sıkilmasin

Nice bekareti ile evlenipte mutsuz olanlar var, hersey bekaret degil yani mutlu evlilik bekaretle olmuyor.senin yerinde olsam turkiye gibi biyerde yasadimiz icin malesef gider diktirirdim cunku turkiyede bekaretini kaybeden kiza erkekler ikinci insan muamelesi yapiyolar buda bi gercek.

Keske ikinci insan yapsalarr rezil ediyorlarr mecbur diktirecek yakin dostuna bile anlatmicak

Öyle erkeklerle takılmazsanız öyle muamele de görmezsiniz.
Gidip diktirmeyin,bu saçmalık da artık son bulsun şu ülkede ya.Size bekaret için saygı duyacak adamlarla birlikte olmayı nasıl kabul ediyorsunuz ?

Keske ikinci insan yapsalarr rezil ediyorlarr mecbur diktirecek yakin dostuna bile anlatmicak
Yok yani hani durust ol evlenecegin insana soyle diyolar ya gercekten haketmiyolar kendileri yatmadi kiz birakmayip bakire kiz istiyorlar. Hic soylemesin gitsin diktirsin parasi yoksa biriktirsin gerek yok

size ayakta yapmak daha kolay geliyor galiba
tavsiyenin ahlaksızlığına bak. ama ben evlenmeden cinsellik yaşadığım için sizden daha ahlaksızım değil mi :)

Bu konuda
Yok yani hani durust ol evlenecegin insana soyle diyolar ya gercekten haketmiyolar kendileri yatmadi kiz birakmayip bakire kiz istiyorlar. Hic soylemesin gitsin diktirsin parasi yoksa biriktirsin gerek yok
Ilk basta kabul etse bile ömur boyu basina kalkar gerek yok tabi soylemesine

Erkeklerin kafası daha çok o yaşlarda cinsel eğilime yönelik çalışıyor. Bunu ağızlarında da görebiliyoruz aslında. "S*keri** s*kar*m" tarzı kelimeler ağızlarından hiç eksik olmuyor.

Evlenmeden çok önce yaşadım ilk ilişkimi. Esnek denilen zar tipindendi benimkisi. Bir şekilde ilerleyen zamanlarda ailem de öğrendi. Muhafazakar bir ailem vardı diyemem (toplumsal söylem) ama sonuçta köyde büyümüş insanlardı. Babam öğrendiğinde bana sarıldı yok ya sevişmişsindir öpüşmüşsündür sadece dedi yüzüme bakmadan. Bir süre sonra rakı masası kurduğu bir akşam beni yanına çağırıp; seviyorsan ne diyeyim, evlenelim derseniz destek de olurum dedi. Ama ben sevgilimden davranışlarından dolayı soğumaya başlamıştım. Zaman geçti erkek kardeşime ayrılacağımı söyledim. Evlenip bir şekilde hayatını ipotek altına alacağına doğru karar ayrılmaksa ayrıl dedi. Diyeceksiniz ki niye sordun ki? Ben de bilmiyorum sordum işte. Ayrıldım...ve sonra eşimle tanıştım. Bir gün hiç bu mevzuları konuşmadan birlikte olduk. Sormadı da hiç. Ben anlattım sonra. Zaman geçti evlenmeye karar verdik. Düğün gecesi düğünün yapıldığı yerdeki otelde kaldık. Ne alakaysa çarşafta üç beş damla kan vardı ve tahmin ettiğiniz yerden geliyordu. Eşime yine saf anıma denk gelip saf gibi aaa benimki esnekti acaba esnek olsa da böyle olabiliyor mu ki diye sordum. Verdiği cevap “ben hiç bilmiyorum ki nasıl oluyor” du. O an garip bir şekilde çok üzüldüm. Sanırım asla da unutamayacağım.
Eğitimli biriyim, şehirde doğdum büyüdüm, iyi bir okulda okudum, evlenmeden önce seviştim ama yine de kimseye çıkıp aman nolmuş ya bekaretini kaybettiysen diyemem. Hele karşımdaki buna çok üzüldüyse... Ona sadece sarsılan özgüvenini yeniden kazanması için destek olmak isterim.
Buradaki yorumların çoğunu da anlamlandıramadım.

Elbetteki önemli ama caresiz hastaliga tutulmussun gibi dusunme canim sonucta kendi isteginle olmus evet yaptim bi hata diyorsan bi daha böyle birseye kalkisma
hastalik filan kaparsin canim dikkat et kendine ve kimseye de kolay kolay guvenme lutfen

Evlilik öncesi yaşayıp yaşamamakta evleneceği ya da sevgili olacağı kişiye bunu söyleyip söylememekte tamamen kişiye kalmışta ben işin içine yalan entrika sokanları anlamıyorum.4 yıllık arkadaşlığım bitti bu yüzden.Annesi çantasında tampon yakalayınca annesine “bikergirl’ün arkasına(motosiklet) bindiğimde oldu çok hız yaptı kavislerden geçerken sele çarptı” dedi kendisi.Ki öyle olmadığını ikimizde biliyoduk naptığı ne yaşadığıda beni ilgilendirmiyodu ta ki o yalanını duyana kadar.yoksa kimse kimseyi ayıplama hakkına sahip değil bence bakire değil diye.evlilik öncesi ilişki değil işin içine yalan girmesi karşısındakinin aptal yerine koyulması kötü olan bence.

Son düzenleme:
Kimsenin yorumunu eleştirmek adetim değildir buna dayanamadım. Birinin altına yatmak , zar yaptır filan . Ne güzel örnek oluyorsunuz . Tebrikler

Konu iki uçlu değnek konu sahibi kendine zarar vermeyi asla düşünme olabilir düşünmeden hareket etmişsin diyelim ama bı psikolojik tedavi alman şart

Kaldıramayacaksanız yapmayın kardeşim. Aklınız yok mu, düşünemiyor musunuz bunları münasebet olmadan, kendinizi tanımıyor musunuz anlamıyorum ki.

Evlenmek isteyen erkek sevismez düşüncesi nereden geliyor bilmiyorum. Cevremdeki cogu arkadasimin ustelik evlendikleri kisilerle evlenmeden cinsel hayatlari vardi, ayni evde yasayanlar da oldu.
Evlenmek isteyen erkek niye sevismesin? Sevişmek de iliskinin bir parcasi, aylarca yillarca sevgili olan insanlar liseliler gibi el ele gezmekle mi kalacak? Sizin cevreniz oyle olabilir ama benimki degil mesela. Dolayisiyla sizin ve sizinkine benzer yapıdaki cevrelerde bulunan erkekler oyle olabilir ama her erkek oyle degil. Seks ayip bir sey degil ki adam evlenmeyi dusundugu kadinla yapmasin.
Bir de evlenmek zaten pat diye ikinci ayda verilen bir karar degil. Belki sevisirken iliski evliliğe gitmiyordu ama iki yil sonra evlenmeye karar verdiler nolacak. Baştan evlenecegim diye baslamaz ki ilişki.

Ikinci konuya gelirsek yani kizinizin basina gelse diye. Benim annem evli olmadigim halde cinsel hayatim oldugunu biliyor. Hic de dunya basina yikilmadi. Aksine iliskilerimde sorumlu hareketlerde bulunacağıma ve kimlerle iliskiye girecegim konusuna dikkat edecegimi bildigi icin ici rahat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…