Amin canım bekaret konusunda bisey demiyorum ama sevgili koÇok sağolun.Allah dürüstlerle karşılaştırsın hepimizide.
En msBunu dost bilip asla asla kimseyle patlasma ne kadar dunyanin sonu degil desekte kulturumizde kabul edilir bisey degil zamana birak yasin kucukse okulunu oku işe gir ilerleyen zamanlarda diktirir ya da karsindaki adama bunu anlatirsin ama suan kimseye asla anlatma
Aynı gikirdeyim9Bir kızım var.onuda hesaba katarak konuşuyorum.kızımdan öncede sonrada fikrim hep aynıydı.
Sevdiğin adamla birlikte olmak dünyanın sonu değildir.kendini kullandırmadığına eminsen yaptığın şeyi tü kaka olarak görmemelisin.dünyanın en güzel duygularından biri sevdiğin kişi ile sevişmek.yaradılışımızda var cinsellik.Tabiki çocuguma doğruyu yanlışı öğreticem.geçici hevesler uğruna yanlış şeyler yapmaması gerektiğini, ama olurda bir hata yaparsa , sırf bekaretini kaybetti diye çocugumdan vazgeçecek değilim.altı üstü bir zar.
Keske ikinci insan yapsalarr rezil ediyorlarr mecbur diktirecek yakin dostuna bile anlatmicakNice bekareti ile evlenipte mutsuz olanlar var, hersey bekaret degil yani mutlu evlilik bekaretle olmuyor.senin yerinde olsam turkiye gibi biyerde yasadimiz icin malesef gider diktirirdim cunku turkiyede bekaretini kaybeden kiza erkekler ikinci insan muamelesi yapiyolar buda bi gercek.
Nice bekareti ile evlenipte mutsuz olanlar var, hersey bekaret degil yani mutlu evlilik bekaretle olmuyor.senin yerinde olsam turkiye gibi biyerde yasadimiz icin malesef gider diktirirdim cunku turkiyede bekaretini kaybeden kiza erkekler ikinci insan muamelesi yapiyolar buda bi gercek.
Yok yani hani durust ol evlenecegin insana soyle diyolar ya gercekten haketmiyolar kendileri yatmadi kiz birakmayip bakire kiz istiyorlar. Hic soylemesin gitsin diktirsin parasi yoksa biriktirsin gerek yokKeske ikinci insan yapsalarr rezil ediyorlarr mecbur diktirecek yakin dostuna bile anlatmicak
size ayakta yapmak daha kolay geliyor galibaNaptın kuzum sen bukadar kolaymi birinin altına yatmak ya nereden nereye geldik biz ya kinamiyorum Allah yardım etsin doğru yolundan ayırmasınneden ailen olmasın neden mutlu olmayasın ailen duymadiktan sonra herşey olur yapay kızlık yaptıra bilirsin canım istersen bilgi al yaotranlardan konu açıp
Ilk basta kabul etse bile ömur boyu basina kalkar gerek yok tabi soylemesineYok yani hani durust ol evlenecegin insana soyle diyolar ya gercekten haketmiyolar kendileri yatmadi kiz birakmayip bakire kiz istiyorlar. Hic soylemesin gitsin diktirsin parasi yoksa biriktirsin gerek yok
Düşünce yoluyla da olabilir.
Erkeklerin kafası daha çok o yaşlarda cinsel eğilime yönelik çalışıyor. Bunu ağızlarında da görebiliyoruz aslında. "S*keri** s*kar*m" tarzı kelimeler ağızlarından hiç eksik olmuyor.Benimle annem, babam değil ama abim 14 yaşındayken ilk erkek arkadaşımı öğrendiğinde açık açık olmasa da üstü kapalı konuştu. Ne ima ettiğini anladım doğrusu. Hala o konuşma aklımdadır.
"Abiciğim, erkek arkadaşın olabilir. Bir şey demiyorum ama şunu bil sadece şuan hissettiklerin ne kadar aşığım desen de aşk değil. Yaşın gereği, hormonlarının etkisi ile farklı hissediyorsun. O hormonlar sana birçok şey hissettirebilir. Senden tek ricam, çok dikkat et abiciğim. Her şeyi sevgi sanma. Her şeyin sevgiden olacağını sanma. Sana güveniyorum. Erkekler masum değil, özellikle bu yaşlarda kafaları daha farklı çalışır. Seviyorum der. Tamam sevsin ama sevginin senin için şuan bir sınırı var, olmalı," demişti. O an abimi can kulağı ile dinlemiştim ve 2 aylık sevgilimi savunmak için abime verdiğim cevap şuydu, "Abi inan çok iyi bir insan (benden iki yaş büyüktü) bemi de çok seviyor. Asla düşündüğün gibi biri değil." Aradan 10 gün kadar geçti. Dört çift okul sonrası gezdik falan. Erkek arkadaşım biraz ileri gitti, kendimi geri çektim. Üç gün sonra haftasonu sinemaya gitme planı yaptık ve o haftasonu sinema yerine içlerinden erkek bir arkadaş evlerine gitmeyi teklif etti. Ben istemedim, çok rahatsız oldum ama elimden geldiğince belli etmemeye çalıştım. Biz gitmedik, her şey çok güzel. Erkek arkadaşımla da çok güzel ayrıldık. Ertesi gün, ben seninle yapamıyorum, diye terk edildim. İşte o an abimin ne demek istediğini anladım.
Kimsenin yorumunu eleştirmek adetim değildir buna dayanamadım. Birinin altına yatmak , zar yaptır filan . Ne güzel örnek oluyorsunuz . TebriklerNaptın kuzum sen bukadar kolaymi birinin altına yatmak ya nereden nereye geldik biz ya kinamiyorum Allah yardım etsin doğru yolundan ayırmasınneden ailen olmasın neden mutlu olmayasın ailen duymadiktan sonra herşey olur yapay kızlık yaptıra bilirsin canım istersen bilgi al yaotranlardan konu açıp
Evlenmek isteyen erkek sevismez düşüncesi nereden geliyor bilmiyorum. Cevremdeki cogu arkadasimin ustelik evlendikleri kisilerle evlenmeden cinsel hayatlari vardi, ayni evde yasayanlar da oldu.Konu sahibine degilde burdaki anne olan arkadaşlara soruyorum sızın kızınızın başına gelse ne yaparsınız benin iki kızım var allah korusun boyke bir durumla karşılaşırsam çok üzülürüm hani muhafazakarlık değil bu kaldırılmak kullanilmak çok kötü bir durum bu yüzden diyorum seven erkek evlenmek isteyen erkek böyle bise yapmaz ama sizler bana tepki gösterdiniz gerçi konu sahibi 24 yasinda bence ne istediğini bilecek yaşta bu kadar karalar bağlandı tuafff ben küçük yastaki kızlara uzuluyorummm çünkü onların aklı şu gibidir nere giderse oraya akar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?