Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kesınlıkle aldırırdım ama yanı hamıle kalana kadar aklın nerdeydı dıye düşünürüm ben bu tür insanlara,ailelerının ve özellıkle kendı onurlarını hiçe saymaktır bu durum bana göre.boyle ınsanları anlamıyorum.isteyen bırlıkte kalabılır ve ıstedıgını yaşayabılır bunu yargılamıyorum ama şu var hamıle kalana kadar bir sürü korunma yöntemi var,ertesi gün hapı var.sen Allah korur mantıgıyla ilişkiye girersen Allah seni zor korur.benımde bır arkadaşım var evlenmeden hamıle kaldı ve cocuktan 1 sene sonra falan ayrıldı.cocuk annesıne soyledi telefon açıp durumu anlattı sımdı çok zor günler geçiriyor.aldırmakta çözüm değil masum bır canı alıyorsun,çok büyük günah...
öncelikle allah korusun ben yazmıştım bi medyum kahve falına bakarak bana evlenmeden önce cinsel birliktelik yaşıcaksın demişti inanırmısınız günlerce uyku uyuyamadım insan o anki psikolojiyle napıcağı belli olmaz ben kendimi sizin yazdıklarınızla ve daha fazla dualara sığınarak toparlayabildim ki hala aslında toparlamadım hani bu sevdiğiniz olabilir bide bunun zorla olan bi birleşmeden olduğu düşünürseniz işte o zaman insan neler düşünür neler yapar allah korusun rabbim elini üzerimizden çekmesin inşşş ....
valla medyumun dedigini okurken heralde oluceksin falan dedi sandım :) evlenmeden once birliktelik yasayacaksın demesinin bu kadar korkutması ilginc geldi:) medyumda sapıkmıymıs ne nerden gelmiş aklına :)
yaşamadan kimse bilemez bence biraz daha sağduyulu olun arkadaşlar evlenirim doğururum o okadar kolay olmaz bence düşünsenize ya adamın planlarında evlilik yoksa ya aldırmaktan başka çareniz yoksa düşünün bi kere napardınız evet şimdi korunsaydı yada yapmasaydı diyor olabilirsiniz ama hiç bişey için büyük konuşmayın bence herşey bizler için...