Bekarken hamile kalsaydınız???

herkes öyle bişey yapsaydım korunurdum demiş ama korunurkende hamile kalan çok insan var
o zamanki durumuma ve konumuma bağlı aldırmam yada doğurmam :delphin:

kesınlıkle aldırırdım ama yanı hamıle kalana kadar aklın nerdeydı dıye düşünürüm ben bu tür insanlara,ailelerının ve özellıkle kendı onurlarını hiçe saymaktır bu durum bana göre.boyle ınsanları anlamıyorum.isteyen bırlıkte kalabılır ve ıstedıgını yaşayabılır bunu yargılamıyorum ama şu var hamıle kalana kadar bir sürü korunma yöntemi var,ertesi gün hapı var.sen Allah korur mantıgıyla ilişkiye girersen Allah seni zor korur.benımde bır arkadaşım var evlenmeden hamıle kaldı ve cocuktan 1 sene sonra falan ayrıldı.cocuk annesıne soyledi telefon açıp durumu anlattı sımdı çok zor günler geçiriyor.aldırmakta çözüm değil masum bır canı alıyorsun,çok büyük günah...

bu tip konular da benim asla başıma gelmez diye büyük konuşmayı sevmiyorum ben.evet ben böyle bişeyi yaşamam ama allah korusun bugün benim başıma gelmese de ilerde kız çocuğum olur onun başına gelir diye korkarım o yüzden büyük konuşmam da yargılamam da.zor bir durum o bebeği aldırmakta zor doğurmakta zor allah kimseye yaşatmasın

o kişyi gercekten seviyosam ki sevmiyosam zaten birlikte olmam
cocugu aldırmam ama karsımdaki insanı da ben hamileyim benimle evlen illaki diye zorlamam istemeyen adamı

evlenirdim bi tasla iki kus hem koca hem cocuk ayni anda
dilaremin dedigi gibi bide tüp bebek masrfi cikmazdi:lepi:

benim en yakın arkadaşımın başına geldi bu.. çok kötü günlerdi.. mecburen aldırdık.. sanki ben yaşadım o kötü anı.. Allah yaşatmasın, zor bişeydir muhtemelen ama alınması heralde mantıklı olan.. o anda yapacak başka bişe olmuyo acil evlenmek dışında..

kesınlıkle aldırırdım ama yanı hamıle kalana kadar aklın nerdeydı dıye düşünürüm ben bu tür insanlara,ailelerının ve özellıkle kendı onurlarını hiçe saymaktır bu durum bana göre.boyle ınsanları anlamıyorum.isteyen bırlıkte kalabılır ve ıstedıgını yaşayabılır bunu yargılamıyorum ama şu var hamıle kalana kadar bir sürü korunma yöntemi var,ertesi gün hapı var.sen Allah korur mantıgıyla ilişkiye girersen Allah seni zor korur.benımde bır arkadaşım var evlenmeden hamıle kaldı ve cocuktan 1 sene sonra falan ayrıldı.cocuk annesıne soyledi telefon açıp durumu anlattı sımdı çok zor günler geçiriyor.aldırmakta çözüm değil masum bır canı alıyorsun,çok büyük günah...

bir arkadaşım korunurken prezarvatifin patlaması sonucunda diğeri ise bakireydi ve sadece sürtünme yoluyla ilişkiye girerken ( ve o esnada doğum kontrol hapı kullanıyordu) hamile kaldı. dolayısıyla olacak olan olur. korunma yöntemlerine çok güvenmeyin. yerimseniben korunun tabi ama bekar da olsanız evli de her şeye hazırlıklı olun.

Son düzenleme:
bekarneken ilişkiye girmezdim girmedimdebuyrunnnnnnnnn
ha yapmadıkta ne oldu 4 senedır hastane tüp bebek ugrastık durduk
neyse becerdık sonunda:roflol::icecream:

Son düzenleme:
öncelikle allah korusun ben yazmıştım bi medyum kahve falına bakarak bana evlenmeden önce cinsel birliktelik yaşıcaksın demişti inanırmısınız günlerce uyku uyuyamadım insan o anki psikolojiyle napıcağı belli olmaz ben kendimi sizin yazdıklarınızla ve daha fazla dualara sığınarak toparlayabildim ki hala aslında toparlamadım hani bu sevdiğiniz olabilir bide bunun zorla olan bi birleşmeden olduğu düşünürseniz işte o zaman insan neler düşünür neler yapar allah korusun rabbim elini üzerimizden çekmesin inşşş ....

(konuyla alakası yok tamamen arkdaşın yorumuna yönelik)konyu şöyle bir okuyordum da yazmadan geçemiycem sanırım :1ninca: yaw madem o kadar dualar falan bişeyler allah korusunlar inşallahlar falan tamam hoş da geleceği Allahtan başka kimsenin bilmediği ve hiç bir zaman bilemeyeceği aklına gelmedi mi, medyumların bile :roflol: boşuna kaçırmışsın tatlı uykularını

valla medyumun dedigini okurken heralde oluceksin falan dedi sandım :) evlenmeden once birliktelik yasayacaksın demesinin bu kadar korkutması ilginc geldi:) medyumda sapıkmıymıs ne nerden gelmiş aklına :)

Valla evlenmemize daha çok zaman olduğundan hamile kalsam kesinlikle aldırırdım...
Aslında bebek aldırmaya karşıyım, ama dediğim gibi evliliğine daha zaman olanlar için ve evlenmek için şartları uymayanların tek çözüm yolu bu malesef...

valla medyumun dedigini okurken heralde oluceksin falan dedi sandım :) evlenmeden once birliktelik yasayacaksın demesinin bu kadar korkutması ilginc geldi:) medyumda sapıkmıymıs ne nerden gelmiş aklına :)

medyumun sözünü böyle uyku kaçırıcak kadar ciddiye almak zaten beni benden aldı, hadi bunu yapan çok insan var da cümlenin sonunda rabbim elini üzerimizden çekmesin diyeni de ilk defa görüyorum delikafadulden

evlenme tarihini one ceker evlenirdim..oldu ki evlenmedik aldiramazdim..ailemin yada etrafin ne diyecegi,Allahin yarattigi bir cani almama engel olamazdi.dogurabilmek icin her turlu plani yapardim..yasam sebebime baska bir sebep daha eklenirdi diye dusunuyorum.

ben aldırmak istemezdim fakat toplum korkusundan zorunlu aldırırdım...ama asla da unutamazdım vicdan azabı ceker ve üzülürdüm hesaplar yapardım yaşasa su yaşta olurdu gibi.Allah kimseye yaşatmasın cok zor bi durum

büyük konuşmamak gerek ama, kendi ayaklarının üzerinde duramayan biri olsaydım, ve hayatta çocuktan önce yapmak istediklerim olsaydı, çok üzülsem de aldırırdım. Ama bu düşüncem karşımdaki erkeğin yaklaşımına göre de değişir çünkü bebek onun da çocuğu.

bende çoğu kişi gibi aldırmazdım yazmak isterdim ama. ben aldırırdım başka seçimim olamazdı o durumda..

Son düzenleme:
evlenmeme daha var yani hamile kalsaydım aldırmak zorunda kalırdım malesef :((
ama bi yanım kıyamaz yaa :S
aceleyle evlenipte işimin aceleye gelmesini sevmem...

yaşamadan kimse bilemez bence biraz daha sağduyulu olun arkadaşlar evlenirim doğururum o okadar kolay olmaz bence düşünsenize ya adamın planlarında evlilik yoksa ya aldırmaktan başka çareniz yoksa düşünün bi kere napardınız evet şimdi korunsaydı yada yapmasaydı diyor olabilirsiniz ama hiç bişey için büyük konuşmayın bence herşey bizler için...

yaşamadan kimse bilemez bence biraz daha sağduyulu olun arkadaşlar evlenirim doğururum o okadar kolay olmaz bence düşünsenize ya adamın planlarında evlilik yoksa ya aldırmaktan başka çareniz yoksa düşünün bi kere napardınız evet şimdi korunsaydı yada yapmasaydı diyor olabilirsiniz ama hiç bişey için büyük konuşmayın bence herşey bizler için...

Planında evllik olmayan bir adamla beraber olmazdım:olmaz:
Büyük konuşmamak lazım evet ama yaşarken de dikkat etmek lazım, hayat insana bu hatayı yaptın ama cahildin, büyük konuşmadın şimdi tekrar yaşayabilirsin diye bir seçenek sunmuyor.akannehir

Back
X