Bekarken hamile kalsaydınız???

Kürtaja karşıyım aslında o yüzden böyle birşeyin olmaması için elimden gelen herşeyi yaparım yine de olduysa evlenirim tabi ki lakin bu zorla değil karşı tarafın bunu gerçekten istediğini bilmeliiym eğer istemiyorsa ve şartlarım el veriyosa ben bakabileceksem doğururum ama ben ona bakamayacaksam onun ihtiyaçlarını maddi manevi karşılayamacaksam ahh yavrum babasız yavrum diye dövünüp çocuğun ilerde ki hayatını da berbat etmektense aldırırım. Burda düşüneceğim şey kendim değil bebeğim olur.

Herşeyin zamanında ve yerinde yapılması yada yaşanması kanısındayım
arkamızdan atlı mı? kovalıyor bekarken hamile kalacak kadarkafamçokkarıştı

Dizi senaryolarında hiç mi? görmedik...
daha gecen geniş ailede böyle durum vardı.
kız hamile adam evlenmem diyo al sana kaya :bbo:
kız kıvrım kıvrım kıvranıyor...:hulya:

kenci acimdan dusunursem uzulerek cevap veriyorum ama sanirim bebegi aldirirdim mafoldumben cunku yasim bebek sahibi olmak icin kucuk bence...hem hamile kaldim diye de evlenmek istemezdim acaba esim olacak kisi beni sevmiyor da bebek icin mi evleniyor diye dusunurdum sanirim. ya genclerin bu konuya cok dikkat etmesi gerekiyor.eger bir iliski yasiyorsaniz korunun yani cok mu zor? korunmadiysaniz da ertesi gun hapi denen bir sey var...neden insanlara korunmak zor gelir? neden sonradan olacaklari dusunmeden, hamile kalirim diye korkmadan korunmazlar anlayamadim gitti...

Son düzenleme:
benim başıma böyle birşey gelmedi şükürler olsun.
çocuğu aldırmak çok acı olsa gerek bir can sonuçta ve senin... peki ya adam aldırıcaz derse? işte asıl yıkım o zmn olur. ki bence erkeklerin çoğu bunu söyler.
gerçi sırf bu yüzden de evlenilir mi hayat geçirceksin o adamla o da ayrı tartışma konusu.
allah kimsenin başına vermesin.

Öyle bir ihtimalim olamazdı ki seçimim olsun.
Çünkü babamla kardeşim vururdu arkasını düşünmeden.
Çok şükür böyle bir hatayı yapmadım, dilerim kimsede yapmasın...
Herşey vaktiyle güzel (bence)...

Son düzenleme:
türk toplumunun kaldırabileceği bir durum değil,bekar anne olmak çok zor. sağlıklı bir birey olmayacaktır doğan çocuk, ona sıcak, anneli, babalı bir yuva kurulamayacaksa eğer doğmaması daha iyi bence. doğurmak daha büyük günah olurdu gibi geliyor bana.

evlenmeden önce yaşanan bir takım ilişkilere karşıyım
herşeyin zamanında ve yerinde yaşanması taraftarıyım
diyen arkadaşlara katılıyorum
ama yinede büyük konuşmamak gerekiyor sanırım
Allah kimseye istemediği birşeyi zorla yaşatmasın

evliliğimin 8.ayında vajinismustan kurtuldum.böyle bi belayla uğraşmaktansa hamile kalıp evlenmeyi tercih ederdim.Allah kimseyi böle bi sıkıntıyla denemesin.

Yaşam sartlarım önemli. ama büyük ihtimal sevdigim adamdan oldugu ıcın dogururdum bunun ıcın cabalardım. kürtaja bir cana kıymaya karsıyım o durum en son dusunecegım sey olurdu. o noktaya gelmemek ıcın herseyı ölçüp biçerdim..

Allah korusun .. Öyle birseyin basıma gelmemesi icin elimden geleni yapardım ama tutki oldu .. İsler sarpa sarardı cünkü aileme ne derdiimm?? Mesela vermediler yada erken dediler ayıkla pirincin tasını iste o zaman .. Aldırmaktan baska care kalmıyor sanki ..

ağlaya ağlaya BeBeğimi aldırırdım.. ölürdüm kahrımdan, mahvolurdum, keşke Başka bi ülkede yaşasaydım da Evlenmeden BeBeğimi doğuraBilseydim diye isyan ederdim, anneme anlatırdım, anneme her şeyimi anlatırım.. ama sevgilimle evleneBilme GiBi bi durumumuz yok şuan.. o hala okuyor, Ben atanamadım.. Ben atanmış olsaydım Bi şekilde evlenirdik ama, sevgilim de kıyamazdı BeBeğimize eminim.. Beni o masaya yatarken görse kahrından ölür o da.. ama ikimiz de ağlaya ağlaya BeBeğimizi öldürürdük.. ne acı değil mi.. keşke Bi çıkar yol olsa.. umarım en kısa zamanda ayaklarımızın üzerinde duraBiliriz, evlenip o yüce duyguyu tadarız.. ama Bu durumu yaşamamak için korunmak gerek, her türlü önlemini almak gerek, yoksa insanın canından can koparmak çook feci Bir travmadır..

allah korusun gercekten
evlenmeden önce böyle seylerin olmasina karsiyim
ama asla büyük konusamam
basima gelse napardim bilmiyorum
aldirmak cok büyük günah ama ya aldirirdim
yada evlenirdim,
bunu suan bilemiyorum..

Çok şükür , böyle bir durumu yaratacak pozisyona fırsat wermedim :Saruboceq:

Ewliyken bile bebek hayali bazen korkutabiliyor ki ,bekarken bu durumları yaşayanların halini tahayyül edemiyorum . Allah bu gibi durumlara düşürmesin kimseyi inşaallah ...

benim bi akrabam ın sevgilisi var dı kız 3 yasındaydı ama sanki 17 18gibi gözüküyordu bunlar birlikte olmuslar bizim kuzen kızın yakın arkadasıyla takılmaya baslayınca ayrılmıslar cocukluk iste kız hamile kalmıs söylememiş bizim kuzene ailesindnde saklmıs gelişme cagında falan diye bi de bol kıyafetler giymiş daha 8sınıf bitmiş karın agrısından sanmıslar hastaneye gttrmüşler bi bakmıslarki kızları dogum yapıyo sonra kız kucagında bebek yanında annesi geldiler bizimkilere herkes sok oldu tabi daha askerligini bile yamamıstı kuzenim 14 yasında evlendiler simdi kızları 8.sınıfa gidiyo hayat iste...

en güzeli evlilik gecesini beklemek ama diyelimki oldu o kişiyi seviyorsak oda seviyorsa evlenilmeli tabiki. . eger evlilik olmayacakcada bebek kesinlikle doğmalı . kürtaj bence cinayet karşıyım

Son düzenleme:
Böyle bir durum şu çağda olmamalı herkes her şeyi biliyor her şeye ulaşmak artık kolay korunun be kardeşim başka bir yerinizle değil beyninizle de düşünün biraz derim ben böyle bir durumda olan birine çünkü anlamıyorum ben böyle bir duruma düşünleri. Elbette kimseye evlilik öncesi beraberlik yaşadı diye bir şey diyemeyiz o kişisel bir tercih ama böyle hamilelik filan duyunca kızıyorum ben açıkçası.

Son düzenleme:
Bana cocuklugumdan berı örf edetim ve nerde yaşadıgım öyle ıyı empoze edıldıkı boyle bır hataya asla düşmezdim.Düşmedimde zaten!​

Back
X