Bekarlığa Vedaymış

Yani gerçekten çok heveslenmişse bile madem samimi arkadaşlarsınız, insan bir sorar. Burda yapsam nasıl olur, gelebilir misiniz diye. Siz de farklı şeyler önerirsiniz; evde yapalım daha ucuz olur, daha rahat oluruz vs vs. Samimi arkadaşlarına karşı böyle emrivaki yapması sinir bozucu.

Bekarlığa veda yapılırda böyle değil. Arkadaşınız epey akıllıymış. Bende yaptım ve gece sonunda tüm masrafı ben ödedim. Olması gerekende bu.

++++
Insanlari davet diyorsan parayi da odemelisin. Sonuc olarak bekarliga veda=kina gecesinin ABD usulu:) Hem kina hem bekarliga veda zaten cok da mantikli gelmadi bana ama madem bir organizasyon var ortada davetlilere para odetmek sacma.

Madem parasini davetlilerden alicaksin ne anladım ben o işten yapma parti daha iyi

Reactions: KV_
Buda yeni adet heralde, evlenen arkadaşlarımız nikahlarından sonra eğlence yaptılar, ee iyi güzel davetliyiz ama giriş ücretli eşimde bende kendimiz için ayrı ayrı ücret ödeyeceğiz ve birde orda bişe içersek onuda ödeyeceğiz :) hayatımda duyduğum en saçma davetti, tabiki gitmedik :)

Yapmasın.Kendisi çok gitmiş sanırım böyle paralı veda partisine.Hem masraf yapmasın hem üstüne takıları alsın.Parası yoksa yapmayıversin.Bence de uygun bir dille açıkla gelemeyecegim de...Emrivaki yapamasın bir daha.

Menüye mi istiyo bu parayı, sanmam, mekan parasını da kitleyecek misafirlere ben öyle anladım, çünkü hiltonda falan değilse bi menü 140 tl değildir yani,mekan benden menü sizden dese hadi onu bile anlayabilirim ama bu kişi maliyeti (menü artı mekan) gelmesi muhtemel kisi sayısına bölmüş 140ı bulmuş

Bekarlığa veda partisini kızın arkadaşları organize eder, kızı çağırırlar. Sizin arkadaşınız yanlış anlamış durumu, kendisi ayarlamış. Vala beni nikahımın olduğu akşam yaka paça alıp götürdüler, sabaha kadar eğlendik 5 kuruş ödemeden çıktım. Arkadaşlar isterse yapar, gönülden gelecek bir şey. ben kendime bekarlığa veda partisi yaptım şu kadar ödeyeceksiniz olmaz.

Bu tür şeyler davet değil midir. Çok şaşırdım :) ayrıca ayıp geldi. Sanırım ben de gitmezdimm.

Fix menü için kötü değil fiyat. Cahide'de filan hafta içi bile 200ün üstünde oluyor kişibaşı. O yüzden mekan kapatma parası kitlememiştir hatta mekan kapatmamıştır ama ayıp yine de illa gelin para ödeyin diye tutturmak.

Cahide nedir bilmiyorum ama bendeniz ankarada 2 kere fasıla giderim o paraya

Bu yeni moda düğün sonrası kutlamaları da bu usul yapılıyor, bana çok çirkin geliyor. Hem misafir çağırıp hem hesap ödettirmek benim gibi eski modellere göre değil. Param yoksa yapmam o eğlenceyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…