Bunu karşılayamayacağınızı söyleyin kendisine. Eğer sizin orda olmanızı çok istiyorsa kendisi karşılayabilir belki.Hanımlar merhaba, samimi bir arkadaş grubumuz var.
Bu arkadaşlardan bir tanesi evleniyor. Ve bekarlığa veda partisi yapıcak. Bugün mesaj atmış kişi başı 140 liraymış.Gelmeyene küserim mutlaka bekliyorum falan dedi. Bi kere bu şekilde ücret istemesi çok itici geldi,bu işin adabı bu mudur ben mi yanlış düşündüm.Ve ayrıca kına gecesi de yapıcak,düğün de zaten takımızı takıcaz. Daha kıyafeti saçı başı da var.Makul bi fiyat olsa hadi neyse diyim ama daha bugün çok beğendim bi çantayı aynı fiyata çok diye almadım. Millet evleniyor diye ben niye bu kadar masrafa girmek zorundayım anlamıyorum. Kısacası gitmesem ayıp olur mu ya yanlış mı düşünüyorum
Menüye mi istiyo bu parayı, sanmam, mekan parasını da kitleyecek misafirlere ben öyle anladım, çünkü hiltonda falan değilse bi menü 140 tl değildir yani,mekan benden menü sizden dese hadi onu bile anlayabilirim ama bu kişi maliyeti (menü artı mekan) gelmesi muhtemel kisi sayısına bölmüş 140ı bulmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?