Para ödetmesi saçma olmuş. İstiyorsa 40 gün eğlence yapsın ama bunun parasını misafirlere ödeterek değil. Arkadaşınız özeniyor ama özençlerini karşılayacak bütçesi yok.++++
Insanlari davet diyorsan parayi da odemelisin. Sonuc olarak bekarliga veda=kina gecesinin ABD usulu:) Hem kina hem bekarliga veda zaten cok da mantikli gelmadi bana ama madem bir organizasyon var ortada davetlilere para odetmek sacma.
BrBenn olsam gidersem de pazarlık yaparımHem gelmeyene kirilirim hem de 140 lira getir denir mi yaa. Eğer böyle bi durum varsa, ki aşırı sacma, gelebilen gelsin gelirseniz sevinirim falan desin mecbur etmek cok itici
Ahahhahaha mantikliymis. Mesela 100 lira da anlasirsak neden olmasin de :)Brn olsam gidersem de pazarlık yaparım
Para brnim değil mi?
Ben nişanda bile yakın arkadaşlarımı evlerinden arabayla aldırmayı düşündüm. Şimdi bunu duyunca düğünde beni salona zeplinle getirmelerini isteyebilirim artık.Bu yeni moda düğün sonrası kutlamaları da bu usul yapılıyor, bana çok çirkin geliyor. Hem misafir çağırıp hem hesap ödettirmek benim gibi eski modellere göre değil. Param yoksa yapmam o eğlenceyi.
Ahahhahaha mantikliymis. Mesela 100 lira da anlasirsak neden olmasin de :)
Taksit sor.Ahahhahaha mantikliymis. Mesela 100 lira da anlasirsak neden olmasin de :)
Kinaya düğüne gideceksem buna gitmezdim şahsen, çok gereksiz.Hanımlar merhaba, samimi bir arkadaş grubumuz var.
Bu arkadaşlardan bir tanesi evleniyor. Ve bekarlığa veda partisi yapıcak. Bugün mesaj atmış kişi başı 140 liraymış.Gelmeyene küserim mutlaka bekliyorum falan dedi. Bi kere bu şekilde ücret istemesi çok itici geldi,bu işin adabı bu mudur ben mi yanlış düşündüm.Ve ayrıca kına gecesi de yapıcak,düğün de zaten takımızı takıcaz. Daha kıyafeti saçı başı da var.Makul bi fiyat olsa hadi neyse diyim ama daha bugün çok beğendim bi çantayı aynı fiyata çok diye almadım. Millet evleniyor diye ben niye bu kadar masrafa girmek zorundayım anlamıyorum. Kısacası gitmesem ayıp olur mu ya yanlış mı düşünüyorum
Ay nikahtan sonra yemek verirler, yemeğe gelecekler kişi başı şu kadar derler.Hanımlar merhaba, samimi bir arkadaş grubumuz var.
Bu arkadaşlardan bir tanesi evleniyor. Ve bekarlığa veda partisi yapıcak. Bugün mesaj atmış kişi başı 140 liraymış.Gelmeyene küserim mutlaka bekliyorum falan dedi. Bi kere bu şekilde ücret istemesi çok itici geldi,bu işin adabı bu mudur ben mi yanlış düşündüm.Ve ayrıca kına gecesi de yapıcak,düğün de zaten takımızı takıcaz. Daha kıyafeti saçı başı da var.Makul bi fiyat olsa hadi neyse diyim ama daha bugün çok beğendim bi çantayı aynı fiyata çok diye almadım. Millet evleniyor diye ben niye bu kadar masrafa girmek zorundayım anlamıyorum. Kısacası gitmesem ayıp olur mu ya yanlış mı düşünüyorum
Ben İzmir'de yaşadım bir dönem. Ay orda düğünü böyle yapıyorlar. Meyhane gibi bir yerle anlaşıyor gelin damat. Gündüz nikaha gidiyorsunuz, akşam da fix menünün parasını cebinizden ödeyip (ayrıca takısını takan da var takmayan da var) düğüne katiliyorsunuz. Başta şaşırıyordum birkaç kez olunca alıştım mecbur. Hele bir kez isyerinden bi arkadaş evlenmişti. Hani biz ev görmeye hayırlı olsuna gideriz ya hediyemizi alıp. İnanır mısın 5 hanım tanıdık toplanıp beşi bir borcam götürmüştü geline.E iyi madem düğün salonunun parasınıda aranızda bölüştürseydi. İlk defa duyuyorum böyle bir şeyi.
Bekarlığa veda partisini kızın arkadaşları organize eder, kızı çağırırlar. Sizin arkadaşınız yanlış anlamış durumu, kendisi ayarlamış. Vala beni nikahımın olduğu akşam yaka paça alıp götürdüler, sabaha kadar eğlendik 5 kuruş ödemeden çıktım. Arkadaşlar isterse yapar, gönülden gelecek bir şey. ben kendime bekarlığa veda partisi yaptım şu kadar ödeyeceksiniz olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?