Bekarlığa Vedaymış

Bu artık İstanbul’da gelenek gibi birşey. Eğlence mekanında yapıyorsa cahide gibi isteyebilir ama sizin de gitmeme hakkınız var tabi, gönül koyarsa o zaman düşüncesiz diyebiliriz

Sonra ne oldu? İptal mı üç beş kişiyle mı yapildi

Keşke düğünü misafirlere yıksaydım

Bekarlığa veda normalde kızın arkadaşlarının organize ettiği bir partidir. Katılan kişiler bölüşür, gelinin hesabı da ödenir yani...

Ama arkadaşınız hem kendim organize edeyim hem de gelenlere ödeteyim demiş. Normali bu değil tabi ki...

Arkadaşlığa veda partisi
Gitmeyene gönül koyacakmış :))
Özenip alıyoruz tamam da olmuyor işte üstümüze, bizim kültürde kına gecesi zaten bekarlık veda gibi bişey (sanki zenne oynatıp gay barlarda final atıp erkek mankenlerden servis alacaksınız, yak Kınayı at göbeği kafi be)

Bunalmış olabilirsiniz, haksız da sayılmazsınız. İnsanlar bu tarz dönemlerde abartılı heveslerin içine girebiliyorlar, üstelik çevrelerindeki herkesten de bu hevesi paylaşmasını bekliyorlar. Yorucu ve masraflı oldugunu kabul ediyorum.

Ama evlenecek kişi değer verdiğiniz ve verdiğiniz değerin karşılığını gördüğünüz bi arkadaşınızsa kendi zevklerinizden (gece hayatından ya da içkiden hoşlanmamanız gibi) ziyade onun ne istediğiyle ilgilenmeniz ve elinizden geldiğince uyum saglamanız gerekir diye düsünüyorum. Kendinizi onun yerine koyun, kesinlikle saçma ama içten ve coşkulu bi ruh halinde olduğunuzu ve sevdiginiz herkesi yanınızda istediginizi düsünün anlayacaksınız. Neticede bu onun özel günü ve o nasıl istiyorsa öyle kutlanmalı.

Sizi davet ederek incelik göstermiş, siz de imkanınız varsa icabet edersiniz ve gerekli mi gereksiz mi diye düsünmez doya doya eglenirsiniz.

İmkanınız hic yoksa da usulünce param yok dersiniz. Gökten inmedi bu insan, sizin dostunuz. Ne kadar maaş alıyorsunuz, nerelere harcıyorsunuz biliyo neticede, yoktan anlaması gerekir.

Cokk sacma ya olmadı dügün masrafınıda siz verin

Düğün yemeğinde bile hesap geliyor , yiyosun içiyosun sonra ödüyorsun adı da düğün yemeği.

tam bir sacmalik

Benimde esimin universite arkadasi nikah yapti ve nikahtan sonra bostancida luks sayulabilecek bir mekanda parti verdiler fakat kisi basi 175 tl ve gelen jendi odeyecekti ...herkes tabiki sok oldu yani sen eglenicen biz para verecegiz...ayrica takimizida aldik...sadece nikaha katildik ceyregimizi taktik...ve ciktik...giden olmus ama sadece 3 kisi o da essiz tabiki bekar olanlar...
Banada cok sacma geliyor,dugun salonunu resmen bedavaya getirmek gibi birsey bu
Simdi moda ildu galiba cok duyuyorum ve sacma buluyirum acikcasi..
Sizde durumunuzun musait olmadigini kina ve dugunde goruseceginizi soyleyin

Bekarliga veda kismi erkeklere ozel degilmiydi ya. Kadinlar kina yapar benim bildigim.. son bir kac gundur okudugum konulara gore millet evlenmeye ve dogurmaya sponsor ariyor

Cahide nedir bilmiyorum ama bendeniz ankarada 2 kere fasıla giderim o paraya
Ankara’da nerde 70-100 lira fasil ? Yemegi kaliteli olan sinirsiz fix 120-180 arasi her yerde. Mezesi lezzetli ucuz yerler varsa oneri alabilirim. Rifki, kalispera, rakici, the fasıl benim bildiklerim

Ankara’da nerde 70-100 lira fasil ? Yemegi kaliteli olan sinirsiz fix 120-180 arasi her yerde. Mezesi lezzetli ucuz yerler varsa oneri alabilirim. Rifki, kalispera, rakici, the fasıl benim bildiklerim

Nazende diye bi mekana gidiyorum ben, bendeniz dememim sebebi orda tanıdıklarımın olması

Cok sacma.. hicte gitmem.

Çok saçma ya. O bekarlığa veda edecek diye siz niye paralarınıza veda ediyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…