Bekarlık günlerinizden en çok neyi özlüyorsunuz?

işen dönünce yemek yiyip uzanmayı...uyumayı..bir arkadaş daha yazmış ona katılıyorum sorumluluk almamayı..çocuk olunca ve işten çıkıp evde oturunca biraz zor oluyor ...

uyumayı uyumayı ve tekrar uyumay bak 15 aylık oglum var hala ayaktayız sabaha karsı 6 da uyuyor 3 saat sonra kalkıyoruz ne guxzel degılmı

neler özlenmiyorki..pazar sabahı uyandığımda annem tarafında hazırlanmış enfes kahvaltı ütülenip elbise dolabına asılmış kıyafetler..akşama yenen siparişli yemeler (anneme tl de söylerdim) tatil günleri erkenden spora gitmeler alışverişler kız arkadaşlarla gezmeler hafta sonu turları bisiklete binmek atlı spor kulubünde atlarla vakit geçirmek en çok eşimle çıkarken giderdik ..ama yavrum doğduğundan beri hayatımızn en özel ve gzel günlerini yaşıyorum aradada eskileri böyle açılan konulara yazarak yad ediyorum

nişanlıyım ve 9 gün sonra nikahım var...

özleyeceğim tek şey cvvp vermeden hesap vermeden tatile gtmek dışarı çıkmak gezmek tozmak alışveriş yapmak gereksizce aklıma estikçe bütün köpekleri doyasıya sevip şımartmak olurdu...

ama iyi ki evleniyorum iyi ki aşığım geceleri huzurla bir omuzda uyumakyemeğimi yedirip saçımı okşaması uçan balonlar beni sevindirmesi hoşuma gidiyor

Bekarlık günlerimden en çok kayınvalidesiz geçirdiğim yılları özlüyorum. Ne mutlu ne mesut günlermiş Allah'ım ne günahım vardıda bu kadını yolladın bana. Sayesinde hayatımız yılan hikayesine döndü. Hergün başka sorun, hergün başka problem. :a015:

Son düzenleme:
ben bekarlığımı hiç özlemiyorum çünkü,bekarken yapmak isteyip maalesef yapamadığım(aile baskısı yüzünden)herşeyi evlenince yaptım.Evlilik benim için özgürlük........istediğim zaman istediğim yere gidebilmek.... bekarken, arkadaşlarımla gezmeyi,onlarda kalıp sabaha kadar sohbet etmeyi çok isterdim.Evlenince bunu yapabildim.Sabahlara kadar sohbet etmek düşündüğümden çok daha güzelmiş.Ben evliliği seviyorumkaydirigubbakcemile3 yaşasın evlilik yaşasın özgürlük:lepi:

ev ısı yapmamayı,cocuk sorumlulugunun olmamasını(cocuk buyutmek cok buyuk sorumlulukmus)arkadaslarımla bulusmayı,sevgılımle bulusmayı(gercı sımdı esım oldu ama sevgılılık heyecanı gıbı olmuyor),para hesabı yapmamayı ılk aklıma gelenler bunlar

:çok üzgünüm: ne yaniii evlenince kocama " beni akşam yemeğine bekleme canım, ben kızlarla bi kahve içip karnımı doyurup öle gelirim " diyemicem mi?
ya da "offf kocacııım hiç halim yok valla bi zahmet yemeği yapsan sofrayı hazırlasan... "da diyemicem sanırım.... senağlama
Pazar sabahları biras daha fazla uyuyayım diye annecim gibi parmaklarının üstüne basa basa kahvaltı da hazırlanmaz...:1no2:
pekii beni işe giderken kocacım uğurlar mı camdan bakıp bana el sallar mı annem gibi... hadi karıcım hayırlı günlerin olsun Allaha emanet ol... der mi?
Ama bunların hepsini ve daha daha daha fazlasını anneciğim bana yapıyooooooo senağlamasenağlama ama ben ağlarııım kiiiiiisenağlama

kaynana,kayinbaba derdimin olmamasini..
arkadaslarimin bende kalip benimde onlarda kalip sabahlara kadar muhabbetlerimizi...
ev isi,ne pisirsem telasimin olmamasini...
ama yinede evliligi cok seviyorummmmhihoyyyt

kafama göre çıkıp İstanbul'un en sevdiğim yerlerini gezmeyi özledim senağlama
eşim kalabalık yerlere gitmeyi trafiğe girmeyi pek sevmiyor
o yüzden 6 - 7 ayda bir belki gidebiliyoruz o da belki bütün gün direksiyon başında çalıştığından trafikle boğuştuğundan dinleneceği günler trafikte olmaktan hoşlanmıyor
anlıyorum onu anlayış göstermeye çalışıyorum ama ben iş ve ev arasında sıkışıp kaldığımdan
bazen çok ihtiyacım oluyor Ortaköy'e Beşiktaş'a Beyoğlu'na Kadıköy'e Bahariye'ye Bakırköy'e
gidip yürümeye etrafı gezerken kafamı dağıtmaya Çok üzgünüm çoook

kafama göre kimseye ordayım burdayım diye hesap vermeden gecelerin dibine vurduğum sabahlara kadar sokaklarda gezdiğim geceleri özlüyorum
bazen ama bazen
diğer ev işiymiş ütüymüş temizlikmiş yemekmiş kafama göre takılabiliyorum çünkümirmirmirmir
hatta kocacıgıma bile yaptırıyorumkaydirigubbakcemile3
haa bide düşünmeden cebimdeki parayı son kuruşuna kadar harcamayı özledimbenneyaptımki

Sorumsuzlugmu özledim...
Yanlizligmi özledim...
Okul günlerimi özledim...
O zamanki dostluklarimi özledim..
Arkadaslarimla olan güzel sohbetleri özledim...
Gülmekten yerlere yattigmiz günleri özledim...
Sadece kendim icin yasamayi özledim...
Canimin istedigni yapmayi özeldim ve en cokta

Basimda esen kavak yellerini özledim..:çok üzgünüm:

valla kızlar bende kayınvaldesiz olan günlerimi çok özledimmmmmmmmm kesinlikle başka özlemim yokkaydirigubbakcemile3hihoyyyt

O kadar çok seyi ozledim ki hangi birini anlatsam...

Tek kelimeyle Ozgurlugumu çok ozledim

Annemle aksam kahve keyfimizi ozledim, babacigimla uzun uzun sohbetlerimizi ozledim
Istedigim saatte istedigim filme bakmayi ozledim
Hazir yemege konmayi ozledim
Istedigim saatte dusumu rahatlikla almayi ozledim
Odami, yatagimi ozledim
Morelim bozuk iken, bir koseye çekilip sessizce kitap okumayi ozledim
Hastayken, basimda biri tantana etmeden uyumayi çok ozledim
herseyi ozledim herseyi herseyi

Istedigim saatte cikip istedigim sekilde keyf yapmayi ozledim,
Istedigim saatte cikip arkadaslarla eglenmeyi ozledim,
Arkadaslarla beraber kalip sabaha kadar keyf yapmayi ozledim,
Ablamla istedigim zaman beraber olup eglenmeyi ve haftada bir film keyfimizi ozledim,
Kazandigim parayi
istedigim gibi hesap kitap etmeden car cur etmeyi ozledim.
Eski yasadigim yeri ozledim, isimi ozledim, kucuk cocuk gibi nazlanmayi ozledim,
ve sorumsuz sekilde hayati yasamayi ozledim..

bekarlık günlerimden en çok hafta sonları 11e kadar uyuyup babamın en son dayanamayıp gelip yatakta yüzüme su dökmesini gıdıklamasını sonrada beni sırtına alıp kahvaltı masasına oturtmasını özledim.....mirmirmirmir

Aslında en mutlu zamanlarımı evlendikten sonra yaşadım ama bekarlığımdan zayıf olmayı yemek yemeği özledim evlenmeden önce 40 kiloydum ve hiç bir şekilde kilo alamıyordum kilo alabilmek için gece yarıları kalkar karnımı tıkabasa doldururdum şimdi aman kilo alıcam diye tatlının tadını bile unuttum sayılır kilo verebilmek için her şeyi yapabilecek duruma geldim çünkü evlendikten sonra 18 kilo aldımm çook şişman değilim 1,60 boyum 58 kilom ama zayıf olmayı tercih ederim

annemle gece sohbetlerimizi özledim.kafama göre uyumayı özledım..ıstediğim kadar gezmeyı özledım..arkadaslarımla kalmayı özledim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…