+1Bekar bir kadin bu islerin kismet oldugunun farkina varsin
Evliligi bu kadar kafasina takmasin
Kendi olsun kendi gibi davransin
Bi de evli adama gelin beraber yiyelim demesin,evli erkegi doyuracak bir karisi var unutmasin
Hayır ortam ve eşler bunu kaldıracaksa bu samimiyet olur ki onun oluşması da zaman alır, ama bu kadar korkarken ve o samimiyet oluşmamışken bunu yapmak da neyin cesareti sorarlar yani...Bekar bir kadin bu islerin kismet oldugunun farkina varsin
Bi de evli adama gelin beraber yiyelim demesin,evli erkegi doyuracak bir karisi var unutmasin
Bekar insan evine gidemeyecskti ondan teklif ettim yoksa esiyle oturacagina benimle otursun derdinde degilimBekar bir kadin bu islerin kismet oldugunun farkina varsin
Siz nasıl düşünürseniz bu çevrenizdekilere geçer.
Bekar insan evine gidemeyecskti ondan teklif ettim yoksa esiyle oturacagina benimle otursun derdinde degilim
Soyle diyeyim yalniz teklif etmedim arkadaslarla diye yazdim orda erkek arkadaslarda vardi kadın arkadaslarda vardi zaten evli bi insanla basbasa birseyler yiyelim gibi bi teklifte bulunmanin uygun olmadigini nilecsk yastayimEvli erkeğe gel yemek yiyelim beklerim gibi şeyler yazarsaniz,ben de yanlış anlarım elalem olarak dedikodunu yaparım,ince çizgi var onu koru gerisi hallolur Allah in izniyle.
Illa altinda birsey aramak istiyorsaniz buyrun diyecek lafimSiz fazladan bir seyler getirdiniz diyelim
Benim bildigim ofistekilerle yenir
Ondan sonra bir tabakta orda bulunmayan adama ayrilir gelince verilir ..
Her seye bu kadar imtimam gosteriyorsaniz! Mesaj atmamaniz gerektigini bilirdiniz
Ortamdan kastiniz ne bilmiyorum ama yogunlukta erkeklerin bulundugu bir ortam diyeyimNasıl bir ortamda yaşıyorsun ben merak ettim
Anladım ondan büyük ihtimal belki de cevrede dikkat çekiyorsunuz onun da etkisi olabilirOrtamdan kastiniz ne bilmiyorum ama yogunlukta erkeklerin bulundugu bir ortam diyeyim
Kadın arkadaslarda var ama zaten sayi olarakta azlar ve ben ortama sonradan katildim sanki bir gruplasma var gibi duruyor ilk zamsnlar belki aralarinda yer edinirim diye dusundum cabaladim benimle konusmuyorlar değiller ama mesafeliler devamli erkeklerlede takilmak yanlis anlasilir diye bi basima kalmis gibi hissediyorumAnladım ondan büyük ihtimal belki de cevrede dikkat çekiyorsunuz onun da etkisi olabilir
Canımsın.Soyle diyeyim yalniz teklif etmedim arkadaslarla diye yazdim orda erkek arkadaslarda vardi kadın arkadaslarda vardi zaten evli bi insanla basbasa birseyler yiyelim gibi bi teklifte bulunmanin uygun olmadigini nilecsk yastayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?