Bekarlık İlleti

Dkyyyy

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2017
40
6
1
36
Biliyorum bi cogunuz basligi gorunce kesin yine şu yastayim evde kaldim tarzinda bir konu diye dusunerek bakti yada o sekilde dusunup konuyu okumadi

Evet bende 29 yasinda evlenemeyenler uzulenler taifesindenim ama asıl sorun evlenememek degil bekarligim yuzunde toplum icinde elimi kolumu nereye koyacagimi bilememek toplumun benim yasindaki her bekar kadının karsi cinsi potansiyel koca olarak gordugunu dusunmesi ve boyle bi dolu dert lütfen abartiyor demeyin kulaklarimla duydugum gozlerimle gorduklerimden dolayi boyle düşünüyorum.

Ise baslayali bir sure oldu ama hala kendimi rahat hissedemiyorum evlilerle konussam yanlis anlasilma olmaz diye dusunurken cevremdeki bir cok evli kadının sanki her bekar kadinin kocalarina baktigi dusunmesi

Bekarlarla konussam erkek egosuyla kendisine pay cikaran erkekler kendisinden hoslandigimi dusundugu yetmezmis gibi birde bunu badkalarina dillendiren

Karsi cinsle muhabbt ederken hemcibslerinin dedikodusuna maruz kalma korkusu

Tukendim hanımlar yemin ederim cok kotu tükendim

Insanlarla konusmaya cekinir oldum
Gecenlerde ise gelirken birseyler getirdim birde mesaiye kaldigi icin is yerinde kalan evli bir erkek arkadas vardi biraz fazla birseyler getirdim belki arkadasta yer diye

Aradim uyuyodu diye mesaj attim arkadaslarla kahvalti yapiyoruz birseyler yemediyseniz bekleriz diye o gune kadar her gun ilk saatlerinde durumuma bakan kisi o gunden sonra bakmaz oldu
Icim icimi kemiriyor acaba yanlis mi anladi diye

Yine gecenlerde bi erkek arkadas benim yemege cikmami beklemis haberim yok arkadaslar yalniz cikacagimi biliyor onunla ayni masada gorduklerinde yine icime öküz oturdu kesin yanlis anlasildi diye

Ben buraya konu uzamasin diye ozet gecmeye calistim ama inanin hanımlar boyle dusunmek icin cok nedenim var

Artik kimseler yanlis anlamasin diye ergence salak sacma bi sskilde parmagima alyans takıp gorustugum biri var izlenimini versem kurtulurmuyum acaba diye bile dusundum

Artik evliligin acıldigı her ortamda ben dusunmuyorum deyip kapatmaya calisiyorum ki herseyin altinsa insanlar bir mana aramasin

Bende mutlu huxurlu bir yuva sahibi olmak istiyorum ve nasip olmadigi icin uzuluyorum ama her yerde insanlarin belli bir yastaki bekar kadını her erkege potansiyel koca olarak gormeleri bunu dedikodu malzemesi olarak kullanmalarina daha cok uzuluyorum

Artik gun icinde pek kimseyle konudmamaya calisiyorum genelde islerime kafami gommeye calisiyorum yada karsi cinsle muhattap olacaksam kendimden kucukleri secmeye calisiyorum ki milletin diline sakiz olmayayim

Simdi siz soyleyin hanimlar brkar kadinlar nasil davransin nasil oturup kalksin

Bekar bir kadin bu islerin kismet oldugunun farkina varsin
Evliligi bu kadar kafasina takmasin
Kendi olsun kendi gibi davransin
Bi de evli adama gelin beraber yiyelim demesin,evli erkegi doyuracak bir karisi var unutmasin

Siz nasıl düşünürseniz bu çevrenizdekilere geçer.

Bi de evli adama gelin beraber yiyelim demesin,evli erkegi doyuracak bir karisi var unutmasin
Hayır ortam ve eşler bunu kaldıracaksa bu samimiyet olur ki onun oluşması da zaman alır, ama bu kadar korkarken ve o samimiyet oluşmamışken bunu yapmak da neyin cesareti sorarlar yani...

Bekar insan evine gidemeyecskti ondan teklif ettim yoksa esiyle oturacagina benimle otursun derdinde degilim

Siz nasıl düşünürseniz bu çevrenizdekilere geçer.

Ya aslında duygularimdan fazlasıyla eminim karsisindaki erkeklere karsi kadin arkadaslarima karsi ne hissediyorsam o siradan arkadas ama artik yanlis anlasilma kayfisi yedi bitirdi beni

Bekar insan evine gidemeyecskti ondan teklif ettim yoksa esiyle oturacagina benimle otursun derdinde degilim

Siz fazladan bir seyler getirdiniz diyelim
Benim bildigim ofistekilerle yenir
Ondan sonra bir tabakta orda bulunmayan adama ayrilir gelince verilir ..
Her seye bu kadar imtimam gosteriyorsaniz! Mesaj atmamaniz gerektigini bilirdiniz

Evli erkeğe gel yemek yiyelim beklerim gibi şeyler yazarsaniz,ben de yanlış anlarım elalem olarak dedikodunu yaparım,ince çizgi var onu koru gerisi hallolur Allah in izniyle.
Soyle diyeyim yalniz teklif etmedim arkadaslarla diye yazdim orda erkek arkadaslarda vardi kadın arkadaslarda vardi zaten evli bi insanla basbasa birseyler yiyelim gibi bi teklifte bulunmanin uygun olmadigini nilecsk yastayim

Siz fazladan bir seyler getirdiniz diyelim
Benim bildigim ofistekilerle yenir
Ondan sonra bir tabakta orda bulunmayan adama ayrilir gelince verilir ..
Her seye bu kadar imtimam gosteriyorsaniz! Mesaj atmamaniz gerektigini bilirdiniz
Illa altinda birsey aramak istiyorsaniz buyrun diyecek lafim

Verdigim kac ornekten takila takila oraya takilmanizda ayri birsey

Anladım ondan büyük ihtimal belki de cevrede dikkat çekiyorsunuz onun da etkisi olabilir
Kadın arkadaslarda var ama zaten sayi olarakta azlar ve ben ortama sonradan katildim sanki bir gruplasma var gibi duruyor ilk zamsnlar belki aralarinda yer edinirim diye dusundum cabaladim benimle konusmuyorlar değiller ama mesafeliler devamli erkeklerlede takilmak yanlis anlasilir diye bi basima kalmis gibi hissediyorum

Fazla samimi davranıyorsun. Arkadasin dedigi gibi cok dusunuyorduysan bir tabak ayirip konulabilirdi kenari.
Ariyorsunuz hadi birde acmayinca mesaj atiyorsunuz. Tabi uzak durur adam, ne munasebet.
Cevredeki herkeste mi sorun var sizde mi bilemeyecegim artik. Durduk yere butun insanlar mi ayni seyi dusunuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…