Butun insanlar benim icin bu sekilde dusunuyor drmiyorum cevredeki insanlar icin bu sekilde dusunduklerinden dolayi benim icin neden boyle dusunmesinler diye tedirgin oluyorumFazla samimi davranıyorsun. Arkadasin dedigi gibi cok dusunuyorduysan bir tabak ayirip konulabilirdi kenari.
Ariyorsunuz hadi birde acmayinca mesaj atiyorsunuz. Tabi uzak durur adam, ne munasebet.
Cevredeki herkeste mi sorun var sizde mi bilemeyecegim artik. Durduk yere butun insanlar mi ayni seyi dusunuyor.
İş ortamı ilk başta öyle olur zamanla düzelir merak etme hele de kadınlar ArasındaKadın arkadaslarda var ama zaten sayi olarakta azlar ve ben ortama sonradan katildim sanki bir gruplasma var gibi duruyor ilk zamsnlar belki aralarinda yer edinirim diye dusundum cabaladim benimle konusmuyorlar değiller ama mesafeliler devamli erkeklerlede takilmak yanlis anlasilir diye bi basima kalmis gibi hissediyorum
Ay Allah razı olsu yani zatsn oyle bir densizlikte bulunmamAç olabileceğini düşünüp sormuşsun ne var ki bunda.Hanımlar büyütmeyin sizde olayı kadın gel baş başa yemek yiyelim dememiş sonunda..
Butun insanlar benim icin bu sekilde dusunuyor drmiyorum cevredeki insanlar icin bu sekilde dusunduklerinden dolayi benim icin neden boyle dusunmesinler diye tedirgin oluyorum
Ornek vereyim sosyal sorumluluk projesinde olan bi tanidigim var ve bir arkadas durup durup o insanin oraya koca bulmak icin gittigini idaa ediyor
Yada benimle yasit baska brkar hi arkadas var yapisi biraz agresif evlenseydide kurtulsaydim hep bekarliktan gibi espiriler donuyor
Hal vaziyet boyle olunca boyle bir ortamda benim icin neden konusmasinlar
Zaten sorunda o ya kimse kimsemin yuxune karsi yapmiuor o lakayt sakalari insanlar sirtlarini donduklerinde haddini asan espiriler donuyor maalesefben de 27 yaşına kadar bekardım ve hiçbir iş ortamımda bu durumla ilgili bi şaka dahi yapılmadı yapılaMAZdı;çünkü ben buna asla izin vermedim,siz de mesafenizi korursanız kimse öyle lakayıt davranamaz size
Iste o mesafenin sınırını tutturamiyorum bi turlu ya basimi isime gonuyorum kimseyle iki cift laf etmiyorum yada fazla konusuyorum haklisiniz mesafe cok onemli iste benim gibiler icin mesafeyi tutturmakta marifetBiraz mesafe her şeye iyi gelir.
Aynen bi yas muhabbeti açıldı mı ardindan hemen neden evlenmiyorsun omur boyunca ailwnle mi yasayacaksin ya onlara birsey olursa ne yapacaksin seklinde sakız gibi uzayan konuKuzenim 40'lı yaşlarına gelmek üzere. Evlenmedi. Ve birçok insan onu eksik, varoluş amacını yerine getirememiş, anne babasının yanında sığıntı gibi yaşayan biriymiş gibi görüyorlar.Ve ona acıdıklarını hissettirenler de var. Ben eskiden kadınların birbirlerinin dostu olduğuna inanırdım. Artık inanmıyorum. Ve olabildiğince onlardan ve muhabbetlerinden uzak durmakta fayda var.
Valla istedikleri kadar inkar etsinler. Kadınlar arasında haset ve kıskançlık duyguları çok daha yoğun var. Özellikle tek derdi ve eğlencesi başka insanların hayatı olanlarda.Aynen bi yas muhabbeti açıldı mı ardindan hemen neden evlenmiyorsun omur boyunca ailwnle mi yasayacaksin ya onlara birsey olursa ne yapacaksin seklinde sakız gibi uzayan konu
Bende toplumda adı gecen kadın dayanismasina bi yurlu sahit olamadim neredeyse genelde bi kadın dustu mu ona genelde karsi cinsin elini uzattigina sahit oluyorum
Malesef evlenmeyen kadına böyle bakılıyor. Hep bi ezik ezik. Çok sinir bozucu.Kuzenim 40'lı yaşlarına gelmek üzere. Evlenmedi. Ve birçok insan onu eksik, varoluş amacını yerine getirememiş, anne babasının yanında sığıntı gibi yaşayan biriymiş gibi görüyorlar.Ve ona acıdıklarını hissettirenler de var. Ben eskiden kadınların birbirlerinin dostu olduğuna inanırdım. Artık inanmıyorum. Ve olabildiğince onlardan ve muhabbetlerinden uzak durmakta fayda var.
is yerinde fazla sanimiyet iyi degildir hele mesaj ihhhhhBiliyorum bi cogunuz basligi gorunce kesin yine şu yastayim evde kaldim tarzinda bir konu diye dusunerek bakti yada o sekilde dusunup konuyu okumadi
Evet bende 29 yasinda evlenemeyenler uzulenler taifesindenim ama asıl sorun evlenememek degil bekarligim yuzunde toplum icinde elimi kolumu nereye koyacagimi bilememek toplumun benim yasindaki her bekar kadının karsi cinsi potansiyel koca olarak gordugunu dusunmesi ve boyle bi dolu dert lütfen abartiyor demeyin kulaklarimla duydugum gozlerimle gorduklerimden dolayi boyle düşünüyorum.
Ise baslayali bir sure oldu ama hala kendimi rahat hissedemiyorum evlilerle konussam yanlis anlasilma olmaz diye dusunurken cevremdeki bir cok evli kadının sanki her bekar kadinin kocalarina baktigi dusunmesi
Bekarlarla konussam erkek egosuyla kendisine pay cikaran erkekler kendisinden hoslandigimi dusundugu yetmezmis gibi birde bunu badkalarina dillendiren
Karsi cinsle muhabbt ederken hemcibslerinin dedikodusuna maruz kalma korkusu
Tukendim hanımlar yemin ederim cok kotu tükendim
Insanlarla konusmaya cekinir oldum
Gecenlerde ise gelirken birseyler getirdim birde mesaiye kaldigi icin is yerinde kalan evli bir erkek arkadas vardi biraz fazla birseyler getirdim belki arkadasta yer diye
Aradim uyuyodu diye mesaj attim arkadaslarla kahvalti yapiyoruz birseyler yemediyseniz bekleriz diye o gune kadar her gun ilk saatlerinde durumuma bakan kisi o gunden sonra bakmaz oldu
Icim icimi kemiriyor acaba yanlis mi anladi diye
Yine gecenlerde bi erkek arkadas benim yemege cikmami beklemis haberim yok arkadaslar yalniz cikacagimi biliyor onunla ayni masada gorduklerinde yine icime öküz oturdu kesin yanlis anlasildi diye
Ben buraya konu uzamasin diye ozet gecmeye calistim ama inanin hanımlar boyle dusunmek icin cok nedenim var
Artik kimseler yanlis anlamasin diye ergence salak sacma bi sskilde parmagima alyans takıp gorustugum biri var izlenimini versem kurtulurmuyum acaba diye bile dusundum
Artik evliligin acıldigı her ortamda ben dusunmuyorum deyip kapatmaya calisiyorum ki herseyin altinsa insanlar bir mana aramasin
Bende mutlu huxurlu bir yuva sahibi olmak istiyorum ve nasip olmadigi icin uzuluyorum ama her yerde insanlarin belli bir yastaki bekar kadını her erkege potansiyel koca olarak gormeleri bunu dedikodu malzemesi olarak kullanmalarina daha cok uzuluyorum
Artik gun icinde pek kimseyle konudmamaya calisiyorum genelde islerime kafami gommeye calisiyorum yada karsi cinsle muhattap olacaksam kendimden kucukleri secmeye calisiyorum ki milletin diline sakiz olmayayim
Simdi siz soyleyin hanimlar brkar kadinlar nasil davransin nasil oturup kalksin
Kimin ne dediğini neden bu kadar takıyorsunuz ki nasıl davranırsan davran laf çıkaracak birşey illa ki bulacaklar önemli olan sizin evli erkeklerle sınırınızı biliyor olmanız ki bundan da eminsiniz sorun yok kim ne derse desin sen kendini biliyorsun o yeterBiliyorum bi cogunuz basligi gorunce kesin yine şu yastayim evde kaldim tarzinda bir konu diye dusunerek bakti yada o sekilde dusunup konuyu okumadi
Evet bende 29 yasinda evlenemeyenler uzulenler taifesindenim ama asıl sorun evlenememek degil bekarligim yuzunde toplum icinde elimi kolumu nereye koyacagimi bilememek toplumun benim yasindaki her bekar kadının karsi cinsi potansiyel koca olarak gordugunu dusunmesi ve boyle bi dolu dert lütfen abartiyor demeyin kulaklarimla duydugum gozlerimle gorduklerimden dolayi boyle düşünüyorum.
Ise baslayali bir sure oldu ama hala kendimi rahat hissedemiyorum evlilerle konussam yanlis anlasilma olmaz diye dusunurken cevremdeki bir cok evli kadının sanki her bekar kadinin kocalarina baktigi dusunmesi
Bekarlarla konussam erkek egosuyla kendisine pay cikaran erkekler kendisinden hoslandigimi dusundugu yetmezmis gibi birde bunu badkalarina dillendiren
Karsi cinsle muhabbt ederken hemcibslerinin dedikodusuna maruz kalma korkusu
Tukendim hanımlar yemin ederim cok kotu tükendim
Insanlarla konusmaya cekinir oldum
Gecenlerde ise gelirken birseyler getirdim birde mesaiye kaldigi icin is yerinde kalan evli bir erkek arkadas vardi biraz fazla birseyler getirdim belki arkadasta yer diye
Aradim uyuyodu diye mesaj attim arkadaslarla kahvalti yapiyoruz birseyler yemediyseniz bekleriz diye o gune kadar her gun ilk saatlerinde durumuma bakan kisi o gunden sonra bakmaz oldu
Icim icimi kemiriyor acaba yanlis mi anladi diye
Yine gecenlerde bi erkek arkadas benim yemege cikmami beklemis haberim yok arkadaslar yalniz cikacagimi biliyor onunla ayni masada gorduklerinde yine icime öküz oturdu kesin yanlis anlasildi diye
Ben buraya konu uzamasin diye ozet gecmeye calistim ama inanin hanımlar boyle dusunmek icin cok nedenim var
Artik kimseler yanlis anlamasin diye ergence salak sacma bi sskilde parmagima alyans takıp gorustugum biri var izlenimini versem kurtulurmuyum acaba diye bile dusundum
Artik evliligin acıldigı her ortamda ben dusunmuyorum deyip kapatmaya calisiyorum ki herseyin altinsa insanlar bir mana aramasin
Bende mutlu huxurlu bir yuva sahibi olmak istiyorum ve nasip olmadigi icin uzuluyorum ama her yerde insanlarin belli bir yastaki bekar kadını her erkege potansiyel koca olarak gormeleri bunu dedikodu malzemesi olarak kullanmalarina daha cok uzuluyorum
Artik gun icinde pek kimseyle konudmamaya calisiyorum genelde islerime kafami gommeye calisiyorum yada karsi cinsle muhattap olacaksam kendimden kucukleri secmeye calisiyorum ki milletin diline sakiz olmayayim
Simdi siz soyleyin hanimlar brkar kadinlar nasil davransin nasil oturup kalksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?