Bekarlık İlleti

Butun insanlar benim icin bu sekilde dusunuyor drmiyorum cevredeki insanlar icin bu sekilde dusunduklerinden dolayi benim icin neden boyle dusunmesinler diye tedirgin oluyorum

Ornek vereyim sosyal sorumluluk projesinde olan bi tanidigim var ve bir arkadas durup durup o insanin oraya koca bulmak icin gittigini idaa ediyor

Yada benimle yasit baska brkar hi arkadas var yapisi biraz agresif evlenseydide kurtulsaydim hep bekarliktan gibi espiriler donuyor

Hal vaziyet boyle olunca boyle bir ortamda benim icin neden konusmasinlar

İş ortamı ilk başta öyle olur zamanla düzelir merak etme hele de kadınlar Arasında

Aç olabileceğini düşünüp sormuşsun ne var ki bunda.Hanımlar büyütmeyin sizde olayı kadın gel baş başa yemek yiyelim dememiş sonunda..
Ay Allah razı olsu yani zatsn oyle bir densizlikte bulunmam

sınırınızı ayarlamaya çalışın, bence bu sorunlar bekar olmanızdan kaynaklı değil. belki ortama daha kabul edilmediniz, zamana ihtiyacınız var.
bir de o espirilere takılmayın, yoksa alınganlık etmenize yol açabilir. ya da illa takılıyorsanız fikrinizi belirtin. evet çok densizce espiriler ama insanlar farklı olanı ötekileştirmeyi seviyor, bekar olmasalardı çocuk sayılarına takılacaklardı. Hatta işi hızlı yapmasına, erken gelmesine ... vs. ya tepkinizi (sertleşmeden espiriyle) belli edeceksiniz ya da içinizde düşünüp durmayacaksınız.
iş ortamı bu, en yakın arkadaşlarınız olmayacaklar, asgari düzeyde arkadaşlık edin tartışmayın yeter en azından, başlangıç olarak.

Evet belkide koca bulmak icin gidiyordur? Burda evlenemiyorum diyenlere herkes kurs, sosyal etkinlik gibi ortamlar tavsiye ediyor. Niye olmasin?
Sen evlilik istedigin halde millete dusunmuyorum diyorsun. O da bu projeye koca bulmak icin girdim diyecek degil.
Ha kimi ilgilendirir hickimseyi :))) Ama bisey var ki konusuyorlardir yani. Yapacak birsey yok. Esprilerede cok takilmayin.

Aynı yaştayız ve yeni evlendim ben de. Evlenmeden önce bana da e hadi evlen artık diyen çok olurdu. Bekar halimden daha mutlu olacaksam evlenirim derdim öyle de oldu. Bakın( düşünceler bulaşıcıdır. Siz kendinizi nasıl görüyorsanız karşı tarafa öyle yansır.

+25'im.bekarim.hic böyle hissettirmedi kimse bana .ama ben de her zaman dikkat ederim kendime.

Mesafeliyimdir.size de tavsiye ederim. herkes iyi niyetli dusunmeyebilir cunku.

Ayrica bekarlik illet değil nimettir nimet :)

Lisede bi öğrermenim vardı. Çok güzel bi bayandı. Eli ayagı düzgün fiziği güzel öģretmende doğu görevini yapmış. Kisacası acayip bi albenisi vardı. O bayan 32 yaşındaydı artık öğretmenlerimiz bile dedikodusunu yapıyordu.

Nasip işte artık çok üzülüp okuldan gitmeye karar verdiği an geçici vekil müdür yardımcısı geldi okula. Ve evlendiler. 33 yaşında.

Yani demek istediğim herşey nasip. Sizin de nasibiniz inşallah gelicek sadece sabır ve dua bekleyin.

Kuzenim 40'lı yaşlarına gelmek üzere. Evlenmedi. Ve birçok insan onu eksik, varoluş amacını yerine getirememiş, anne babasının yanında sığıntı gibi yaşayan biriymiş gibi görüyorlar.Ve ona acıdıklarını hissettirenler de var. Ben eskiden kadınların birbirlerinin dostu olduğuna inanırdım. Artık inanmıyorum. Ve olabildiğince onlardan ve muhabbetlerinden uzak durmakta fayda var.

Ne bekarken ne suan bosanmis bir kadinken hic bu sekilde hislerim olmadi benim.
Aklima bile gelmeyen seyler icin yanlis anlasilir miyim diye düşünmedim hic.
Bir cok evli erkek arkadasim var evli kadin arkadasim var bekar var.evli erkek arkadasimla karsilasinca ay dur kahve icelim deriz hop iki laf donduruz.
Tobe tobe niye ben bosanmis kadinim acaba kotu mu olur diyecegim ki.

ben de 27 yaşına kadar bekardım ve hiçbir iş ortamımda bu durumla ilgili bi şaka dahi yapılmadı yapılaMAZdı;çünkü ben buna asla izin vermedim,siz de mesafenizi korursanız kimse öyle lakayıt davranamaz size

Zaten sorunda o ya kimse kimsemin yuxune karsi yapmiuor o lakayt sakalari insanlar sirtlarini donduklerinde haddini asan espiriler donuyor maalesef

Biraz mesafe her şeye iyi gelir.
Iste o mesafenin sınırını tutturamiyorum bi turlu ya basimi isime gonuyorum kimseyle iki cift laf etmiyorum yada fazla konusuyorum haklisiniz mesafe cok onemli iste benim gibiler icin mesafeyi tutturmakta marifet

Aynen bi yas muhabbeti açıldı mı ardindan hemen neden evlenmiyorsun omur boyunca ailwnle mi yasayacaksin ya onlara birsey olursa ne yapacaksin seklinde sakız gibi uzayan konu

Bende toplumda adı gecen kadın dayanismasina bi yurlu sahit olamadim neredeyse genelde bi kadın dustu mu ona genelde karsi cinsin elini uzattigina sahit oluyorum

Valla istedikleri kadar inkar etsinler. Kadınlar arasında haset ve kıskançlık duyguları çok daha yoğun var. Özellikle tek derdi ve eğlencesi başka insanların hayatı olanlarda.

Malesef evlenmeyen kadına böyle bakılıyor. Hep bi ezik ezik. Çok sinir bozucu.

is yerinde fazla sanimiyet iyi degildir hele mesaj ihhhhh

Kimin ne dediğini neden bu kadar takıyorsunuz ki nasıl davranırsan davran laf çıkaracak birşey illa ki bulacaklar önemli olan sizin evli erkeklerle sınırınızı biliyor olmanız ki bundan da eminsiniz sorun yok kim ne derse desin sen kendini biliyorsun o yeter
Böyle yaparak kısmetini kapatırsın anca başkası için yaşama

Ben sizi anlıyorum. 28 yaşımda evlendim bahsettiğiniz şeyleri iş hayatına geç girdiğim için yaşamadım ama benden yaşça büyük bekarların neler yaşadıklarına şahit oldum. Evli kadınların kocalarını bekar yaşıtlarından sakladıklarına ben de çok defa şahit oldum. Bekar erkeklerin iki selama bile aha bana yazıyor triplerine, tek kaşı havada hemcinslerin 'neden bekarsın ki' temalı imalı bakışlarına. Gerçekten anlıyoum. Toplum olarak çok sığ kafalıyız, çok varoşuz, çok ortadoğuluyuz, çok bağnazız, ne derseniz. Alyans, evliliği düşünmüyorum vs tripler olmaz ama. Evliliği baya düşünüyorsunuz. Düşünmüyoum izlenimi vermeyin olmadığı gibi davranmayın. Erkeklerle de merhabadan öteye geçmeyin. Karşınıza çıkan kişilere armut sapı üzüm çöpü muamelesi yapmayın. Olursa ekime olmazsa.. tavrına bürünmeyin. Basbaya evlenmek istiyorum arkadaşım kalbi ruhi hayati bir ihtiyaç. Bundan daha doğal ne var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…