mlkmst DüNyA BaNa gÜzEl Kayıtlı Üye 30 Ocak 2010 485 4 96 Bursa 17 Nisan 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi jade86 #101 jade86 .!.: heyyyy umarımm en kısa zamanda hayalinde ki ya da varolan kahramanına kavuşursun Genişletmek için tıkla... inşallah bulmuşumdur ve tez vakitte evlenirim ahh ahhhh
jade86 .!.: heyyyy umarımm en kısa zamanda hayalinde ki ya da varolan kahramanına kavuşursun Genişletmek için tıkla... inşallah bulmuşumdur ve tez vakitte evlenirim ahh ahhhh
jade86 aşk şeriatı Kayıtlı Üye 4 Şubat 2012 255 5 68 Antalya 17 Nisan 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi jade86 #102 TaDukHePa .!.: vallahi %10 yanılma payı var. =) bizim gibi dibini göremediğiniz suya bodoslama dalmayın işte. Hayır yani kim yazıyor bu aşk şarkılarını, aşk filmlerini? Bize denk gelmez zaten. Bak yine kızdım gece gece =)) Genişletmek için tıkla... hımmm... bi gün bi bakmışsın sen yazıyorsun o aşk şarkılarınıııı
TaDukHePa .!.: vallahi %10 yanılma payı var. =) bizim gibi dibini göremediğiniz suya bodoslama dalmayın işte. Hayır yani kim yazıyor bu aşk şarkılarını, aşk filmlerini? Bize denk gelmez zaten. Bak yine kızdım gece gece =)) Genişletmek için tıkla... hımmm... bi gün bi bakmışsın sen yazıyorsun o aşk şarkılarınıııı