bekarım aslındaa şuan. Hatta evlenmek içinde yaşımm oldukça küçükk :) tabikidee önceeee koluma altın bilezik takar gibii mesleğimi kazancamm :) şimdii herkesin bakış açısı farklıdır. öncelikle şu yönden bakalım bekardır, allah'a şükür iyi kötü yaşıyor ara da parasızlıkta var tabii ayrıcaa hepimiz bir bayan olarakk giyinmemize,saçımıza ve herşeylerimize özen gösteririz. Hayat bize güzell olsun isterizz :) bekarken bazı isteklerimizii alabiliriz bazenleri isee umut ve heves edip alamayızz sırf parasızlık yüzündenn...
Koca var - koca var içki içenn, karısını döven, çaşılmayan hatta para karşılında çocuklarını satan pisliklerr vardır. Koca var; eşine sahip çıkıyor, huzurlu mutlu bütün sıkıntılarıı beraber atlatıyorlar, eline ekmeğini alıpp her akşamm eve gelenn delikanlı vardır. Eline ekmeğini almakla herşey bitmezz. Eşine saygıı sevgii veren ara da küçük süprizler yapabilen (bayanda küçük sürprizlerle mutlu olmayı bilecek), parasını başka kadınlarlaa yemeyenn, eşinin her isteğini yapabilenn, tabii bunun karşılığındaa eşide aynı şekilde ilgi gösteren bir kadın ve birr adam olacak kii evlilikte sultanlıkk olmalı :) bekarken fazla bişey göremeyen insann, evliykenn herşeyii kocasının evinde görecekk... O evliliğin meyvesii isee bekarken o kadar mutluu olacak kii o da farklı bir bakışş açısıylaa "bekarlık sultanlıktır" diyebilsinn :)
bekarlık diyorum ben kafan rahat, karışanın edenin yok ohhhhh mis..
ewet mantıklı yazdıkların... Amaaa aşkkk bu soruları ne sorar ne de cevabını bekler
Kadınların bakış açısını merak ediyorum.... Hangi yaşam daha cazip evlilik mi? Bekarlı mı?
güzel bir konu... Ihtiyacım vardı buna...
Doğru kişi var, aşk var, iş var, yaş kemale erdi...
Gelin görün ki bana göre bekarlık gibisi yok... Bu konuda evlilerden ikna edici yanıtlar bekliyorum... Benden ziyade annem bekliyor... Evlenmek istemiyorum yahu=)
güzel bir konu... Ihtiyacım vardı buna...
Doğru kişi var, aşk var, iş var, yaş kemale erdi...
Gelin görün ki bana göre bekarlık gibisi yok... Bu konuda evlilerden ikna edici yanıtlar bekliyorum... Benden ziyade annem bekliyor... Evlenmek istemiyorum yahu=)
tabıkıde bana gore ikisininde yerı ayrı bekarken ne biliyim insan daha tuhaf hıssedıyor hayatı ama evlılıkte yuk var ap acık sevgıvar ask var cok sukur yanı evlılıkte kocanla gece yarısıda olsa cıkıp gezıyrorsun yada arabana atlayıp yemege gıdıyorsun ve herseyden once o senın helal in cok sukur hersey serbes t hatta sevap ne ıstersen serbest evlılıgın tabıkı kısıktlamalarda yok degılsoyle gıyınme suraya gıtme gercı bekarlıktada var bunlar cnm yok yok evlılık gusel rabbımm herkese helalınde tattıracak sevgıler versın ınsl.coksukur
bana sorarsan; iki ucu b...lu değnek
kadınların düşüncelerini merak ettim...bu konuda genelde erkekler çok yorum yapar... Sıra bizlerde die düşündüm....suzan senin yorumlarına bayılıyorum vallahiii saol
allah ım razı olsun sendende cnm eklıyorum ark.lısteme olurmu bu arada ısmın ve yasın kac ogrenebılırmıyım
Kadınların bakış açısını merak ediyorum.... Hangi yaşam daha cazip evlilik mi? Bekarlı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?