- 13 Temmuz 2018
- 926
- 414
- 53
- Konu Sahibi Rapunzelea
-
Evet sorumluluk istiyor bosananlari gorunce de insan korkuyor. Peki ne oldu da o telasinin bitti ? Benim galiba iyi biri karsima cikar inanci bitmis. Kimle konustuysam ,istediysem hayal kirikligi olmus.29 yaşındayım hayatımın hiçbir döneminde kendimi bu kadar iyi hissetmemiştim... bir ara bende sizin gibi telaşa kapılmıştım... ama şimdi düşünüyorum da evlilik öyle dışarıdan göründüğü gibi değil sorumluluk istiyor... hele ki yanlış insanla eziyet haline geliyor... akışına bıraktım artık ekonomik özgürlüğüm var her isteğimi yapabilecek imkana sahibim bundan daha güzel birşey olamaz... ayrıca karşıma da benimle ilgilenen bir çok insan çıktı çıkıyor... zamanı geldiğinde elbette olacak kendinizi bunun için üzmeyin hayatı kaçırmayın...
Bu ruh halini biliyorum ve anlıyorum. 1 ay sonra 32 yaşıma gireceğim ve şimdiye kadar yaşadığım ilişkilerim süresince ya çok üzüldüm ya da çok üzdüm. Bir taraftan senelerce “sana kör kütük aşığım” diyen adamları duygusal yakınlık hissetmediğim için reddederken, diğer taraftan biten bir ilişkinin ardından senelerce üzüldüm ve yas tuttum. Ya çok sevdim aldatıldım ya da çok sevenden hep kaçtım. Ama bunu bile isteye yapmadım, yani sevildiğim için kaçmadım, kaçtığım için sanırım bu kadar sevildim. Ve en nihayetinde işin içinden çıkamayınca aşk ve gönül meselelerinin bana ağır geldiği kanaatine vardım. Eskiden mutlu çiftleri görürken imrenerek bakardım şimdi ise mucizeyi yaratmışlar gibi, uzaylı gibi falan geliyorlar. İmrenemiyorum bile mesela artık. Umarım kıymetini biliyorlardır çünkü gerçekten bu bir mucize..
Velhasıl kelam demem o ki, bu bahsettiğiniz hissiyatı çok iyi biliyorum. Bezginlik, hissizlik, inançsızlık, halsizlik şikayetlerinden muzdarip akışına bırakmışlık bunun adı..
Bu laf aşırı çiğ aşırı hadsiz bir laf.Yeteri kadar bekarligin keyfini yasamisim20 yasinda olupta boyle deseniz haklisiniz derdim de. 30 yaşindn sonra kart olmus oluyosun bence 27 sonrasi insan korkuyor
Benim de inancim yok bitmis. Olursa mucize olurİnanır mısın anlatmaya bile üşenmiştim ama sen beni tamamladın.
Doğru insanı bulmanın varlığına gerçekten inanamıyorum. Çünkü ben, her seferinde demek ki değerli değilmişim e inandırdım. Yani doğru insan bana gelmiyor demek ki o kadar değerli değilim diye düşünüyorum
Yorumunuzu görünce size yazdığıma pişman oldum.Yeteri kadar bekarligin keyfini yasamisim20 yasinda olupta boyle deseniz haklisiniz derdim de. 30 yaşindn sonra kart olmus oluyosun bence 27 sonrasi insan korkuyor
Bekarlık gibi var mı yaa şimdi ki aklım olsaydı evlenmenin e sini anmazdım keyfine bak. Olursa olur olmazsada çok matah bişi diil evlilikBurada evli olanlar her ne kadar evlenme gez dolaş yazsa da etkisi olmayacak. Evlenmeden anlayamıyor insna bekarlığin keyfini. Madem evlenmek istiyorsunuz çevrenizi genişletmeye çalışın sosyal olun. Pozitif olun gerisi gelecektir.
Kartın 1 tık oncesiyim demek istemiş, kendini gömüyor . Vakit daraliyor demeye calismis
Bu laf aşırı çiğ aşırı hadsiz bir laf.
Siz bu düşünce tarzıyla hemcinslerinizi etiketlemissiniz. O zaman erkeklerde sizi etiketlerse şaşırmayın.
Bir de erkeklere sığ düşünceli diyoruz.
Kaç yıldır bu forumdayım. Beni aşırı sinirlendiren az kelime duymuşumdur. Ama bu laf beni hem üzdü hem sinirlendim. En çok da sizin adınıza çok utandım.
Bir kadın diğer kadın hemcinslerine sırf 3 yaş fark var diye kart diyor.
Çok çiğ.
Bu lafı siz burada ettiniz.
Özel hayatta da sizin karşınıza gelecek.
Önce olgunlaşın bence sonra evliliği düşünün.
Yoksa diyelim kızınız var ve kızınız 30 larda ve evli değil mazallah kızınızın özgüvenini bitirirsiniz.
Önce olgunlaşın.
Etrafta evlenilecek adam yok evde kalma dedikodusu çıkmasın diye kendimizi ateşe atıyoruz değişir evlenince mantığıyla evleniyoruz kendimize yazık ediyoruzYaşıtız ve ne sevgilim ne de flörtüm var.Etrafta Evlenilecek adam yok nerden buluyorlar bu Evlenilecek adamları anlamiyorum.Bir formülü varsa eğer lütfen bana da verin.
Ara sira bana da geliyor artik evlenmem lazim dusuncesi ama sonra diyorum ki aman kısmet bir yerlerde bekliyordur.Belki de hic evlenemicez kim bilir ucunda ölüm yok ya.
Valla ben umudumu kestim artik.
Evlen de gör gününü. Koca kahrı cekmek icin can atmak da ne bileyimYeteri kadar bekarligin keyfini yasamisim20 yasinda olupta boyle deseniz haklisiniz derdim de. 30 yaşindn sonra kart olmus oluyosun bence 27 sonrasi insan korkuyor
Mutlu olacaksam ve mutlu edeceksem olsun elbetteEvlen de gör gününü. Koca kahrı cekmek icin can atmak da ne bileyim
Evlenmem lazim mantigiyla yaptigin evlilikten cok bi mutluluk beklemeMutlu olacaksam ve mutlu edeceksem olsun elbette
Hayirlisi olsunEvlenmem lazim mantigiyla yaptigin evlilikten cok bi mutluluk bekleme
Zoru seviyoruz galiba nerde mutsuzsak onun pesindeyiz bu bende de var.güzel seven yüzü kızaran erkekler çekici gelmiyor denen böyle oluyor böylelerini teptim hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?