Bekarlik Sendronumu

Evet sorumluluk istiyor bosananlari gorunce de insan korkuyor. Peki ne oldu da o telasinin bitti ? Benim galiba iyi biri karsima cikar inanci bitmis. Kimle konustuysam ,istediysem hayal kirikligi olmus.

valla simdiki kizlar cok sanssiz bu konuda..cunku artik erkeklerde evlenmek istemiyor bu yaslarda..neyseki erken dunyaya gelip evlenebilmisiz :))) yoksa evde kalmistik bizde..yani sorun sende degil

İnanır mısın anlatmaya bile üşenmiştim ama sen beni tamamladın.

Doğru insanı bulmanın varlığına gerçekten inanamıyorum. Çünkü ben, her seferinde demek ki değerli değilmişim e inandırdım. Yani doğru insan bana gelmiyor demek ki o kadar değerli değilim diye düşünüyorum

Yeteri kadar bekarligin keyfini yasamisim 20 yasinda olupta boyle deseniz haklisiniz derdim de. 30 yaşindn sonra kart olmus oluyosun bence 27 sonrasi insan korkuyor
Bu laf aşırı çiğ aşırı hadsiz bir laf.
Siz bu düşünce tarzıyla hemcinslerinizi etiketlemissiniz. O zaman erkeklerde sizi etiketlerse şaşırmayın.
Bir de erkeklere sığ düşünceli diyoruz.
Kaç yıldır bu forumdayım. Beni aşırı sinirlendiren az kelime duymuşumdur. Ama bu laf beni hem üzdü hem sinirlendim. En çok da sizin adınıza çok utandım.
Bir kadın diğer kadın hemcinslerine sırf 3 yaş fark var diye kart diyor.
Çok çiğ.
Bu lafı siz burada ettiniz.
Özel hayatta da sizin karşınıza gelecek.
Önce olgunlaşın bence sonra evliliği düşünün.
Yoksa diyelim kızınız var ve kızınız 30 larda ve evli değil mazallah kızınızın özgüvenini bitirirsiniz.
Önce olgunlaşın.

Son düzenleme:
Benim de inancim yok bitmis. Olursa mucize olur

Benim senden 13-14 sene sonra tedavisiz arka arkaya 2 çocuğum oldu. Çocuğa odaklanmayın şu an. Yaşınız gayet genç. Hayırlı uğurlu bir evliliğiniz olur inşallah. Ben hiç evlenmeyi düşünmüyordum. Süper bir hayatım vardı. Bana hiç çekici gelmiyordu evlilik. Aşırı ötesi aşık oldum da, aşktan sürüne sürüne evlendim

Bekarlık gibi var mı yaa şimdi ki aklım olsaydı evlenmenin e sini anmazdım keyfine bak. Olursa olur olmazsada çok matah bişi diil evlilik

Kartın 1 tık oncesiyim demek istemiş, kendini gömüyor . Vakit daraliyor demeye calismis

33 yasindayim bir evlilik yaptim sukur bir oglum var bir iliskim yeni bitti ama emin ol ne evlilik bu devir de oyle imrenilecek kadar matah bir sey ne de iliskiler. Bence sikma tatli canini yasa git gez toz ...

Yani yasında bisey yok bence. Evlenmek istiyorsan cevreni degistir, genislet. Çalışıyor musun bilmiyorum. Kurslar var guzel klise olcak ama onlara yazilabilirsin. Ben 22 yasimda evlendim hicte kolay olmadi mesela cocugum 3 sene sonra oldu. Simdi 27 yasindayim bikac aydir 2. Olsun istiyoruz yine yok. Cocuk isi nasip isi sadece orda yasa takilmani istemem. Baska biri 30-35-40 yasinda dener hemen tutar belli olmaz ki

Etrafta evlenilecek adam yok evde kalma dedikodusu çıkmasın diye kendimizi ateşe atıyoruz değişir evlenince mantığıyla evleniyoruz kendimize yazık ediyoruz

Evet sacma dusunuyorsun. Etraf yasim geciyor cocugum olmaz diye dusunup evlenip cocuguyla mutsuz yasayanlarla dolu.
Etrafin evlilik cocuk baskisindan nefret ediyorum. Evliligin zorluklarindan, cocugun sorumluluklarindan bahsetmiyor kimse. Aman yalniz kalma, aman dölsüz kalma diye diye insanlari evlendiriyorlar, sonra insan ben ne yaptim acelem neydi diyor

Kafayı evlenmekle bozacağına azıcık oku kendini geliştir. Söylemeye çalıştığın kelimeyi yazmaktan acizsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…