Bekarlik Sendronumu

cevap vermeyebiliriz elbette ama hem konu açıp hem de kendisiyle aynı durumda olan insanlara hakaret ediyorsa dalga geçilmeyi de hakediyordur. kartlaşmış lafına koca bulalım diyerek bir kinaye yaptım sadece. elbetteki herkesin kendi hayatı. yaşayacak, görecek.

Nedense 27 yaşında bir farkındalık geliyor insana. Böyle olduğuna yemin edebilirim ama ispat edemem.
Aynısı bana da olmuştu.

Ben o anlamda demedim yanlis anlasildi yanlis anlasilmaya da devam ediyor. Evlilige gec anlaminda dedim. Elbetteki her yasin kendine has guzelligi var. Ama her sey vaktinde guzel .

O sizin "kart"lığınız o zaman. Herkese mâletmeseniz iyi olurdu.

Ben o anlamda demedim yanlis anlasildi yanlis anlasilmaya da devam ediyor. Evlilige gec anlaminda dedim. Elbetteki her yasin kendine has guzelligi var. Ama her sey vaktinde guzel .

Geç kaldığınızı düşünüyorsanız evlenmeyi unutun. Kendinizi başka şeylere adayın. Kedi, kuş falan besleyin.

Madem bu kadar kesin düşünceleriniz var, biz ne diyelim size?

Ben de 27'ye geliyorum evlenmek üzereyim inşallah, "erken mi oldu, küçük hissediyorum" sendromundayım oluruna bırak.

Bende senin yaşında o hisse kapilmistim. Arkadaşlık sitesinde eşimle tanıştım hiç de pişman değilim. Kısmet ayağıma gelsin diye beklesem daha da beklerdim çünkü sosyal bı insan değilim doğruya doğru. O nedenle biraz da kendin imkanlarini oluştur bence eğer çok istiyorsan

Oyle bir donem ozellikle bu yaslarda genellikle oluyor. Ben de o donemdeyim iste Hayirlisi olsun ya illa olsun demiyorum ama aklima bazen gelince uzuluyorum ve o his iste... nasip kismet senin karsina iyi cikmis demek ki

Yeteri kadar bekarligin keyfini yasamisim 20 yasinda olupta boyle deseniz haklisiniz derdim de. 30 yaşindn sonra kart olmus oluyosun bence 27 sonrasi insan korkuyor
Kart mı ? Kardeş yıl 2020 ! Evde kalma nedir ? Siz elma armut musunuz ki seçilen olacaksiniz ?

Yok yıl 2060 da olsa Ortadoğu kafasi degismeyecek.

He canım he erkek taze et ister 13 yasinda evleneydin.

Oyle bir donem ozellikle bu yaslarda genellikle oluyor. Ben de o donemdeyim iste Hayirlisi olsun ya illa olsun demiyorum ama aklima bazen gelince uzuluyorum ve o his iste... nasip kismet senin karsina iyi cikmis demek ki
Tabi pat diye evlenmedik çok uzun süre flört ettik aileler tanıştı fln yıllar.surdu emin olmadan resmiyete dökülmez zaten
Bu yaşlarda olmasının sebebi kadınlar otomatik hesaplamaya başlıyor bence klasik olarak. 27 yaşındayım biri ile tanissam iki üç sene sonra evlensem bir sene sonra çocuk yapsam hemen şimdi bulmalıyım moduna giriyosun :)

A
Aynen oyle

o ekşi sözlük zaten cok hadsiz. 30 luk amcalar 30 luk teyzeler ne öyle 50 olsak neyse de.
Geleneksel sekilde yetistirilen ergenler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…