- 3 Nisan 2019
- 5.510
- 10.958
- 248
- Konu Sahibi Neyapsamkisimdi
-
neee.. saka herhalde.. katil, hirsiz, dolandirici, yalanci.. her turlu gunahi isleyen adam bu listeyi ezberlesin. ilk gece sorgusunu versin. huzur icinde yatsin mezarinda o zaman.. mantigi, hayatini bu minvalde yasamandir. ezbere bilmen bir seyi degistirmez.İş arkadaşım bunu yapıyor
O zaman çok manasız değilse ben kısa soyadı tercih etmenizi öneriririm.Canımın ne istediğini çok net bilmiyorum açıkçası o yüzden fikir almak istedim
Flasha atmıs hatta bilgisayar da cıkıyor acınca masaüstünde shdhdjdkdkjneee.. saka herhalde.. katil, hirsiz, dolandirici, yalanci.. her turlu gunahi isleyen adam bu listeyi ezberlesin. ilk gece sorgusunu versin. huzur icinde yatsin mezarinda o zaman.. mantigi, hayatini bu minvalde yasamandir. ezbere bilmen bir seyi degistirmez.
Ben kullanma taraflisiydim,baktim esimin soyadiyla cirkin duruyor,vazgectim.Neden sinirleniyorsunuz ki? Zaten duygusal düşündüğümü belirtip yorum istiyorum. Tek kendi soyadımı kullanmayı düşünmüyorum.
Ben kullanıyorum. Hep kullandımArkadaşlar hepinize selamlar.
Yakında nikahım var. Bekarlık soyadımı kullanıp kullanmama konusunda çok kararsızım fikirlerinize ihtiyacım var.
çift isimliyim. İsimlerim 6 ve 6 harften oluşuyor. Soyadım 8 harf. Müstakbel eşimin soyadı 4 harf. Şimdi kendi soyadımı kullanırsam Brezilyalı futbolculara döneceğim kullanmazsam da tek bağım kopacak gibi geliyor üzülüyorum.
Kendi soyadımı kullanmamı gerektirecek kariyerim makalem vs yok. Hemşireyim. Ama yine de kullanmak istiyorum. Ama çok uzun....
sizce ne yapmalı? duygusal düsünüyorum. çok kararsızım.
Teşekkür ederimO zaman çok manasız değilse ben kısa soyadı tercih etmenizi öneriririm.
Gözden kaçırdım sanırım. Kuran-ı Kerimin neresinde yazdığını söylerseniz ben de okumak isterim.İslamda bütün bayanlar kendi soyismini kullanmalı , eşin degil. Zira kıyamet günü herkes babasının ismiyle çağrılacak. Yanı teolojik olarak kadınlar kendi soyismini tutmalı. Avrupa'da herkes kendi soyismini kullanırken Türkiye de herkonuda gerek dini gerek dünyevi bilinçsiz yaşıyoruz okumayan araştırmayan bir toplumuz.
İsmim uzun maalesef, soyismim de. Teşekkür ederimBende soylemeyede yazmayada usenecegimi düşünüp sadece eşimin soyadini aldim uzun oluyor ikili ismin kısa değilse
Ben kullanma taraflisiydim,baktim esimin soyadiyla cirkin duruyor,vazgectim.
Amaan babamiz da bize sorup mu secti,bosver:))
bunu yapan insan okumus, etmis saglik sektorunde calisan bir insan bir de.. kimlere emanetiz ya Rabbim.. ogrencilik hayatimda bir hemsire bir doktor olacak iki insan tanidim. duamdir Rabbim beni onalr ve onun gibiler eline dusurme diye..Flasha atmıs hatta bilgisayar da cıkıyor acınca masaüstünde shdhdjdkdkj
Dert kararsız oluşum ablacım. Yani tam olarak ne yapacağım konusunda emin değilim. Fikir almak için açtım en azından çift isimli veya benzer durum sahip kişilerden.
Puf hatırlatmakütüğünüz de degısıyor ona ne yapmayı dusunuyorsunuz
Teşekkür ederim4 çok, 4 olmasın. Hangi soyadı fonetik olarak ahenkliyse onu seç derim.
pekı bundan islam dininin haberı var mı ?İslamda bütün bayanlar kendi soyismini kullanmalı , eşin degil. Zira kıyamet günü herkes babasının ismiyle çağrılacak. Yanı teolojik olarak kadınlar kendi soyismini tutmalı. Avrupa'da herkes kendi soyismini kullanırken Türkiye de herkonuda gerek dini gerek dünyevi bilinçsiz yaşıyoruz okumayan araştırmayan bir toplumuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?