Bekarlık Soyadı kararsızlığı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Flasha atmıs hatta bilgisayar da cıkıyor acınca masaüstünde shdhdjdkdkj

Neden sinirleniyorsunuz ki? Zaten duygusal düşündüğümü belirtip yorum istiyorum. Tek kendi soyadımı kullanmayı düşünmüyorum.
Ben kullanma taraflisiydim,baktim esimin soyadiyla cirkin duruyor,vazgectim.
Amaan babamiz da bize sorup mu secti,bosver:))

Ben kullanıyorum. Hep kullandım

Gözden kaçırdım sanırım. Kuran-ı Kerimin neresinde yazdığını söylerseniz ben de okumak isterim.

Flasha atmıs hatta bilgisayar da cıkıyor acınca masaüstünde shdhdjdkdkj
bunu yapan insan okumus, etmis saglik sektorunde calisan bir insan bir de.. kimlere emanetiz ya Rabbim.. ogrencilik hayatimda bir hemsire bir doktor olacak iki insan tanidim. duamdir Rabbim beni onalr ve onun gibiler eline dusurme diye..

Bende her iki soyadının kullanılmasından yanayım ama eğer bir ahenk var ise. Şimdi isimlerinizi, soyadınızı ve gelecek soyadınızı biz bilmiyoruz. Gerçekten kulak tırmalayıcı ve göz yorucu bir durum söz konusu ise eşinizin soyadını alın temiz olsun. Evlilik arefesinde olduğunuz için duygusal düşünüyorsunuz sonra aklınıza bile gelmez.
Benim kuzenim akademisyen bekarlık soyadını alacaktı nasıl olduysa belirtmeyi unutmuş sonra çok veryansın etti üzüldü ama şimdi iyi ki almadım diyor. Doç. bir hocam 45 yaşında evlendi. Herkes isim ve soyadı ile müsemma bilir onu. Kadın kocasının soyadını aldı ki iki soyadı da gayet güzeldi kendininkini kullanmadı. Bazıları gerçekten çok manasız duruyor Çift isim + xoğlu + xoğlu hiç eziyet etmeye değmez kendinize.

pekı bundan islam dininin haberı var mı ?
soy adımızla mı cagırılıcaz ? emın mısınız ?
aynı ad ve soy adından olan kısıler ne yapıcaz el ele kol kola verın cocuklar dıyerek hep bırlıkte mı cıkıcaz meydana ?
bence tekrar bır arastırın :)

Muhakkak isim analizi yaptırın.

Sizi hangi şekilde olumlu etkileyecekse o şekilde kullanın.

Baba soyadını kullanmak içinizde uhde olarak kalacaksa muhakkak kullanın.

Bem kullanmak istemiştim, eşim kabul etmemişti, şimdi sırf bekarlık soyadımı kullanmak için bile boşanırım..

Birde baba soyadını kullanmadığınızda eski seni gömüp, yeni bir sen olup çıkacaksın.

Geçmişindeki birçok kişi ile bağlantın kopacak

Evlilik soyadını bilmeyen eski arkadaşlar dostlar sana ulaşamayacak maalesef.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…