- 27 Mart 2017
- 16.160
- 65.352
- 598
- Konu Sahibi Madamgonca
-
pasaport cikarmama gibi bir durum olamaz kiPasaportta farklı kimlikte farklı sıkıntı olmuyor mu? En çok bunu düşünüyorum, 10 yıllık pasaportum var yarın bir gün evlenirsem değiştirmek zorunda kalacağım diye düşünmüştüm hep. Çıkarmazlarsa ağlarım.
hepsını anladım da kımlık ve pasaportun gecerlı olabılmesı ıcın guncel soyadınızı kullanmanız gerekır, gerısı pnemlı degıl degısmıs degısmemıs sız esınızın soyadını alamdınız mı yoksa aldınız ama kımlıklerı mı degıstırmedınız?Merhaba hanımlar ,
3 sene olacak evleneli ama ben bunca zaman pek eşimin soyadını kullanmadım . Yani ehliyetimde pasaportta akbilde kredi kartında vs pek değişiklik yapmadım iş maillerimde falan da eski soyadımı kullanıyorum . Bunun sebebi kesinlikle eşimi soyadını sevmemem falan değil sadece Alışkanlık adım soyadım benim kimliğim gibi ve evlenince soyadı Değişikliği bana Saçma geliyor.
Iş arkadasım devamlı bana bu konu ile ilgili imada bulunuyor . Işte Birgün senin gerçek soyadın neydi diye sordu , başka Birgün çok ilginç ya hala kendi soyadını kullanıyorsun dedi , Birgün soyadını hiç değişmeyecek misin dedi vs vs çok sinir oldum . Cevap vermeli miyim ? Acaba kendi soyadımı kullanmam yanlış mi Anlaşılıyor ?
Pasaportu değil beni çıkartmazlarsa diyorum.pasaport cikarmama gibi bir durum olamaz ki
her turk vatandasi pasaport alabilir
Aldım ama kimlikleri değiştirmedimhepsını anladım da kımlık ve pasaportun gecerlı olabılmesı ıcın guncel soyadınızı kullanmanız gerekır, gerısı pnemlı degıl degısmıs degısmemıs sız esınızın soyadını alamdınız mı yoksa aldınız ama kımlıklerı mı degıstırmedınız?
Sorun olmuyor ben tüm seyahatlerde kendi soyadımı kuklandımmPasaportu değil beni çıkartmazlarsa diyorum.Hani değiştirmezsem elimdekini eğer evlendikten sonra, konu sahibi değiştirmemiş de.
Zatenn ediyor sinir oluyorummadem meraklı cevapsız bırakın daha çok merak etsin.
özele saygıyı ögrensin iş arkadaşınız
şimdi gördügünü soran sonra görmediklerini merak eder
Bana da ne eşim ne ailesi kimse bşy demedibenım soyadım senı mi gerdi desene ,
bende 11 sene oldu evleneli halaa kızlık soyadımı kullanıyorum ,
face falan evlendıkten sonra cıktı onu bile kızlık soyadımla açtım , ne eşim ne ailesi bir laf sokmadı yanii,
Resmiyette kullabıyorlardırbak sedef avci ve sinem Kobal bile kocasının soyadını kullanmıyor de onu örnek göster:)
Evet daralıyorum onlara ne benim soyadımdanNe kadar boş insanlar. Kendi hayatlarına baksınlar başkasının soyadına takılacaklarına. Esirgemeyin lafınızı. Kafanıza da takmayın. Ben iki soyadı aldım ama hâlâ çoğunlukla kendi soyadımı kullanırım. Eski kayıtlarım ehliyetim mailim vs vs hep kendi soyadım. Sanki adamla değil soyadıyla evlendik. Ne kadar saçma şeylere takılıyor insanlar.
Seninde resmiyetinde yokmu ?Resmiyette kullabıyorlardır
Hiç takma boş insanlar için kendini üzüyorsun. Bişey söyleyince de ver cevabını içinde tutma. Sonra da gül geç.Evet daralıyorum onlara ne benim soyadımdan
Var da kullanmıyorum pekSeninde resmiyetinde yokmu ?
Ne cevap versemmmmmHiç takma boş insanlar için kendini üzüyorsun. Bişey söyleyince de ver cevabını içinde tutma. Sonra da gül geç.
ay simdi anladimPasaportu değil beni çıkartmazlarsa diyorum.Hani değiştirmezsem elimdekini eğer evlendikten sonra, konu sahibi değiştirmemiş de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?