Bekarlık soyadı ?

pasaport cikarmama gibi bir durum olamaz ki
her turk vatandasi pasaport alabilir

hepsını anladım da kımlık ve pasaportun gecerlı olabılmesı ıcın guncel soyadınızı kullanmanız gerekır, gerısı pnemlı degıl degısmıs degısmemıs sız esınızın soyadını alamdınız mı yoksa aldınız ama kımlıklerı mı degıstırmedınız?

madem meraklı cevapsız bırakın daha çok merak etsin.
özele saygıyı ögrensin iş arkadaşınız
şimdi gördügünü soran sonra görmediklerini merak eder

benım soyadım senı mi gerdi desene ,

bende 11 sene oldu evleneli halaa kızlık soyadımı kullanıyorum ,

face falan evlendıkten sonra cıktı onu bile kızlık soyadımla açtım , ne eşim ne ailesi bir laf sokmadı yanii,

Aldım ama kimlikleri değiştirmedim

Bana da ne eşim ne ailesi kimse bşy demedi

Ne kadar boş insanlar. Kendi hayatlarına baksınlar başkasının soyadına takılacaklarına. Esirgemeyin lafınızı. Kafanıza da takmayın. Ben iki soyadı aldım ama hâlâ çoğunlukla kendi soyadımı kullanırım. Eski kayıtlarım ehliyetim mailim vs vs hep kendi soyadım. Sanki adamla değil soyadıyla evlendik. Ne kadar saçma şeylere takılıyor insanlar.

Evet daralıyorum onlara ne benim soyadımdan

Evli değilim ama evlenirsem değistirmeyi düşünmüyorum. Niye değistiriyoruz ki? Bir tane mantikli sebep söylesinler. Sende ağizlarnin payini ver sussunlar.

Resmi olarak sadece kızlık soyadı kullanılmazki
Şu anda ya eşinizin soyismi ile birlikte kullanabilirsiniz ya da sadece eşinizin soyadını kullanabilirsiniz.
İş arkadaşınızda resmi olmayan bir şeyi kullanmanıza takılmıştır bana da anlamsız geldi, siz kimlik değiştirsenizde değiştirmesinizde soy isminiz belli.
İleride bu durum çocugunuza da karmaşa yaratır çocuk eşinin soy adını alacak, siz ayrı olduğunuzda çocugun dikkatini çekecek.
Anneniz de kendi soyismi ile kalsaydı, siz babanızın soy ismi ile yaşasaydınız. Ortada ciddi bir karmaşa olurdu
Ben düşüncenizi anlıyorum ama şu an resmiyet belli, iş arkadaşınız da bu tavrınızın üstüne geliyor ve anlamsız geliyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…