Bekarlik zamanlarini ozlemek...

lavanta777

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2019
36
21
38
merhaba hanimlar,
aslinda cozumu var mi bununla yasamayi ogrenmek mi gerekir bilmiyorum.bir ic dokeyim dedim.
3 yillik evliyim. 11 aylik da bir bebegim var. evlenmeden birkac sene once bir sahil kentinde memuriyete baslamistim.cok eglenceli bir hayatim vardi.sonra esimle gorucu usulu tanistik ve 6 ay icinde evlendik.esim ailemin bulundugu sehirdeydi.oraya tayinimi istedim ve geldim.ancak dogup buyudugum sehir olmasina ragmen hic sevmedim.trafigi, stresli is hayati, evlilik sorumluluklari, es ailesiyle sık sık gorusmek beni bunaltti.belki cocugum olursa hic olmazsa is hayatinin streslerinden uzak evde mis gibi cocuguma bakarim bir sure (2 yil ucretsiz izin) diye dusundum.ama oyle olmadi.evde olmaktan surekli bebekle ilgilenmekten esimden esimin ailesinden bunaldim.ise donsem zaten stresli ortam.bekar hayatimdaki sorumluluklarin olmadigi gezip eglendigim gunlerimi ozluyorum.boyle bi durumda olup da alisan oldu mu aranizda?

Ozlemez mi insan bekarlik donemlerini haftada en az 1kere kadikoye giderdim geceleri disari cikardim simdi 2 yasinda kizim var aman o usumesin aman o mutlu olsun derken gittigimiz tek yerler oyun parklari insan boguldugunu dusunuyor ki haklisiniz cocuhumdan asla sikayetci degilim ama cocugunuz olun a unutuyorsunuz kendinizi odak noktani, o oluyor zamanla alisiyorsunuz bende calisan biriydim calisip dirrk hamile kalip isten ayrilmak zorunda kaldim o hareketli ortami bile ozledim sanki isyen ayrilinca hapise girdim gibi oldu ama alisiyorsun cok bunalmisin eger imkaniniz varsa 2.3gundr olsa farkli bi sehire gidin eminim yenileyeceksiniz

evet tabi ki sikayetci olmak gibi degil.Allaha sukur evladimiz var.tatile de gittik iki kere bu sene.ama ondan da tat almiyorum.cocugun mamasi altinu degistirmesi emzirmesi derken gezdigimden gordugumden tat almiyorum bekarliktaki gibi.heralde bu halde olmaya alisilacak zamanla

Ya gerçekten insan bi kere özgürlüğe alışınca bırakmasi zor oluyor.

Erkekle için değişen çok bişey olmuyor.cocuk bakımı ev işi gibi şeyler hep kadının boynunda.

Bunlara itiraz edersen huysuz feminist geçimsiz oluyorsun.Valla en büyük şans bu ülkede erkek olmakmış.

Bekarlıği ozlemekte çok haklisiniz.

Benim de bekarlığım çok dolu geçti.
Eve sadece üzerimi değiştirmeye,daha kısa elbise giymeye,daha yüksek topuklu terlik giymeye geldiğimi hatırlarım,o derece yani.
Zaten çok geç evlendim.
Şimdi çok daha sakin bir hayatım var. Kışın akşamları hemen hemen hiç çıkmayız,yazın da haftasonunda ancak çıkarız.
Ben evliliği çok sevdim,sakinlik, huzur verdi bana.
He bizim evladımız yok,olsa ne yapardık bilmiyorum da bekarlığı hiç ama hiç özlemiyorum. Zaten geçmişe bakmayı hiç sevmem ben.

o günleri özlemle anmak şikayet değil ki, bak iki kere tatile gitmişin bu sene benim eşimle gittiğim bir tatilim yok balayı da dahil buna para yokluğundan mı? değil odunluktan öküzlükten parayı sevmektenyani beterin beter var çok da takmamak gerek... çocuk konusunda da çok haklısın, insan tat alamıyor bazen bırak çarşıyı pazarı markete gitmek bile büyüyor gözümde...

Bana evliliginizden mutlu değilsiniz gibi geldi. Bekarligim coook çok iyiydi. O zaman onun tadını çıkardım

Şimdi evliyim 2 çocuğum var bunun tadını çıkarıyorum. Çokta keyifliyim çok şükür
Ama ilk evliliğimde sürekli bekarliigi özlediğimi biliyorum

10 yıllık evliyim 2 çocuğum var bazen bende eski günlerimi özlüyorum.ama sen yorulmuşsun daha çok yeni annesin.ben işe başlamanı tavsiye ederim,birkaç saatlik uzaklaşmak bile iyi hissettirebilir

o özlem gitmiyor. bende hep var. aslında şuan mutsuz olduğumdan özlem duyuyorum

ben çok evlilikte mutsuz olduğunuzu düşünmüyorum
bir kere ortam değiştirmişsiniz bu otomatik olarak insanı mutsuz eder.
bekar olup sahilden başka bir yere taşınsanız da mutsuz olacaktınız.
evli olunca ister istemez hadi bu akşam iştekilerle bir kahve içerim diyemiyorsunuz
her karar 2 kişiye bağlı
ve bazı zamanlar da ailelere
çocuk zor hayatı değiştiren bir süreç ama anne olmayı istediyseniz bu er ya da geç zaten bu süreci yaşayacaktınız.
Yani kabullenmeyle alakalı.

mesela eleman olarak çalışırken istediğiniz zaman izin alırsınız yokluğunuz göze çarpmaz, işten erken çıkarsınız kabul edilebilir ama pozisyonunuz arttıkça hem maaşınız hem size insanların bakışı değişir. Bu sefer de kolay izin alamazsınız, işten çıkışlar göze batmaya başlar. Her şeyde sizi arar olurlar. Sonra müdür olup bir de tecrübe kazanınca hem maaşınız yükselmiş hem konumunu değerlenmiş hem de istediğiniz saatte izin alabiliyor durumları ayarlayabiliyor olursunuz.

Hayat böyle her zaman genç kalınamıyor ama bu demek değil ki hep böyle gidecek. Bir süre sonra müdür olup tecrübe kazanan örnekte olduğu gibi hem çocuğunuz büyümüş sonra istediğiniz şeylere zaman ayırabilecek fırsatlar yaratıyor olacaksınız.

eşinizi seviyor musunuz? eşinize sarılın, o size iyi gelecektir..

cok guzel ifade etmissiniz.evet kabullenmeyle alakali sanirim.zaman gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…