Bekarlk Sultanlktr diyen kzlar grubu

Hella

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2007
91
0
86
Eskişehir
ewet kızlar herkesin eşi veya sewgilisi yok ya bu grupta bizim grubumuz olsunzemuszemus
bekarlığın faydalarını bir arada toplayalım hem gülelim hem eğlenelimkaydirigubbakcemile3

ısteyen seven kımse yok mu ya

ben bekarım walla aksam kızlarla dışarı cıkabılıom
ooh yan gel yat bak sımdı net basında uyuklarken nete takılıom chatlıom bı yandan

evlı olsam sımdı yemek yapıp sofra topluo olurdum

gecelerım guzel gecerdı ama tek o war,
baska bı guzellıgı yok

ha bıde gezmeye tek basıma gıdıyomn sımdı
ewlı olsa m belkı adam alırım yanıma o goturur falan,

yıne de guzel be canım bekarlık.

valla benim yaşamıma göre bekarlık sultanlık felan değil hatta evli olsam bu dediklerini daha yerinde yaparım bence anlaşabileceğin bir eş olduğu sürece ben evlilik derim fikrim gurubun tersi oldu ama hep destekleyenler yazmıcakyayerimseniben

şartların müsaitse bekarlık gibisi yoktur...
kafa rahat,dert tasa yok,oh ne ala.............

ben evliyim ama ben ettim siz etmeyin...en azından 30 a kadar kendinize yaşayın....

bunu sen nerden biliyosun losap evli değilsin ki? diyelim ki duydun bir yerden neden bunu belirtme gereği duydun ki.
nese konuya geceyim ben:)eğer seviyosan aşıksan her anını beraber geçirmek istersin.yok eğer değilsen bekarlık tabi ki sana sultanlık gibi gelecektir

Son düzenleyen: Moderatör:
bekarlık gerçekten sultanlıktır...kafan kulagın rahat derdin yok..hihoyyyt
kaynana yok kayınbaba yok,görümce kayın yok,koca yok,dert yok...yok ta yok işte...
bekarlığınızın kıymetini bilin,doya doya yaşamaanda evlenmeyin..zemuszemus

duymadım ya
arada yasıyorum hep yasamak ısterdım gecelerımı o sekılde
nıe duymus olayım kı

duymadım ya
arada yasıyorum hep yasamak ısterdım gecelerımı o sekılde
nıe duymus olayım kı

hani dedim bekarsın ya yaşamamış sadece duymuşsundur.sadece gecelerini güzel bulduğun evliliği evli olmadan da yaşadığına göre tabi sana bekarlık sultanlık gelecektir.

hani dedim bekarsın ya yaşamamış sadece duymuşsundur.sadece gecelerini güzel bulduğun evliliği evli olmadan da yaşadığına göre tabi sana bekarlık sultanlık gelecektir.

evet evlılıgın artısı daha rahat olması,
o açıdan rahat, dıger açılardan zor işte ugraslı. yemek memek yapıyonuz

evet evlılıgın artısı daha rahat olması,
o açıdan rahat, dıger açılardan zor işte ugraslı. yemek memek yapıyonuz

hımm demek o güzel gecen geceler evlenince daha rahat olabiliyo diyosun.yakalanma korkusu yok felan ondan sanırım.ee doğru sende haklısınkaydirigubbakcemile3

yemeği sadece evliler yapmıyo ki kuzum.sen bekarsın sen yemek yapmıyomusun.aa ne ayıp kos koca genç kızsın.olmaz öle

konu sapmış nolii yaaa:ecrin_bebek:
hepimiz muhteşem geceler için evlenmiyomuyuz yaani:kedi:kaydirigubbakcemile3
anneme kalırsa "çok büyük hayal kırıklığına" uğrıcakmışım neden bilmem artık

konu sapmış nolii yaaa:ecrin_bebek:
hepimiz muhteşem geceler için evlenmiyomuyuz yaani:kedi:kaydirigubbakcemile3
anneme kalırsa "çok büyük hayal kırıklığına" uğrıcakmışım neden bilmem artık

erkek bunu gittikçe mesai haline getiriyoda ondan.....
sağolsunlar,zamanla jimlastik gibi bir hale sokuyorlar...
yani boşyere buna heveslenipte başınızı yakmayın..........benden sölemesi.........

erkek bunu gittikçe mesai haline getiriyoda ondan.....
sağolsunlar,zamanla jimlastik gibi bir hale sokuyorlar...
yani boşyere buna heveslenipte başınızı yakmayın..........benden sölemesi.........

madem öle, bekarlık sultanlıktır :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…