Bekarlk Sultanlktr diyen kzlar grubu

erkek bunu gittikçe mesai haline getiriyoda ondan.....
sağolsunlar,zamanla jimlastik gibi bir hale sokuyorlar...
yani boşyere buna heveslenipte başınızı yakmayın..........benden sölemesi.........

Ayyy o konu da var demı,
mesaı gıbı calısanları vardır oof o da ıyı degıl kı .. bekarlık sultanlık bak işte. kaydirigubbakcemile5 kendımızı avutalım bacım ewde kaldık haberımız yok numarası yapıyoz

evet kı z ewlenınce rahat rahat sımdı böle kaçak kuçuk
ugrasıp duruyoz, sırf sıkıntı işte ...

yemek pek yapmıom be kuzum yaz zaten
kaydirigubbakcemile

Bekarlık sultanlıktır
- istediğin yere istediğin saatte gidersin
- istediğini giyersin
- ikide bir arayıp nerdesin sen diye hesap soranın olmaz
- yemek istersen yaparsın istemezsen niye yapmadın diye soranda olmaz pizza ile idare edebilirsin:)
şimdilik bu kadar aklıma gelince yazarım bacılar zemuszemus

bekarlık iyidir...

-bu saatte buraya gelip bunları yazarsın, haydi yat artık diyen, sabah da geç kalınca bunu başa kakan olmazkaydirigubbakcemile3
-evde hep yemek ya da yiyecek bir şeyler vardır (anneler zaten eksik etmez, yalnız oturuyorsanız da dolapta ne kadar yiyecek olduğunu bilirsiniz, işten geç geldiğinizde yemekler silip süpürülmül olmaz cokacimcoook

-çöpü kim dökecek, kedinin kumunu kim değiştirecek vb konularınız, inatlaşmalarınız olmaz :jeyyar:

nereye gittin nereden geldin kimle konuştan kim war yanında onu giyme bunu yapma tripleri yok
ohh ne rahatmış walla

istediğimiz ruju süreriz, istediğimiz eteği giyeriz, istediğimiz arkadaşlarımızla görüşürüz, cep telefonumuz çantamızda ağırlık yapmaz, küçük flörtler yaşayabiliriz, yakışıklılara bakabiliriz, maymun olana kadar epilasyon yapmayabiliriz:))...kısaca özgürlük...
tüm erkekler için geçerli değil tabi, bunlar başına kıskanç tipler gelmişler için(!)
ruh halimi iyi özetledim mi :))

vallahi bekarlık sultanlık degil..yanlızlık cok kötü,
yanlızlık allaha mahsus sadece..
allah tum bekarlara gönüllerine göre bir eş nasip eder inşallah..

Hepiniz kaka,pis, nispetçi kızlarsınız....:dilcikar:

:roflol::roflol::roflol:

vallahi bekarlık sultanlık degil..yanlızlık cok kötü,
yanlızlık allaha mahsus sadece..
allah tum bekarlara gönüllerine göre bir eş nasip eder inşallah..

doğru dıon işin aslı yanlızlık allaaha mahsus ılla kı bırı olucak yanımızda.
olana kadar kendımızı avutuyoz -tatlicadiarzu-

Arkadaşlarınla bi yere gideceğin zaman izin alma derdin yok!
Niye aramadın geç açtın derdi yok!
Msn de ekli olani face te ekli olan herkes için hesap verme derdin yok!
Kıskanmasın diye gün içinde aldığın iltifatları saklama derdin yok!
Eski sevgili ile yolda karşılasırsam, sorun çıkarır derdi yok!
Eski sevgilini ondan daha az sevdiğini ispat etmek için kendini harap etme derdin yok!
Telf na bilinmeyen bir num çağrı gelirse yine kıskançlık krizi tutarsa napıcam derdi yok!

Allahım çok şükür bekarım, eğer bi gün olacaksada yukarda saydıklarımdan muzdarip olmayım yarabbimmm... aminn. ( sizde amin deyin)

3g olayı cıktı sımdı kocam ols kıskanc olsa tum gun kamera ac derdı ,
ama neyse kı evlı degılım

3g olayı cıktı sımdı kocam ols kıskanc olsa tum gun kamera ac derdı ,
ama neyse kı evlı degılım

ah bi de 3g çıktı demi losapcım.ama ya sevgilin derse aç kamera bakacam nerdesin die o zaman napacankaydirigubbakcemile3

benim ruh halim değil dışımdada böyle gelişiyo olaylar erkek arkadaşım olduğu halde böyle iyi yere tezgah açtım ben Şeniz
ama evliliği mümkün mertebe düşünmüyorum
kaydirigubbakcemile5

evett kesinlikle bekarlık sultanlık..evlenenleri görüyoruz en azından kendi çevremde kendilerini resmen erkek ve çocuğa adıyolar..bu gidişle uzun zaman evlenmeyi düşünmüyorum valla

bekarlık sultanlıktır.ama aşk da güzeldir.evlenmekten korkarım,ama yuva kurmak güzeldir.kısacası sefa sürmek için cefa cekiceksin...a.s

sultanların sultanıyım valla:))
bide yanlız yaşıyorum..
ohhh bi temizlik yaparım ev hep temiz kalır
ister yemek yaparım ister abur cubur yerim kimse mızıldanmaz açım demez..
sadece kendime hizmet eder kendime kapris yaparım.
gün içinde dahi eğer haftasonu ise istediğim an uyurum.
kıskançlık, bencillik gibi saçma sapan şeylerle uğraşmam.
24 yaşındayım daha, evde dahi kalsam böyle düşünüyorum.
ayrıca etrafımda o kadar sorunlu evlilik ve ilişki varki...
şu an için yaptığımın en doğru olduğunu düşünüyorum..
o muhteşem ilişkiler o sadık evlilikler hep geride kaldı yada vardır ama kadının çok fazla derecede emek vermesi ve taviz vermesiyle oluyor sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…