konu sapmış nolii yaaa:ecrin_bebek:
hepimiz muhteşem geceler için evlenmiyomuyuz yaani:kedi:kaydirigubbakcemile3
anneme kalırsa "çok büyük hayal kırıklığına" uğrıcakmışım neden bilmem artık
erkek bunu gittikçe mesai haline getiriyoda ondan.....
sağolsunlar,zamanla jimlastik gibi bir hale sokuyorlar...
yani boşyere buna heveslenipte başınızı yakmayın..........benden sölemesi.........
hımm demek o güzel gecen geceler evlenince daha rahat olabiliyo diyosun.yakalanma korkusu yok felan ondan sanırım.ee doğru sende haklısınkaydirigubbakcemile3
yemeği sadece evliler yapmıyo ki kuzum.sen bekarsın sen yemek yapmıyomusun.aa ne ayıp kos koca genç kızsın.olmaz öle
bubamı karıştırmaaaaaaa genel olarak dio ooehehehe baba n ıcın dıyordur o :))) :teytey:
vallahi bekarlık sultanlık degil..yanlızlık cok kötü,
yanlızlık allaha mahsus sadece..
allah tum bekarlara gönüllerine göre bir eş nasip eder inşallah..
3g olayı cıktı sımdı kocam ols kıskanc olsa tum gun kamera ac derdı ,
ama neyse kı evlı degılım
ah bi de 3g çıktı demi losapcım.ama ya sevgilin derse aç kamera bakacam nerdesin die o zaman napacankaydirigubbakcemile3
benim ruh halim değil dışımdada böyle gelişiyo olaylar erkek arkadaşım olduğu halde böyle iyi yere tezgah açtım ben Şenizistediğimiz ruju süreriz, istediğimiz eteği giyeriz, istediğimiz arkadaşlarımızla görüşürüz, cep telefonumuz çantamızda ağırlık yapmaz, küçük flörtler yaşayabiliriz, yakışıklılara bakabiliriz, maymun olana kadar epilasyon yapmayabiliriz:))...kısaca özgürlük...
tüm erkekler için geçerli değil tabi, bunlar başına kıskanç tipler gelmişler için(!)
ruh halimi iyi özetledim mi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?