Bekarlk Sultanlktr diyen kzlar grubu

elbette ki bekarlik sultanliktir....ilayda cem -in de soledigi gibi...ben yaptim siz yapmayin kizlaaaar nolur 30 demeyeyim de 27-ye kadar evlenmeyiiiiin.hayatin tadini cikarin....

artık bende varım hesap vermicem hesap falan kimseye ohh yeter cektimm bide üstüne hakaret yedimm pehh geldim burdaım yanlızımmmm

ohh iyi ki bekarım :)) sultanların sultanıyım...
seviyorum diye katlandığım triplerin hiçbir yok artık hayatımda...
elimin bir parçası gibi taşıdığım cep telefonum artık uzağımda...
istediğim eteği giyiyorum artık
bikini bile giyebilirim( ehh biraz daha kilo verirsem daha hoş durur)
sadece arkadaşım olan erkeklerle hiç sorunsuz görüşebilirim artık :) tabii arkadaşım olayanlarla da :)
kendi kararlarımı kendim için tek başına verebilirim...
nerdeydin, saat kaç oldu ay ay ay bu sorular bitmezdi hiç artık hiçbiri yok.

ve saçlarını kırmızı yapamazsın belki koyu kızıl olabilir ama dikkat çekmeyecek tonda diyen biri yok ve saçlarım kıpkırmızı :))

iyi ki bekarım :))

elbette ki bekarlik sultanliktir....ilayda cem -in de soledigi gibi...ben yaptim siz yapmayin kizlaaaar nolur 30 demeyeyim de 27-ye kadar evlenmeyiiiiin.hayatin tadini cikarin....

yapma be canım 35 e kadar yolu var evlenmenin... aman evlenmesek ne olacak sanki :))

üzüntüden sinirden kilo vermek yok artıkk
niye mesaj atmadı neye kızdı diye kendini yemek bitirmek yok
kaybetme korkusu yok dert tasa yok
yalnızlııkkk süperrr

bekarlıkçok güzel ama arada aşık olmak kalbinin attığını hissetmekte gerek...
hepimiz aynı şeylerden yakınıyoruz okuduğum mesajlarda, bunları yapmayan bizim kendimize ait bir hayatımız olabileceğini çözümlemiş bir adamla yaşanan bir ilişki belki bekarlıktan daha sultansı olabilir ne dersiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…