Bekle beni 57 Çok uzak yollardan geleceğim

Günaydın canım çok teşekkür ederim senin menün ideal olan ekmekten karbonhidrat almamış oluyorsun Yumartayı şu şekilde yapabilirsin çok az yağ ile tavada jülyen keşilmiş kırmızı soğan kapya biber ve mantar pişirilecek içine çok az salça ve karabiber tuz atıp çevrileçek en son iki yumurtayı kırıp piştikten sonra servis edilebilir afiyet olsun Başka ıspanak olur veya domates biber istenirse soğan peynir yumurta yine az yağda yapılabilir çeşitler çoğaltıabilir

Teşekkür ederim o şekilde deniycem

Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
Domates yeşil biber salatalık
Nane maydanoz
2 dilim çavdar ekmeği

Ara
1 fincan kahve

Dün menünün devamını paylaşamadım internette sıkıntı vardı
Yaa tebrik ederim böyle devammmm
Benimde vermem laziiimmmm yaklaşık 1 aydır uğraşıyorum (pek diyet listesine sadık kalamıyorum ben) vee o yüzden 8 gündür kaza oruclarimi tutmaya başladım ya değilse kendime engel olamiyordum suana kadar 4 kilo verdim ama bazen tartida tekrar 1 kilo almis bazen vermis cikiyorum cok can sıkıcı bi durum olmaya başladı benim icin 1 hafta once tartildigim zaman 86 idim pazar tartıldım 87 çıktım. ☹ yaaaniii her neyse ben oruç tutmaya devam ama seninle beraber verebiliriz diye düşünüyorum buraya da sırf bu yuzden üye oldum motivasyon laziimmmm

Çok teşekkür ederim Diyette başlarken zor gelir kişi alışkanlıklarını bırakmak istemez Ya hiç doygunluk olmaz yada yasak olanlar ilgisini çeker Bir bakarsın çoktan bırakmışın Hemen kaldığın yerden devam edilecek pes etmek yok Ben kaldığım yerden devam ederim Asla pişmanlıkta duymam Motivasyonumu düşürmem Yine böyle durumda 4 kilo vermişsiniz kutlarım Tabiki devam edebiliriz

Bu günlük listem
Uyanınca 2 bardak su

Kahvaltı
1 dilim peynir
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin ( az tuzlu olan )
Domates yeşil biber maydanoz
2 dilim kızarmış çavdar ekmeği

Ara
1 fincan nescafe

Ara
2 kaşık yoğurt
2 ceviz
1 armut ( çok açlık olursa)

Akşam
1 dilim somon
2 3 parça brokoli
Yeşil salata
1 dilim kızarmış çavdar ekmeği ( belki)

Ara
2 ceviz

Su 3,5 lt
Spor 30 dk

Kahvaltı
4 5 küp kaşar peyniri
5 zeytin
2,5 dilim kızarmış ekmek
2 dilim domates yeşil biber
Siyah çay

Ara
1 fincan nescafe

Benim hep kahvaltım böyle diyet tarzı özel günlerde dahi hiç değişmez

Kahvaltı
1 patates
2 zeytin
Yarım dilim kaşar peynir
1 dilim kadar yufka ekmek
Domates yeşillik
Çay ( sefası şu anda)

Ara
1 fincan kahve ( olmazsa olmazım)

1. GÜN

Kahvaltı
1 dilim peynir
5 zeytin
Domates biber salatalık
2 dilim ekmek
Çay

Ara
1 fincan nescafe

Kilo 100,2

Aylık ne kadar vereceğimi merak ediyorum Bir ayda 19 kilo veren ben birbucuk ayda 25 kilo verende (85 - 60 ) ben Bir anda 89 a düşende ben demekki diyetisyenimin dediği sen bu işi biliyorsun ama alışkanlığından vaz geçmek istemediğin için yapmıyorsun HAYDİ DİYET ZAMANI

Akşam
1 kase mercimek çorbası acılı)
4 kaşık mantar sote ( acılı)
Yarım kaşık yoğurt

İki öğün aynı oldu Ertesi güne kalmasın diye

Ara
1 domates yarım salatalık
Yarım armut

Su tahmin 2 lt
Spor yok

Bu günü gayet güzel kapattım Darısı yarına bakalım

1 ayda 19, 1.5 ayda 25 kilomuuu Nasil verebildin cnm. Bana cok imkansiz geldi suan. Tebrik ediyorum seni bu arada. Insallah tekrardan basarirsin.

1 ayda 19, 1.5 ayda 25 kilomuuu Nasil verebildin cnm. Bana cok imkansiz geldi suan. Tebrik ediyorum seni bu arada. Insallah tekrardan basarirsin.
İlk onbeş gün kardeşim yaptırdı 15 günde 6 kilo verdidi sonra eşim bir diyet kitabı getirdi gazete vermiş sen bunu yapabilirsin dedi çok katı diyet bildiğiniz aç gezdim ekmek yiyeceğim günleri bekledim bittimi hayır tv hergün aynı kişi 10 dk spor yaptırıyordu Bizlerin evde ne kadar yapacağını söylüyordu harfiyen hatta abartarak yaptım sonunda iki iki gitmeye başlayınca korktuk ve diyeti bıraktık çünkü kontrolden çıkabilir diye ve uzun yıllar korudum
Kardeşimin kendi diyeti var hep 50 kilo Bizim ailenin hepsi zayıf ben tedavilerden al ve durumu oldu Bu kadarı doğum sonrası canım

2. GÜN

Kahvaltı
1 dilim kadar peynir
3 zeytin
Domates salatalık yeşil biber
2 dilim ekmek
Çay

Ara
1 fincan kahve

Kilo 99,3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…