- 29 Aralık 2018
- 1.734
- 5.963
- 158
- Konu Sahibi KumsalveDeniz
-
Günaydın canım çok teşekkür ederim senin menün ideal olan ekmekten karbonhidrat almamış oluyorsun Yumartayı şu şekilde yapabilirsin çok az yağ ile tavada jülyen keşilmiş kırmızı soğan kapya biber ve mantar pişirilecek içine çok az salça ve karabiber tuz atıp çevrileçek en son iki yumurtayı kırıp piştikten sonra servis edilebilir afiyet olsun Başka ıspanak olur veya domates biber istenirse soğan peynir yumurta yine az yağda yapılabilir çeşitler çoğaltıabilirGünaydınçok güzel bir kahvaltı öğünü benimde ekmek yok 2 yumurta zeytin peynir yeşillik salatalık bu şekilde ama bazen yumurtayı nasıl yiyecegimi şaşırıyorum omlet veya haşlama olarak yiyorum ama insan sıkılıyor bazen nerdeyse 2 buçuk ay oldu her sabah aynı
Teşekkür ederim o şekilde deniycemGünaydın canım çok teşekkür ederim senin menün ideal olan ekmekten karbonhidrat almamış oluyorsun Yumartayı şu şekilde yapabilirsin çok az yağ ile tavada jülyen keşilmiş kırmızı soğan kapya biber ve mantar pişirilecek içine çok az salça ve karabiber tuz atıp çevrileçek en son iki yumurtayı kırıp piştikten sonra servis edilebilir afiyet olsun Başka ıspanak olur veya domates biber istenirse soğan peynir yumurta yine az yağda yapılabilir çeşitler çoğaltıabilir
Yaa tebrik ederim böyle devammmmKahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
Domates yeşil biber salatalık
Nane maydanoz
2 dilim çavdar ekmeği
Ara
1 fincan kahve
Dün menünün devamını paylaşamadım internette sıkıntı vardı
Çok teşekkür ederim Diyette başlarken zor gelir kişi alışkanlıklarını bırakmak istemez Ya hiç doygunluk olmaz yada yasak olanlar ilgisini çeker Bir bakarsın çoktan bırakmışın Hemen kaldığın yerden devam edilecek pes etmek yok Ben kaldığım yerden devam ederim Asla pişmanlıkta duymam Motivasyonumu düşürmem Yine böyle durumda 4 kilo vermişsiniz kutlarım Tabiki devam edebilirizYaa tebrik ederim böyle devammmm
Benimde vermem laziiimmmm yaklaşık 1 aydır uğraşıyorum (pek diyet listesine sadık kalamıyorum ben) vee o yüzden 8 gündür kaza oruclarimi tutmaya başladım ya değilse kendime engel olamiyordum suana kadar 4 kilo verdim ama bazen tartida tekrar 1 kilo almis bazen vermis cikiyorum cok can sıkıcı bi durum olmaya başladı benim icin 1 hafta once tartildigim zaman 86 idim pazar tartıldım 87 çıktım. ☹ yaaaniii her neyse ben oruç tutmaya devam ama seninle beraber verebiliriz diye düşünüyorum buraya da sırf bu yuzden üye oldum motivasyon laziimmmm
1 ayda 19, 1.5 ayda 25 kilomuuu1. GÜN
Kahvaltı
1 dilim peynir
5 zeytin
Domates biber salatalık
2 dilim ekmek
Çay
Ara
1 fincan nescafe
Kilo 100,2
Aylık ne kadar vereceğimi merak ediyorum Bir ayda 19 kilo veren ben birbucuk ayda 25 kilo verende (85 - 60 ) ben Bir anda 89 a düşende ben demekki diyetisyenimin dediği sen bu işi biliyorsun ama alışkanlığından vaz geçmek istemediğin için yapmıyorsun HAYDİ DİYET ZAMANI
İlk onbeş gün kardeşim yaptırdı 15 günde 6 kilo verdidi sonra eşim bir diyet kitabı getirdi gazete vermiş sen bunu yapabilirsin dedi çok katı diyet bildiğiniz aç gezdim ekmek yiyeceğim günleri bekledim bittimi hayır tv hergün aynı kişi 10 dk spor yaptırıyordu Bizlerin evde ne kadar yapacağını söylüyordu harfiyen hatta abartarak yaptım sonunda iki iki gitmeye başlayınca korktuk ve diyeti bıraktık çünkü kontrolden çıkabilir diye ve uzun yıllar korudum1 ayda 19, 1.5 ayda 25 kilomuuuNasil verebildin cnm. Bana cok imkansiz geldi suan. Tebrik ediyorum seni bu arada. Insallah tekrardan basarirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?